Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiorqa

odchudzajmy się razem - czy ktoś do mnie dołączy??

Polecane posty

Moge sie dołaczyc??:) 18 lat,160 cm wzrostu i ok 67 kg...;/ Chciałabym schudnac przynajmniej do 56... Najgorsze są wystające boczki i grube nogi...

hej :) mi idzie swietnie cwicze codziennie nie objadam sie i rano czuje sie taka leciutka :)

cześć kobitki ankul bens ja tak się żywiłam całe życie jak Ty teraz i mam teraz 80 kilo... ja jem na sniadanienp.: dwa chlebki wasa z papryką, na drugie śniadanie jem marchewkę, na obiad jem zupę jakąś ale bez mąki i tłustej śmietany i nie na kości a na rosołku i bez makaronu, ziemniaków i ryżu...bo to najwięcej nas tuczy drogie Panie,a na drugie np mięsko chude z grochem i sałatką ale bez śmietany i majonezu!!!, na podwieczorek jem marchewkę(bo uwielbiam marchew) albo mały jogurt naturalny 0% albo odrobinkę serka białego 0%, a na kolację np odrobinę kapusty włoskiej gotowanej nie pije w ogóle kawy, soków słodzonych a herbatka tylko bez cukru ponieważ jestem na diecie niełączonej nie łącze produktów węglowodanowych z białkowymi w jednym posiłku, czyli jak zjem mięsko na obiad to moge do tego zjeść jajko albo ser w tym posiłku, a nie węgle. nigdy nie jem chleba chyba że z mąki z pełnego przemiału, ani makaronu ani ryżu ani słodyczy ani żadnych potraw z maki zwykłej piję wodę niegazowaną soki niesłodzone i herbatkę bez cukru co najlepsze nigdy nie chodzę głodna!!!! bo w tej diecie w dwóch posiłkach głównych: w jednym białkowym a drugim węglowodanowym można zeżreć tyle ile tylko dusza zapragnie bo nie chodzi o kalorie a o indeks glikemiczny ->pudełko13 oddałabym życie za tą wagę którą masz obecnie czyli 57-60 bo mam Twój wzrost, a nie chce Ci mówić przy naszym wzroście od 52 w dół zaczyna sie niedowaga, więc zastanów sie nad tym co robisz a co u pozostałych ??? pozdrawiam

ja niestety czasami bywam glodna,ale nie potrafie zrezygnowac z pieczywa. zawyczajnie mi sie nie chce:P slodyczy juz nie jem. poprostu. wczoraj bylam u kolezanki- ona jadla ciasteczka a ja jablka;) dzis chlopak przyniosl paczki na drugie sniadanie i nawet nie pomyslalam ze moglabym go zjesc;) jestem z siebie dumna:D aha i powiem wam,ze jak teraz patrze na swoj brzuch rano, przed sniadaniem, to...chcialabym zeby tak wygladal takze po nim:D

ćwiczenia i piling z kawy działają cuda :):) moj cellulit juz jest prawie niewidoczny a cwicze dopiero tydzien :) ale jestem szczęsliwa:):)

piling z kawy a jak to się robi??? dziewczyny dzisiejszy dzień jest boski oświadczam uroczyście że pierwszy cel osiągnięty, rano wlazłam na wagę i patrzę.... 75 kg:D trzymam się ostro diety i dawno nie czułam się tak cudownie:D ale oczywiście walczę dalej a wy trzymajcie kciuki!!! (szkoda tylko w biuście mi trochę ubyło, a i tak było tam niewiele...) a co u was coś rzadziej pisujecie!!! buziaki i trzymam za was kciuki

piling z kawy to poporostu fusy po kawie. mozesz to zmieszac z plynem do kapieli,albo balsamem - jak tam wolisz no i sie masowac a pozniej zmyc;) chyba troche z tym zachodu co? dzis sobie zostawie fusy i sprobuje;) a u mnie bez zmian- nie widze efektow, ale dobrze sie czuje. czekam z uteskieniem az wejde na wage. chlopak twierdzi,ze schudlam. ja nie widze:P jutro mam niestety egzamin i dlatego zadziej pisze. ale raczej go nie zdam:O kurde mam jakis dolek:(

może się pocieszę jak Ci powiem że na sobotę mam oddać pierwszy rozdział pracy licencjackiej a jeszcze nie zaczęłam go pisać.... a jutro mam egzamin z literatury brytyjskiej z całych dwóch lat i jeszcze sie nie zaczęłam uczyć....a miałam nie pić kawy ale dzisiejszej dłuuuuugiej nocy to chyba nie przejdzie....masakra a na wadze 75 bez zmian, jem jak należy i dalej nie ćwiczę, bo nie mam czasu niestety:/ a w niedziele zmarnowałam popołudnie i nic nie ćwiczyłam... fuck!!!!:( mam nadzieję że u was lepiej

nie chce was naklaniac do zlego, a raczej nawet o tym zlym wspominac;) ogolnie jestem zalamana dzis, jutro mam egzamin do tegp usnty z trudnego przedmiotu , a ja od paru dni sie nie ucze prawie wcale:O jestem zmeczona, chcialabym zrobic cos dla sibie, cos co mi sprawi przyjemnosc, a nie ciagle obowiazki i zakazy:( wiecie no poprostu mam dosc. zawale sesje. pojade do domu i moze poczuje sie lepiej. ale jutro dziewczyny bedzie sajgon...trzymajcie za mnie kciuki, bo ja sie tam spale ze wstydu:O

