Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko neguje

Wyciekły piny do kart płatniczych!

Polecane posty

Przeciez tam są głupku numery po koleji, więc wiadomo, że moze się jakiś trafić. Sam moge taką listę sobie zrobic kretynie. Myśl na drugi raz i patrz jakie tam są numery.

Gość wszystko neguje
ahh doczytalam to piny ze wszystkich banków no chyba że ktoś ma pin 3 cyfrowy pięci lub więcej :o

Gość uff nie mam konta w pko
:)

Gość wszystko neguje
nie wyzywaj mnie z łaski swojej, nie domyśliłeś się że niektórzy maja piny nie koniecznie 4 cyfrowe? np. ja:)

Do tych pinów chyba by jeszcze potrzebna była karta...:-)

Gość wszystko neguje
tak jak napisałam to wszystkie banki nie tylko pko cytuję "Zapowiada się największa afera w historii bankowości elektronicznej. Wczoraj w Internecie ujawniono pełną listę zhakowanych PIN-ów do kart płatniczych. Listę podajemy poniżej, sprawdź czy twój PIN znajduje się na „czarnej liście”. Banki proszą właścicieli o natychmiastowy kontakt z infolinią"

Gość wszystko neguje
ohh boszz no właśnie o to chodzi żeby swoich kart pilnować tak? bo wyciekly czterocyfrowe piny i jak komus się zechce to sobie poświruje przy bankomatach i a nóż trafi na twój pin bo jest czterocyfrowy?

W większości banków, w tym w PKO są piny tylko 4 cyfrowe, szczegolnie na elektronicznych kartach płatniczych. Pozatym to bez znaczenia ilocyfrowy masz PIN. Ta lista to numery lecace po koleji, a nie zadne PINY. Każdy w domu może sobie taką liste zrobić. jestes tak głupi, ze nawet łopatologiczne tłumaczenie nic ci nie pomoże. Żadne PINY nie wyciekły :O

Gość to jakaś podpucha
na tej stronce są wypisane po prostu wszystkie numery od 0000 do 9999

wszystko neguje ohh boszz no właśnie o to chodzi żeby swoich kart pilnować tak? bo wyciekly czterocyfrowe piny i jak komus się zechce to sobie poświruje przy bankomatach i a nóż trafi na twój pin bo jest czterocyfrowy? Po 3 nieudanych próbach bankomat nie zwraca karty.

Gość wszystko neguje
obrażacie mnie a nie rozumiecie jednej podstawowej rzeczy? próbować można 2 razy w każdym bankomacie, dociera?? piny sa równiez 5 cyfrowe dla waszej wiadomości, właśnie w PKO i mam karte płatniczą! nie interesuje mnie co uwazacie i czy wasze piny sa na liście, zamiscilam to bo trafilam na to info, wy sie martwcie

Gość ale zeby skorzystać
z pinu to chyba trzeba mieć jeszcze kartę? ...co można zrobić z samym pinem?

Gość wszystko neguje
HAHAHAHA I O TO MI CHODZIŁO KUTAFONY, ŻEBYŚCIE SIE POŻYGALI Z GŁUPOTY!!! HAHAHAHAHAHAHAHA JAK JA LUBIE WAS WKURWIAĆ KOCMOŁUCHY!!!!!! HAHAHAHAAHA BAJO!

Gość wszystko neguje
JESTEŚCIE WIĘKSZĄ ŻENADA NIZ TA DAREMNA PROWOKACJA :O

ta jasne :D bez numerów kart i bez posiadania kart w ręce i tak niewiele zdziałasz a przecież po 3 błędnych wpisaniach zjada kartę więc to jakiś dowcip dla mało inteligewntnych pewnie :D

bez numerów kart i bez posiadania kart w ręce i tak niewiele zdziałasz A po co karta? O skimmingu nie słyszałaś?

Gość wszystko negujeEE
Nekefark:"To jedynie świadczy o twoim prostactwie i niedorozwoju" TAAAK? BARDZO CIEKAWE JAK TO: "Zaraz się porzygam od głupoty tej cipy." "(...)twoim prostactwie i niedorozwoju" ŚWIADCZY O TOBIE DROGI SKOMPLIKOWANY I W PEŁNI ROZWINIĘTY PRZYJACIELU... KTO DAŁ CI PRAWO OBRAŻAĆ LUDZI PROSTYCH I NIEDOROZWINIĘTYCH? A GDYBY TO BYŁA OSOBA NAPRAWDĘ OPÓZNIONA W ROZWOJU..? BARDZO ŁADNIE...W PEŁNI NORMALNIE I ZDROWO SIE ZACHOWAŁEŚ,CIEKAWE JEST ZACHOWANIE NIEKTÓRYCH TU SPOTKANYCH...WBREW POZOROM JEST SIE Z CZEGO ŚMIAĆ! :D