Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jasneeeeeeeeeeeeeeee

WIESNIACTWO-czy sie dla was objawia?

Polecane posty

Go艣膰 rewrewrew
dla mnie wypowiedzi osoby okreslnaej przeze mnie mianem kretynki sa sluszne. Glupota i buractwo mnie brzydza i w necie i w zyciu codziennym, realnym.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
A ja uwa偶am, 偶e kobieta, kt贸ra ubiera si臋 na straganie lub w jakim艣 ciucholandzie te偶 mo偶e byc atrakcyjna i zadbana! Nie chodzi tu o metk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
nie szata zdobi czlowieka podobno... ale wiele sugeruje. Dziewczyna w bialych kozakach na szpilce + mini jest wyzywajaca, wulgarna wiec chce skupic na sobie uwag臋. to mnie smieszy.

Udost臋pnij ten post

zazdro艣cicie mi,bo mam co chc臋,nawet waszych facet贸w mog臋 mie膰 jak zechc臋 :-p onanizuja sie g艂aby pod moje foty gdy spicie,m贸wi膮 偶e jestem pojemnikie na nasienie ale tak naprawde to chcieliby mnie o ka偶dej porze dnia i nocy w i w kazdej pozycji. To mnie zapraszaja na przyj臋cia nie was,to o mnie pisz膮 nie o was i to w艂asnie was boli. :-p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
nie mowicie,ze metka nic nie znaczy. Wystaczy spojrzec na buty z rynku i ostatni膮 kolecj臋 pantofli Chanel. Patrzac na mode z wyzszej polki ktora ociera sie o sztuke, jest wg wielu znawcow forma sztuki mozna miec wieksze wyczucie szyku i stylu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
jolu- pewnie jeste艣 nawiedzona fank膮 Joli.... Moj facet nie chcialby dotknac Cie.. Moj facet woli slodkie pociagajace kobitki w stylu anny Przybylskiej... z ladnym malym noskiem, bialymi zabkami. rzecz gustu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wprawdzie bia艂e kozaki
i r贸偶yk staly sie symbolem wiesnictwa,ale nie dlatego,ze same w sobie sa zle ( bywa艂y na i dobrych pokazach mody)ale poniewaz baby zaczely je nosic masowo bezkrytycznie do wszystkiego, nie patrzac na zestawienie, gatunek, pore dnia, pogod臋 , okazje, na ogol potwornie tandetnie wykonane - i na tym w艂asnie wiesniactwo polega - tandetna przesada ( bo ktos tam powiedzila ze modne, wiec cala reszta musi miec). To samo dotyczy tandety w zachowniu, w s艂ownictwie - pretensjonalne, banalne nie pasujace do sytuacji odezwania, d臋te ale z b艂臋dami gramatycznymi (jak cekiny przy bazarowej bluzeczce udajacej vesrace)

Udost臋pnij ten post

Ale s艂uchajcie. Przecierz nie ka偶dy cz艂owiek ma kase. Wi臋c je偶eli kobieta jest troche biedna i nie ma super ciuch贸w to mo偶e warto sprawdzi膰 jaki ma charakter i czy jest zadbana. nie ocenia膰 ludzi po wygl膮dzie tylko po wn臋trzu. Dla mnie wie艣niactwo to te偶 to, 偶e m艂ode dziewczyny i ch艂opaki przeklinaj膮, pal膮 papierowy i m贸wi膮 np. spadaj ma艂a albo ''zaraz ci przypier**le'' bo np. kto艣 pyta o droge!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pppiitolilBymJoleWDziurkiOdNos
jola ma bardzo nieladne zeby. Niezadbane i glupkowaty wyraz twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ankul bels
chyba masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
tak biale kozaki staly sie "zbyt modne". Sa czasami modele ktore daloby sie w jakis ciekawy sposob zestawic unikajac wersji a la "Jola R."ale to trudne zadanie. Mnie kojarza sie biale kozaczki z wulgarnymi tapeciarami z papierosem w buzi i co drugim slowem wymagajacym cenzury.

Udost臋pnij ten post

fanka Joli :)rewrewrew - napewno nie jestem nawiedzona,co艣 mi sie uda艂o w przeciwie艅stwie do was,ale to jeszcze nie to co chcia艂am ale...jestem m艂odamam jeszcze czas :-p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
najbardziej jednak wkurzaja mnie gorace szesnastki w butach D&G , Chanel z rynku...

Udost臋pnij ten post

unkel - mozna sie ubrac z klasa tanio i w ciucholandzie, chodzi o to, zeby ubranie bylo dobrze zestawione, pasowa艂o do sytuacji i nie bylo zupelnie nieudoln膮, tandetn膮 podrobka- mas贸wk膮. Inteligentna mina i zachowanie tez swiadczy o klasie, bardziej zreszta niz ciuchy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
co sie udalo co? mowisz sloganami. Kazdy ma iny cel moim jest magisterka z Archeologii (w tym roku) i Historii(za rok) - Twoim pajacowanie w tv i wg.mnie to nie powod do dumy.

Udost臋pnij ten post

rewrewrew - nie chcia艂by dotkn膮膰...Tw贸j facet gdyby m贸g艂 ze sk贸ry by wylaz艂 zeby choc przez chwil臋 ze mna pogada膰,o dotykaniu to nawet ten Tw贸j ch艂optas nie m贸g艂by pomarzy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
wszystko wymaga odpowiedniego zestawienia, gdy ma sie chocby najpiekniejsze i najdrozsze ciuchy ale zle zestawione- nie bedzie efektu (np.Kinga Rusin)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
tandeciary zawsze mysla,ze sa wspaniale. nie rozumiem dlaczego. Co wspanialego w pomaranczowej skorze, szponach i przerysowanym makijazu? faceci to esteci. dla dresiarza Jola jest ok dla faceta z klasa- nie do przyjecia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
o czym taki facet z nia pogada? co nowego w M jak milosc, co tam jest napisane o Dodzie w Party jaki odcien czerwieni proponuje? tandeciary czesto sa glupie.- to fryzjereczki, sprzedawczynie. Choc nie zawsze(znam pare tandetnych ale swietnych dziewczyn).

Udost臋pnij ten post

z jednym filmem nie wysz艂o,ale b臋dzie drugi i to nie serial rozczaruje Ci臋 - te偶 koncze studia i dwuletnie studium aktorskie Niemczech wi臋c b臋dziesz Indiana Jones ;-)

Udost臋pnij ten post

buractwo Rutowicz jest klasyczne - od stroju pocz膮wszy do nieskazonego g艂ebsza mysla chrakteru i dramatycznie durnych odzywek. Jest tak klasycznym, ksiazkowym przykladem kiczu i tandety jak jelen na rykowisku - przyznam, ze az stylowym i stad jej popularnosc, bo rzadko kto ma odwage czy tez desperacj臋, zeby pokazac sie z tak durnej strony - nie wiem, czy to zamierzone?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
studium- zapewne platne...Ja studiuje dziennie dwa trudne kierunki + mam FCE i wiem jak b.roznia sie studia dzienne od zaocznych. taka prawda. wprawdzie bia艂e kozaki buractwo Rutowicz jest klasyczne - od stroju pocz膮wszy do nieskazonego g艂ebsza mysla chrakteru i dramatycznie durnych odzywek. Jest tak klasycznym, ksiazkowym przykladem kiczu i tandety jak jelen na rykowisku - przyznam, ze az stylowym i stad jej popularnosc, bo rzadko kto ma odwage czy tez desperacj臋, zeby pokazac sie z tak durnej strony - nie wiem, czy to zamierzone? -> tez sie czasami zastanawiam a moze ona nas w konia (xD) robi? moze to tylko jej swietna gra? moze nie jest taka glupia? ona jest taka jak tysiace mlodych dziewczyn po szkole zawodowej albo gimnazjalistek- kolorowych (w zlym tego slowa znaczeniu), pyskatych, z wybujalym ego dlatego tak polska ja pokochala. ona ma wiele fanek takich jak ona. jej pokroju.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
ona jest fenomenem prezentuje pewna coraz szersza grupe spoleczna. Spoleczenstwo polskie sie amerekaznizuje (wplyw Mtv, reklam, braku czasu rodzicow-praca) i powstaja takie Jolki.. Plaga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
Jola- jak mozna tak ponizyc sie takim nikiem. jest tyle madrzejszych, lepiej wyksztalconych, mniej tandetnych kobiet. Moze wybrac nalezy inna idolke? mysle,ze juz doda jest mniej szkodliwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdsaaaaaaaaa
ja wrzodami w dupie i tym,ze spuszcam sie co dzien w pyszczek mojego cudownego Azorka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewrewrew
:)

Udost臋pnij ten post