Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

stosunek do konca 3 dni przed okresem

Polecane posty

czy ktos mimo iz kochał sie przed okresem gdzie teoretycznie wystepuja dni nieplodne zaszedł w ciaze? nurtuje mnie to pytanie z tego wzgelu iz wlasnie u mnie tak było.. znaczy sie kochalam sie do konca z partnerem dokladnie 3 dni przed okresem.. dostalam ten niby okres ktory trwał zaledwie 2 dni no moze 2 i pół dnia pierwsze kilka godzin było plamienie pozniej troche okres sie rozkrecił no ale niedługo po tym znowu mialam plamienia i na tym sie skonczyło jestem 6 dni przed kolejnym okresem.. troche martwi mnie bol piersi ktory wystapił u mnie juz 4 dni po tych plamieniach.. od wczoraj na papierze i bieliznie widnieja brazowe uplawy jest ich strasznie mało ale sa.. sluz mam biały.. kłuje mnie prawy jajnik, nie wiem co o tym myslec

Gość jak na moje oko
a oko mam dobre, to u ciebie bedzie ciąża, ja tez tak mialam , i ten sluz, duzo i biały ,, to oznaka ciąży

Gość nie znam sie
ale chyba wszystko mozliwe mam nadzieje ze bedziesz sie cieszyla:)

Gość jak na moje oko
noo widzisz kolezanka milla cie juz przebadała i nawet udg ci zrobiła, diagnoza postawiona

Gość nie znam sie
ale chyba jestes dosc mloda osoba

Też tak mialam w poprzednim m-cu, tyle że okres dostalam normalny. Szanse na zajście przed okresem są zerowe.

Gość nie znam sie
to mlodziutka jestes sama mam 20 skonczone ale zycze Ci wszystkiego dobrego:)mozna wiedziec skad jestes?

nowlasnie dostalas norlany okres.. moj normlany okres wyglada tak ze przez pierwsze 3 dni mam mocne krawienie tymbardziej w nocy gdy przewaznie wstaje z plama na pupie ( uzywam wtedy podpasek max ) i pozniej kolejne 3 dni takie słabsze, a w tym miesiacu w nocy wlasciwie mialam kilka kropelek w ciagu dnia jak by tak zliczy te 2 i pol dnia to zuzylabym 2 podpaski

o cieniu ale to napisalam.. :/ sorki :P ale kapniecie sie o co mi chodzilo :) jestem ze Slaska :)

Gość nie znam sie
sory ze tak spytam ale jak tam u was z praca?

Gość nie znam sie
pytam o ta prace bo mj facet szuka i ciagle nici:(

Gość nie znam sie
hehe oj gdyby bylo tak latwo prace znalezc.jest ogloszenie i ledwo sie zadzwoni juz nieaktualne

Gość jhjjvbgsrgdfhjmnkjg
ja zaszlam w ciaze dwa dni przed okresem...pozniej lekarz powiedzial ze to druga owulacja byla...moja druga owulacja ma juz 15 lat ;)

znaczy sie chodzi mi o temperature i sluz bo mi sie wydawalo ze przed okresem to ja ten sluz mialam taki mieszany nizby nie plodny ale miejscami sie ciagnol jak plodny

Gość nie znam sie
a czy to wazne moze pracowac wszedzie.ma zawod technika budowlanego