Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

faceci co byście chieli dostac na walentynki?

Polecane posty

Gość hsafo
Gitare elektryczną, zegarek bisset lub swiss, deske snowboardową, 2 niewolnicę, które cały czas robiły by mi loda, na przemian może być blondynka i szatynka w zależności od humoru bym jakaś wybierał:D I co jeszcze hmmm, Jakiś fajny samochód sportowy.

Gość hsafo
Hmm poważnie to, romantyczną kolację. Wspólny wieczór. A prezent... hmmm coś skromnego:) może być prezerwatywa w kartce lub kopercie. facet otwiera:O zonk, zdziwiony a Ty mówisz Słodkim głosikiem chce żebyś dziś tego użył....:D

Gość hsafo
Może być coś co by miał zawsze przy sobie, breloczek czy scyzoryk, zegarek nie wiem.... Dać coś skromnego i powiedzieć noś to przy sobie zawsze, będzie Ci to o mnie przypominać.

ocencie mój pomysł... a z ta prezerwatywa to dobre jest:D:D:D: jesli pozwolisz skorzystam z twojego pomysłu... wiec tak wapdłam na pomysł zeby mu kupic: foto-kubek z moim zdjeciem taka ksiege walentynkową Portret..ale jeszce mi czegos brakuje:/ hmmm

Gość rshtjrykujiyk
"wiec tak wapdłam na pomysł zeby mu kupic: foto-kubek z moim zdjeciem taka ksiege walentynkową Portret..ale jeszce mi czegos brakuje:/ hmmm" o matko i corko :| ile ten facet ma lat, 15?

Gość hsafo
Prezerwatywa w tym sreberku pojedyncza, resztę miej w torebce w razie jak byście chcieli kilka razy:) Nie rozwinięta bo zeschnie.

Gość Icuś85
Starannie wykonane "głębokie gardło" z wytryskiem w środku i połykiem. Tego prezentu nie zastąpisz żadnymi zabaweczkami, breloczkami, wycieczkami itp, nie oszukujmy się! Jeżeli umiałabyś tak zrobić jak na tym filmie facet nie zapomni tych walentynek do końca swojego życia i raczej nie zostawi Cię już dla innej. http://video.xnxx.com/video88682/deep_throat _girlfriend mmmmmmm......

ktos wczoraj mówił ze ma cała szope , ale juz zimne bedą

WALENTYNKI :) hehe dobre sa dla gorących 15-stek :) Obdarowuj swojego mężczyzne cały rok bez okazji:) Ale skoro juz to nalepiej cos co lubi...Dobra whisky , jak lubi bransolere łańcuch zegarek...brelok,zapalniczka z grawerem..