hej :( też mam dołek jakiś :(:( czuje sie strasznie tylko bym sie połozyła i płakała :( dzisiaj niezle prawie nic nie zjadlam bo jakos mi sie niechce :( cwiczylam ponad godzine :( i chyba teraz znowu pojde pocwiczyc :( schudlam 2 cm z ud ale jakos sie nie ciesze :( ale mam doła :(

hej c tu taka cisza ? :( jak wam idzie ? mi całkiem dobrze 2 tygodzie temu mialam cellulit a teraz po cwiczeniach i pilingu juz go niewidac :):):) ciesze sie bardzo :)

dziewczyny czy moge sie przyłaczyc? jestem na innym topiku ale on chyba...umiera?:( to sie chyba nazywa słomiany zapał,jeden pączek i juz sie poddaja:( ja tak nie chce mam 168 cm i około 80kg:( ale sie zawziełam od tygodnia cwicze godzine dziennie na steperku i jem ok 1000 kcal dziennie, wiosna sie zbliza podobno duzymi krokami i bardzo chce schudnac

Gość nauczona
można się przyłączyć ? Chcę swój tłuszczyk przerobić na mięśnie:-) Od 2 tyg jestem na diecie nie przekraczającej 1000kal, 2 razy dziennie ćwicze po 30 min. Chcę zgubić jakieś 5 kg

Wybaczcie że ostatnio tak rzadko zaglądam ale mam sajgon drobny w pracy i na studiach... u mnie sprawy się toczą sympatycznie dziś wlazłam pierwszy raz na wagę od kilku dni i jest 74, 5 - dieta działa w każdym razie choć nic nie ćwiczę... mam nadzieję że topic nie pada!!!! mile widziane oczywiście wszystkie nowe duszyczki:) nauczona mam dla Ciebie dobra radę jak już ćwiczysz to nie ćwicz dwa razy po pół godziny dziennie a raz godzinę bo od 20 minut do pół godziny rozgrzewają się mięśnie a dopiero po tym czasie zaczyna się spalanie...wiem co mówię przez kilka lat chodziłam regularnie na aerobik i wszyscy instruktorzy tak mówili; takie ćwiczenie kompletnie nic nie daje. doktorowa *House* to jesteś w podobnej sytuacji jak ja ten sam wzrost i ta sama waga startowa - radzę szczerze montignaca na mnie działa:) a na razie nic nie ćwiczę wrócę na aerobik jak skończę pisać pracę, bo ja nie umiem się sama w domu zmobilizować do ćwiczeń, biorę się do roboty bo na poniedziałek muszę mieć pierwszy rozdział buziaki napiszcie co u Was i jeszcze raz wybaczcie że tak rzadko tu bywam!!!

dziewczynki ja wyjezdzam na tydzien i bede bez neta, takze nie bede mogla pisac, ale mam nadzieje, ze jak wroce to bede mogla poczytac jak wasze postepy w odchudzaniu;) moze i u mnie cos ruszy:P

Gość zona slawka
hey mogę sie przyłączyć? jestem juz na kilku topikach ale cos nudno tam wiec postanowilam dolaczyc do was:) mam 160 wzrostu i waga tak okolo 63 kilo a nie ukrywam ze chcialabym schudnac do 50...troche sporo pracy przede mna i mam nadzieje ze mnie wesprzecie.dieta to tak jakby mż ale i tak nie jem wszystkiego, przez 3 tygodnie cwiczylam od godziny do 2,5 tydzien orzerwy i od dzis bede cwiczyc 3,5 godziny skakanka 4 zestawy cwiczen i hula hop.pomozecie?

hej dziewczyny baaardzo przepraszam ze tak dawno nie pisalam ale maialam strasznie napiety okres :( a jesli chodzi o moja dietke to nie wiem za bardzo nie wazylam sie bo sie waga popsula:(:(:( ale cwicze na hula hoop:):):) widze ze w brzuszku mi troszke ubylo i jestem nawet z siebie zadowolona:D

Gość zona slawka
hey dziewczynki ja wlasnie po cwiczeniach wykonczona i obolala ale szczesliwa:)teraz siedze nad jogurtem z ziarnami i na dzis koniec:)a co tam u was?

Cześć kobitki. Mam nadzieję, że topic nie zdechł... Ostatnio mnie tu w ogóle nie ma z bbraku czasu, ale myślę, że już od przyszlego tygodnia się to zmieni. Ja walcze dalej muszę się pochwalić ze w poniedziałek na wadze pojawiło się po raz pierwszy od dawna 74 :D Ćwiczyć nic nie cwiczę niestety... A jutro minie trzy tygodnie od rozpoczęcia mojej diety. Jak wasze postępy?? Witam serdecznie zona slawka!!! Walczmy dalej:)

nie w poniedziałek a w niedzielę pojawiło się 74 drobna pomyłka:D

Gość kamila 65
dziewczyny chce się ktos do mnie dolaczyc i sie wspierac nawzajem? ardzo mi zalezy na schudnieciu