Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfpdpvcpdv

w jaki sposob sie ze stylem sie zemscic?

Polecane posty

Gość fdfdfpdpvcpdv

na osobie , ktorej pomogłam, a zachowała sie wobec mnie nieolajlnie tj.pomogłasm komus w ciezkiej sytuacji , załatwiłam prace jednak ta osoba nie doceniłą tego, za to, wkurzyła, sie na mnie, ze ja nazwałam kiedys na jej forum internetowym"wredną", bo miałam ku temu powody, gdyz ta osoba, strasznie na mnie najezdzala mimo, to załatwiłam jej robote, nadal tam pracuje, ale o mnie rozgaduje niesamowite ploty, mowi innym jaka to zła jestem! tak ja zła jak jej robote załatwiłam, chyba sie bardziej licza czyny? a nie słowa i to na forum internetowym..

Gość fdfdfpdpvcpdv
chce jej napisac smsa, "słysze o sobie i czytam rozne ploty, chciałąbym to usłyszec w 4 oczy, chetnie sie spotkam w 4 oczy i pogadam" dodam, ze jak to osoba mnie widzi na miescie to ucieka przed mna

Gość kup se Twój Styl
i trzymając go przed sobą, powiedz do niej ty franco!

Gość fdfdfpdpvcpdv
hehe głupie, zarciki, nie wiem, ale naprawde miałam czyste intencje, znalazłąm jej robote jak mi ryczałą, a ona tak mi sie odwdzieczyłą czuje sie jak odbezpieczony rewolwer

Gość fdfdfpdpvcpdv
kiedys byłam mega dobra osobą, teraz naprawde czuje sie jak odbezpieczony karabin

Gość fdfdfpdpvcpdv
a co najlepsze ja ja przeprosiłam w mailu, za to, ze ja wredna nazwałam, dla swietgo spokoju, a ta pozniej porozgadywała"oliwa sprawidliewa na wierzch wypływa i ze ma satysfakcje z tego co mi zrobiła, ze dobrze widocznie sie wobec mnie zachowała"dodam, ze kiedy ja nazwałam ja wredna, tamta sie odwdzieczyła podwojnie piszac, duzo gorsze i niecenzuralne rzeczy o mnie o ja naiwna

Gość fdfdfpdpvcpdv
Polacy to dizwny narod, za pomoc odwdzieczaja sie chamstwem! duma im pomocy przyjac nie pozwola czy co?

Gość fdfdfpdpvcpdv
Polacy to dizwny narod, za pomoc odwdzieczaja sie chamstwem! duma im pomocy przyjac nie pozwola czy co?

Gość fdfdfpdpvcpdv
Była wściekła, wkurwiona na cały świat. Kiedyś byłam dobra teraz jestem zła. Jestem jak odbezpieczony karabin. Następnym razem nie nadstawię policzka, ale pierwsza przypierdziele! .Nikomu nigdy już nie pomoge bezinteresownie, w dupie mam zasady, ze tak trzeba, bo tak mnie uczono.Postępowałam zawsze według sumienia no i zawsze za to dostawałam po dupie.Nikt mi nie mówił, że nie opłaca się być dobrym, ze zli ludzie są bardziej beztroscy , szczęsliwi i ze maja mniej dylematow.No bo wiadomo, zawsze wybierają to co im wygodne

Gość faworkowa
jakos zemsta i styl sie wykluczają :O

Gość fdfdfpdpvcpdv
Następnym razem nie nadstawię policzka, ale pierwsza przypierdziele!

Gość kolejny pustostan umysłowy
i ten sam problem... lecz się kobieto, lecz... a znajoma miała i ma rację co do Twojej osoby!

Gość fdfdfpdpvcpdv
niestety nie miała racji, pomogłam jej z czystej intencji w potrzebnie kiedy WSZYSCY JEJ ZNAJOMI JA OPUSCILI!!A GDY tylko wstała na rowne nogi i nie byłą jej potrzebna, odwrociła sie na piecie odeszła jeszcze rozsiewajac ploty na moj temat byłam naiwna, bo naprawde miałąm czyste intencje, pomoglam z czysteg serca, a zostałam WYKORZYSTANA, ale juz nigdy nie popełnie tego błedu, nie pomoge

Gość kolejny pustostan umysłowy
pieprzysz jak potłuczona... osoby pomagające bezinteresownie nie czekają na ułony i podziękowania... a na przykrości ze strony innych ludzi nie ragują laniem jadu na kaffe Ty pustaku...

Gość PO czyli POLE OBOWIĄZKOWE
Kochana! Jeśli chcesz się zemścić w dobrym stylu to po prostu udawaj że jej nie znasz, udawaj, że jej nie ma, nie reaguj na nią ani słowem ani gestem, nie mów nie pisz, zapomnij jakby jej nie było. On pewnie tylko czeka na to ze sie wkurzasz i to jej daje satysfakcje.