Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

trądzik w 2 miesiącu.. dziewczynka?

Polecane posty

Jestem w 2 miesiacu ciazy. mam trądzik od jakiegos tygodnia. wczesniej miewalam tylko jako oznake zblizajacej sie @. Czy to w tak wczesnej fazie oznaka córeczki?

brak związkuja tam żadnego trądziku nie miałam a mam cręcera piękna, włosy cud miód i orzeszkiszczuplutkawyładniałamsłodyczy nie tykałamna alkohol to mnie ciągnęło...i co? i po siusiaku sladu nie ma :Pnie sugeruj się, to wszystko "sobie mniemam", nie ma nic pewnego z domysłów ;)

Gość a mi....
tradzik masz bo jak sama zauwazylas jestes w ciazy...a w ciazy hormony szaleją i to szalnstwo jest powodem tradziku....a nie jakies zabobony...

Gość i ja dorzucę swoje 3 grosze
zgadzam się z powyższymi wypowiedziami aleee... wszystkie moje koleżanki które będąc w ciąży miały pryszcze urodziły chłopców :P :D

ja też miałam trądzik w ciąży i urodziłam syna.

ja nie wiem co to za cholerstwo na buzi mi sie porobiło ale dużo tego:( i włosy mam fatalne(w pierwszej ciąży tego nie miałam syn)a teraz na 65%drugi syn jak widzisz nie ma reguły

Gość kupionkaa
mi tez krostki wychodzily a bede miec chlopczyka to nie ma zwiazku

Gość kurkaszanel
:D gratuluję! dostałaś się do czołówki! w temacie: "jedno z najgłupszych pytań, jakie przeczytałam na tym forum..."