Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PKP kuszetki- pyt o cenę

PKP kuszetki- pyt o cenę

Polecane posty

Witam, czy ktoś się może orientuje czy są wagony z tzw kuszetkami ale wagony 2osobowe. I ile kosztuje wynajecie takiego wagonu? Wiem ze do sypialnianego trzeba dopłacić 130 pln od osby za wagon 2osobowy. Próbuje od godz dodzwonic sie na inf PKP ale caly czas zajete albo nikt nie odbiera. Moze tutaj szybciej znajde pomoc. Z gór dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość kuszetkowych nie ma
takich 2 osobowych

No rany, wlasnie tego sie obawialam. Na sypialniany mnie nie stac a wolalabym byc sama z kolezanka w przedziale. Pewniej i bezpieczniej bysmy sie czuly mogąc sie zamknąc od srodka. tyle sie teraz slyszy o napadach i kradziezach w pociagach. Ale dziekuje za odpowiedz.

najmniejszy kuszetkowy jest 4 os., ale jeżeli uda się wam kupić dwa dolne miejsca, to raczej nikogo wam nie dołożą na górę. koszt około 100 zł

No ta w takim razie pozostaje mi zwykly PKS. 10 godzin jazdy. No nic, jakos to przezyje. Ale koszt podrozy wyniesie mnie 60 pln w jedna strone a nie 200. Jeszcze raz dziękuję za udzielenie pomocy. Pozdrawiam.

Gość koszt kuszetki to 20zl
nie 100 ;) i bez przesady... tyle sie slyszy o napadach i innych. Ja tyle jezdze pociagami sama i nigdy nic sie nie stalo (dlugie trasy, wiec najczesciej nocne ;) )

ale będę wiozła 100 000 złotych w nogawce i się boję jak mnie obrabują a koleżanka wiezie w kieszeni złotą branzoletkę którą kupiła w kazachstanie

nie wiem jakim cudem 20 zł? ja zapłaciłam 100, naprawdę!!! co prawda jechałam z jednego końca pl na drugi, ale aż mi się wierzyć nie chce, że to może tylko tyle kosztować

Gość sdfsdfs
Ja myślę, ze jak już się jedzie kuszetką, a zwłaszcza taką 4-osobową, to nie ma sie w planie jakichs rabunków, bo wiadomo, ze jak sie zamknie drzwi, to podejrzanych jest stosunkowo niewielu; poza tym złodziejaszki nie będą wydawać 100 zł, zeby okraść 2 osoby i to tez niekoniecznie

Gość stehr
Do wagonów z kuszetkami nie ma dostępu bez biletu. Drzwi są zamknięte, nie ma więc obawy o kradzieże. Druga sprawa, w kuszetkach nie ma możliwości całkowitego zamknięcia drzwi. Jeżeli chciałaś zamknąć się z koleżanką, czy kolegą w przedziale to na pewno nie po to aby było bezpiecznie. Jeżeli chcesz mieć gwarancję bezpieczeństwa, lepiej zastosuj odpowiednie środki antykoncepcyjne.

Gość tity5cvelaela
W lipcu kuszetka jechałysmy na wakacje :) ,z nami jakis obcy koles,niby spoko.Rano opowiedziała mi,ze dobieral sie do niej kiedy ja spałam.Nie mówiła wiecej ale miała zadrapanie na szyji :( nie wiem co o tym myslec :( a wakacje były ssssssssssuperrrrrrr

Gość pociagami fajnie sie jezdzi
Nikt nikogo nie napada a jezeli tak sie gdzies zdazylo to na ulicy tez moga napasc. Juz nie przesadzajcie ze tak strasznie jest w pociagu bo ktos w to jeszcze uwierzy. szczegolnie ktos kto nie jezdzi pociagami lub jedzie raz na 5 lat.

Gość rzyt
Bedziesz wiozła 100000 i dziadujesz 100 złotych? Wynajmij se konwój!

To był podszyw