Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowo wypalona

jestem już tak uczuciowo wypalona że myślę o...

Polecane posty

Gość uczuciowo wypalona
można przeciez pogadać tak czy siak ale skoro taki ciekawski jesteś to jestem z wrocławia :)

Gość uczuciowo wypalona
zawsze szczery - nie bawię się w takie rzeczy ale ok, kazdy moze mieć swoje zdanie :)

Gość tez tak mialem
niestety to nie moje miasto, szkoda...a tak na przyszlosc nie daj sie naciagac na takie informacje i glowa do gory!

Gość uczuciowo wypalona
w jakies oceny i wymyślanie prowokacji na kafeterii - aż tak mi się nie nudzi :)

Gość Doświadczony 32
Miałem kiedyś taką sytuację życiową, ale opowiem , o tej drugiej stronie bo mam z dziewczyną nadal kontakt. Ewa "przespała" studia unikała imprez dużo się uczyła... potem pierwsza praca .. w szkole. Same baby, zero znajomych, do facetów jakaś blokada.Samotne wieczory....i jeden cel w życu - mąż. Po jakimś czasie wpadła na podobny pomysł jak Ty ... i tak trafiliśmy na siebie. I było dziwnie, ja ją nazywałem "moja kochanką" choć nikogo innego nie miałem, było dziwnie, ale kolorowo: kino, kolacje,wyjazdy. Ewa nie żałuje tego czasu, otworzyła się ma facetów, jakaś blokada puściła, poznała swojego męża ma naszej wspólnej imprezie i żyje od kilku lat szczęśliwie w normalnym związku.