Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppiiiippppiiii

czy facet ktory kocha tak mowi?

Polecane posty

Gość pppiiiippppiiii

czy facet ktory kocha zabrania jesc slodyczy,kaze isc na silownie i przejsc na diete? owszem moze mam kilka kilo do zrzucenia ale bez przesady. ja uwarzam,ze jest to troche bezczelne... a on wciaz mowi ze kocha i dlatego chce dla mnie dobrze. ale mnie juz szlag trafia z takim gadaniem

Gość ja z moimm
To pogadajcie o tym,chyba kazda kobiete troszke jednak by to draznilo.

Gość beverley
to ja mam odwrotny problem moj mi wciska na sile batoniki i mowi ze jak troche przytyje to bedzie mnie na rekach nosil :-/ ale przeciez teraz tez mnie nosi na rekach wiec zostane przy swojej figurze ,zreszta batoniki nic mu nie pomoga bo mam dobra przemiane materii i nie licze kalorii ,a odpowiedz na twoje pytanie to : nie znam cie wiec mozliwe ze on tylko troszczy sie o twoje zdrowie bo chce miec cie przy sobie jak najdluzej a jesli poznal cie taka jaka jestes teraz to sie nie martw,ale mozliwe tez ze kiedy cie poznal bylas szczuplejsza a teraz sie po prostu zaniedbujesz wiec w takim przypadku radze ci wziasc sie w garsc i na silownie

Gość a niby dlaczego nie
?? Żadna z nas nie lubi jak się ją krytykuje, zwłaszcza kiedy to robi nasz facet. Ale to, że chce żebyś fajnie wyglądała jest wg mnie normalnie. I z pewnością nie świadczy o braku uczucia ;)

Gość pppiiiippppiiii
jak mnie poznal zawsze bylam taka. w rozmiarze 40-42 i nigdy nic mi nie mowil. wkurza mnie to bo jezeli cos bede robic cos takiego to tylko dla siebie nie dla faceta. mowie mu,ze skoro tak do mnie mowi to oznacza ze mnie nie akceptuje,on twierdzi,ze tak nie jest tylko chce lepiej dla nas obojga

Gość pppiiiippppiiii
ALLE JA NIC NIE PRZYTYLAM!!! JESTEM WCIAZ TAKA SAMA JAK NA POCZATKU!!!

wiec konczy sie zauroczenie zaczyna prawdziwe zycie rzuc go jak najszybciej

Gość Świetnie
czyli co... lepiej żeby facet nic nie mówił, nawet jeżeli jego dziewczyna/żona z super laseczki przemienia się w monstrum z 10 fałdami... albo chudnie i ginie jej np. biust... .... spokojnie panie, nie jestem za facetami, ale oni lubią patrzeć, pokochali Was , są z Wami i jeżeli do Was mówią takie rzeczy to znaczy, że Wam ufają, że rozmawiacie w związkach... tak się dziwnie składa, że mam wystrzałowe koleżanki, których mężowie, partnerzy po kilku wspólnych latach dorobili się zwizających mięśni piwnych, potrafią przyjść zarośnięci na imprezę, nie zmieniają koszuli... różnie... pytam, dlaczego nie zwrócisz mu uwagi i słyszę odpowiedz... że kocham go takim jakim jest... drążę dalej czyli Ci pasuje?... i tu milczenie, zażenowanie i wystękane... nie, ale nie chcę go dotknąć... czyli kobiety mają być delikatne, by nie urazić mężczyzny, który przestał o siebie dbać???

jak by kochal to tak by nie mowil tylko akceptowal Cie taka jaka jestes i wsiedli na kucyki pony i pojechali w strone zachodzacego slonca

Gość pppiiiippppiiii
o to sie nie boje..milosc jest miedzy nami,jestem pewna tego co on do mnie czuje i ja do niego,niedawno zaczelismy mieszkac razem.

Gość a niby dlaczego nie
"milosc jest miedzy nami,jestem pewna tego co on do mnie czuje" Więc po co to pytanie w tytule? Po co cały topik skoro jesteś pewna że on Cię kocha?? Bo teraz to nie bardzo rozumiem :/

Gość pppiiiippppiiii
bo czasami czuje ze to jest jakis bezsens...wiem ze on mnie kocha...a z drugiej strony sie zastanawiam jak on moze mnie kochac mowiac takie rzeczy

Gość a niby dlaczego nie
Jakie rzeczy? Nie przesadzasz aby czasem? Świat byłby piękny, gdyby faceci aż tak straszne rzeczy mówili ;)

Gość beverley
dokladnie tak do porzedniczki,nie rob z igly widly i sie nie przejmuj

"czy facet ktory kocha zabrania jesc slodyczy,kaze isc na silownie i przejsc na diete" to jest czysta nieskazitelna miłosc... po prostu chce bys nie zapusciła sie w formie kuli ktorej zapewne juz widzi pierwsze symptomy i oznaki...:P