Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tukuś

Mdłosci w nocy

Polecane posty

Wlasnie nie bylam pewna bo w nocy obudzilam sie i mi bylo strasznie niedobrze ale nie moglam zwymiotowac :(i pol nocy nie przespalam :(

ja tak mialam do 13 tygodnia, z kibla nie wychodziłam niby ale zazwyczaj tylko wisiałam nad sedesem bo i tak zwymiotowac nie mogłam. I tak całą dobe....;)

polecam takie tabletki lokomotiw. One są zrobione z imbiru a imbir jest suoer na mdłości ciązowe. Mi to lekarz kazał brac.

A sprzedadza mi to bez recepty? Bo jak tak to sie ubieram i lece do apteki.

Gość malka malutka
ja miałam te imbirowe nic mi nie pomogły dostaniesz je bez recepty tylko tam pisze że w ciąży nie wolno ich brac ale mnie gin przepisał więc jak chcesz a co do mdłości tez miałam wieczorem i w nocy tak jak ty ale na mnie dza=iała jk sobie pomysle czy jest cos na co mam ochote i jak to zjem mdłości przechodzą

Zobacze z tymi tabletkami imbirowymi jak to wyjdzie, bo juz wytrzymac nie moge. Jeszcze dodatkowo mnie głowa boli:(

Gość malka malutka
też tak miałam ale naprawde najbardziej działają zachcianki np pączki frytki jogurty he he

ja wtedy jem chleb z maslem .. mdli Cie od tego bo masz pusty żołądek ... dlatego wazne jest by w ciazy jesc czesto a w malych ilosciach

Bede musiala postarac sie chociaz troszecke jedzenia wcisnac w siebie:) tylko to bedzie bardzo trudne bo nie moge patrzec na jedzenie.