Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadatliwa Matylda z Warszawy

Co fajnego jest w czytaniu ebooków?

Polecane posty

mesmerized a co ma gramatyka do slowa "drug"? bo wedlug mnie to bardziej zwiazane z ortografia ale moze ja sie nie znam

jak to co???? co ma gramatyka? gramatyka ma to do tego, ze jak jest sie POlakiem to wypadaloby pisac poprawnie!! a nie druG ale skoro TY nie widzisz tu nic zdroznego...

gadatliwa Matylda z Warszawy dawno Cię nie widziałam, wiesz? To się ukłoń nisko, a nie rzucasz jak wesz na grzebieniu. Z poważaniem rzecz jasna.

Gość gacie w paski
po swietach chorowalismy i chuj strzelil moja zabawe :o bola mnie oczy ostatnio wiec czytam mniej uwaznie a co za tym idzie mniej ogolnie :o

Ellinka - gdzie w Warszawie kosztuje 10gr? Dokładny adres podaj, bo ja ostatnio musiałam skierowanie skserować w 3 kopiach i zapłaciłam 1zł :-o Oczywiście nie obeszło się bez niezbędnych epitetów, ale cóż z tego... płacić trzeba :-o

mesmerized mesmerized@tlen.pl DRUK SIE PISZE DZIADY BEZ SZKOLY!!!!!!!!!!!!! Ić już i nie maruć.

oczywiscie mialo byc 100 zl* :P tylko ze naukowe ksiazki 1000stronicowe nie s w tych cenach

Ellinka - gdzie w Warszawie kosztuje 10gr? Dokładny adres podaj, bo ja ostatnio musiałam skierowanie skserować w 3 kopiach i zapłaciłam 1zł Mówisz o ksero, nie o drugu.

musztarda - to nie była uwaga skierowana do Ciebie, ale teraz uważnie wczytaj się w moje słowa : Spierdalaj, bo nudzisz - jak zawsze zresztą. a ja myślałam, żeś mórzyna wyrwała. my też chorowaliśmy, a syn do tej pory kaszle, dobrze że ferie się zaczęły... wykuruje się trochę.

nie wiem gdzie w wawie w lodzi place10gr (w akademiku np, a w pinktach kreso czasmais tudenci maja po 8gr)

Gość wszyscy jak jeden monsz
proszeni sa o udanie sie do najblizszej podstawowki i lezenie kżyrzem w sali do jezya polskiego pojękując z cicha "o ja nieszczęsna, o ja niegodna"

e... rzeczywiście :-o pojebało mi się, pisałam o ksero chodziło mi o drug.

gadatliwa Matylda z Warszawy musztarda - to nie była uwaga skierowana do Ciebie, ale teraz uważnie wczytaj się w moje słowa : Spie**alaj, bo nudzisz - jak zawsze zresztą. Ja się dokładnie do tego odniosłam, ale cóż są ludzie i parapety. 🖐️

Gość gacie w paski
ja swoich wyslalam w pizdu na narty wiec spokoj mam :) moge sie zajac czytanie nie monitorowym

Gość gacie w paski
niemonitorowym* zaraz sie przyczepia :o

gadatliwa Matylda z Warszawy e... rzeczywiście poj**ało mi się, pisałam o ksero chodziło mi o drug. No dokładnie. Najgorzej, jak ktoś chce błysnąć, a nie ma czym. Chyba, że złotą jedynką. Żegnam, szkoda czasu. 🖐️

Gość drug to cos
co kupujemy w drugstorze i potem tak glupio gadamy

odniosłaś się do czego? :-o bo zacytowałaś epitet skierowany nie do Ciebie, moja droga flądro :) narty mi się wymarzyły w tym roku, ale cóż syn smarcze, a ja nie miałabym go nawet z kim zostawić.

Gość gacie w paski
mesmerized ..:D:D:D

mesmerized mesmerized@tlen.pl kto mi wytlumaczy dlaczego piszecie DRUG? i co to znaczy? no k**wa!!!!!! A Ty kurwa jakaś tępa Jesteś, czy jak? Bo nie kumam?

drug oznacza nic innego jak NARKOTYK w jezyku angielskim :> :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|

mesmerized mesmerized@tlen.pl nie tepy lachonie Ty jestes tepa jak but !!!!!!!!!!!!!!!! albo jeszcze gorzej Tępy, to może być niezbędnik. But jest głupi, tumanie.

Gość gacie w paski
wiecie co :D rozmowa ta faktycznie przypomina rozmowe ludzi oczytanych :D moi jezdza co roku, ja wowczas waruje przy zwierzach :) czym sie jakos straszliwie nie martwie bo debilizmem dla mnie jest ruszac gdziekoliwek tylek z taka pogode :o

Gość ludzie świata
dokładnie - i to własnie jest fajne w czytaniu ebookow :classic_cool: