Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigii

dokarmiam dziecko raz dziennie na noc ma któras tak?

Polecane posty

Gość gigii

musze spac! wiec daje jej 90 ml na noc i spi 5 godzin a ja sie regeneruje dodam ze w nocy i cały dzień karmie cycem, ona ma miesiac.

Gość ikeaaaa
też się nad tym zastanawiam. Moje dziecko ma tyle co Twoje. Mam dosyć wstawania co dwie godz, chodze jak zombii! W dzień też bym karmiła piersią.

Tak bywa na poczatku z wiekiem dziecko bedzie mialo dluzsze przerwy. Tez bylam ku temu aby dokarmiac, ale dalam jakos rade.

Gość gigii
ja sie bałam wstawac w nocy zeby nie udusic małej ze zmęczenia a juz byłam bliska tej tragedii więc wolę jej dac butle a ja regeneruje siły w te 4 godziny , usiłowałam na życzenie i moja depresja sie pognębiała z powodu braku snu i zmęczenia

Gość gigii
w dzień codziennie mnie głowa bolała z braku snu , byłam drazliwa, wściekła co sie odbijało na dziecku :(

ja tak robilam po pierwszym porodzie, i mimo ze doklarmialam tylko na noc, a reszte dnia i nocy karmilam piersia zaraz okres dostalam :-/ jak urodzilam corke to dokarmiac zaczelam ja b szybko bo miala b niska wage ledwo 2700 , ale ogolnie tez wychodzilo 1 karmienie butelka a reszta piersia jak miala 1,5 mies przestalam wogole karmic piersia a okres dostalam po 3 miesiach dopiero