Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasneeeeeeeeeeeeeeee

WIESNIACTWO-czy sie dla was objawia?

Polecane posty

Gość rewrewrew
dla mnie wypowiedzi osoby okreslnaej przeze mnie mianem kretynki sa sluszne. Glupota i buractwo mnie brzydza i w necie i w zyciu codziennym, realnym.

A ja uważam, że kobieta, która ubiera się na straganie lub w jakimś ciucholandzie też może byc atrakcyjna i zadbana! Nie chodzi tu o metkę.

Gość rewrewrew
nie szata zdobi czlowieka podobno... ale wiele sugeruje. Dziewczyna w bialych kozakach na szpilce + mini jest wyzywajaca, wulgarna wiec chce skupic na sobie uwagę. to mnie smieszy.

zazdrościcie mi,bo mam co chcę,nawet waszych facetów mogę mieć jak zechcę :-p onanizuja sie głaby pod moje foty gdy spicie,mówią że jestem pojemnikie na nasienie ale tak naprawde to chcieliby mnie o każdej porze dnia i nocy w i w kazdej pozycji. To mnie zapraszaja na przyjęcia nie was,to o mnie piszą nie o was i to własnie was boli. :-p

Gość rewrewrew
nie mowicie,ze metka nic nie znaczy. Wystaczy spojrzec na buty z rynku i ostatnią kolecję pantofli Chanel. Patrzac na mode z wyzszej polki ktora ociera sie o sztuke, jest wg wielu znawcow forma sztuki mozna miec wieksze wyczucie szyku i stylu.

Gość rewrewrew
jolu- pewnie jesteś nawiedzona fanką Joli.... Moj facet nie chcialby dotknac Cie.. Moj facet woli slodkie pociagajace kobitki w stylu anny Przybylskiej... z ladnym malym noskiem, bialymi zabkami. rzecz gustu

Gość wprawdzie białe kozaki
i różyk staly sie symbolem wiesnictwa,ale nie dlatego,ze same w sobie sa zle ( bywały na i dobrych pokazach mody)ale poniewaz baby zaczely je nosic masowo bezkrytycznie do wszystkiego, nie patrzac na zestawienie, gatunek, pore dnia, pogodę , okazje, na ogol potwornie tandetnie wykonane - i na tym własnie wiesniactwo polega - tandetna przesada ( bo ktos tam powiedzila ze modne, wiec cala reszta musi miec). To samo dotyczy tandety w zachowniu, w słownictwie - pretensjonalne, banalne nie pasujace do sytuacji odezwania, dęte ale z błędami gramatycznymi (jak cekiny przy bazarowej bluzeczce udajacej vesrace)

Ale słuchajcie. Przecierz nie każdy człowiek ma kase. Więc jeżeli kobieta jest troche biedna i nie ma super ciuchów to może warto sprawdzić jaki ma charakter i czy jest zadbana. nie oceniać ludzi po wyglądzie tylko po wnętrzu. Dla mnie wieśniactwo to też to, że młode dziewczyny i chłopaki przeklinają, palą papierowy i mówią np. spadaj mała albo ''zaraz ci przypier**le'' bo np. ktoś pyta o droge!

Gość pppiitolilBymJoleWDziurkiOdNos
jola ma bardzo nieladne zeby. Niezadbane i glupkowaty wyraz twarzy.

Gość do ankul bels
chyba masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego

Gość rewrewrew
tak biale kozaki staly sie "zbyt modne". Sa czasami modele ktore daloby sie w jakis ciekawy sposob zestawic unikajac wersji a la "Jola R."ale to trudne zadanie. Mnie kojarza sie biale kozaczki z wulgarnymi tapeciarami z papierosem w buzi i co drugim slowem wymagajacym cenzury.

fanka Joli :)rewrewrew - napewno nie jestem nawiedzona,coś mi sie udało w przeciwieństwie do was,ale to jeszcze nie to co chciałam ale...jestem młodamam jeszcze czas :-p

Gość rewrewrew
najbardziej jednak wkurzaja mnie gorace szesnastki w butach D&G , Chanel z rynku...

unkel - mozna sie ubrac z klasa tanio i w ciucholandzie, chodzi o to, zeby ubranie bylo dobrze zestawione, pasowało do sytuacji i nie bylo zupelnie nieudolną, tandetną podrobka- masówką. Inteligentna mina i zachowanie tez swiadczy o klasie, bardziej zreszta niz ciuchy.

Gość rewrewrew
co sie udalo co? mowisz sloganami. Kazdy ma iny cel moim jest magisterka z Archeologii (w tym roku) i Historii(za rok) - Twoim pajacowanie w tv i wg.mnie to nie powod do dumy.

rewrewrew - nie chciałby dotknąć...Twój facet gdyby mógł ze skóry by wylazł zeby choc przez chwilę ze mna pogadać,o dotykaniu to nawet ten Twój chłoptas nie mógłby pomarzyć

Gość rewrewrew
wszystko wymaga odpowiedniego zestawienia, gdy ma sie chocby najpiekniejsze i najdrozsze ciuchy ale zle zestawione- nie bedzie efektu (np.Kinga Rusin)

Gość rewrewrew
tandeciary zawsze mysla,ze sa wspaniale. nie rozumiem dlaczego. Co wspanialego w pomaranczowej skorze, szponach i przerysowanym makijazu? faceci to esteci. dla dresiarza Jola jest ok dla faceta z klasa- nie do przyjecia.

Gość rewrewrew
o czym taki facet z nia pogada? co nowego w M jak milosc, co tam jest napisane o Dodzie w Party jaki odcien czerwieni proponuje? tandeciary czesto sa glupie.- to fryzjereczki, sprzedawczynie. Choc nie zawsze(znam pare tandetnych ale swietnych dziewczyn).

z jednym filmem nie wyszło,ale będzie drugi i to nie serial rozczaruje Cię - też koncze studia i dwuletnie studium aktorskie Niemczech więc będziesz Indiana Jones ;-)

buractwo Rutowicz jest klasyczne - od stroju począwszy do nieskazonego głebsza mysla chrakteru i dramatycznie durnych odzywek. Jest tak klasycznym, ksiazkowym przykladem kiczu i tandety jak jelen na rykowisku - przyznam, ze az stylowym i stad jej popularnosc, bo rzadko kto ma odwage czy tez desperację, zeby pokazac sie z tak durnej strony - nie wiem, czy to zamierzone?

Gość rewrewrew
studium- zapewne platne...Ja studiuje dziennie dwa trudne kierunki + mam FCE i wiem jak b.roznia sie studia dzienne od zaocznych. taka prawda. wprawdzie białe kozaki buractwo Rutowicz jest klasyczne - od stroju począwszy do nieskazonego głebsza mysla chrakteru i dramatycznie durnych odzywek. Jest tak klasycznym, ksiazkowym przykladem kiczu i tandety jak jelen na rykowisku - przyznam, ze az stylowym i stad jej popularnosc, bo rzadko kto ma odwage czy tez desperację, zeby pokazac sie z tak durnej strony - nie wiem, czy to zamierzone? -> tez sie czasami zastanawiam a moze ona nas w konia (xD) robi? moze to tylko jej swietna gra? moze nie jest taka glupia? ona jest taka jak tysiace mlodych dziewczyn po szkole zawodowej albo gimnazjalistek- kolorowych (w zlym tego slowa znaczeniu), pyskatych, z wybujalym ego dlatego tak polska ja pokochala. ona ma wiele fanek takich jak ona. jej pokroju.

Gość rewrewrew
ona jest fenomenem prezentuje pewna coraz szersza grupe spoleczna. Spoleczenstwo polskie sie amerekaznizuje (wplyw Mtv, reklam, braku czasu rodzicow-praca) i powstaja takie Jolki.. Plaga.

Gość rewrewrew
Jola- jak mozna tak ponizyc sie takim nikiem. jest tyle madrzejszych, lepiej wyksztalconych, mniej tandetnych kobiet. Moze wybrac nalezy inna idolke? mysle,ze juz doda jest mniej szkodliwa

Gość fdsaaaaaaaaa
ja wrzodami w dupie i tym,ze spuszcam sie co dzien w pyszczek mojego cudownego Azorka

Gość rewrewrew
:)