Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od jednej znajomej nieznajomej

całuski dla Gnoma

Polecane posty

Gość G.N.O.M
Ju a może chcesz się na buty zmierzyć suko chętnie dam ci do pocałowania mojego glana Sally a ty się naucz czytać ze zrozumieniem. PS. THX za @

Gość ***sally
Gnomciu w temacie ZROZUMIENIA to wszystko jeszcze przed tobą :classic_cool:

@ :P

cóż, już pojawiły się podszywy :D zdarza się, nawet w najlepszej rodzinie ;) A dla justysi mam pytanie - lecisz na Gnoma? Twoje wypowiedzi ewidentnie świadczą o tym, że mógłby Ci zaimponować. :DPojawiasz się na temacie skierowanym do niego, zwracasz jego uwagę na siebie... Nieładnie, nieładnie - za dużo o sobie zdradzasz, dziecko ;) Całusów 102 TYlko dla Gnoma, no i dla Sami :D

Gość ***sally
Nie mam specjalnych roszczeń do twoich całusków autorko, ale cały czas zastanawia mnie jak bys odpowiedziała na zadanie przeze mnie pytanie ... A co do JU.... ty jesteś po prostu zazdrosna o tego faceta :D nieładnie, nieładnie... :P

Gość Ju......
"A dla justysi mam pytanie - lecisz na Gnoma? Twoje wypowiedzi ewidentnie świadczą o tym, że mógłby Ci zaimponować." Skąd te absurdalne wnioski?:o Chamstwa i głupoty nie toleruję, a Gnom łaczy je w swojej marnej osobie. :) Dla jasności - dla mających problemy z rozumieniem słowa pisanego: NIE LECĘ NA NIEGO.

Gość Ju......
Ale Ty, Znajoma nieznajoma (pewnie też znajomy nick), sobie leć na Gnoma, zapewniam, nie musisz już być zazdrosna. :) Każda potwora znajdzie swego amattora - więc i Gnomowi się poszczęściło. :D

Gość GNOM.
nieznajoma również 😘 Ju skoro nie tolerujesz chamstwa i głupoty to jak ty z sobą wytrzymujesz

Gość Ju......
Z sobą? Bardzo dobrze, dziękuję. Ale z Tobą nie - dlatego kończę rozmowę. Pa. 🖐️

Gość GNOM.
Cieszy mnie to więc lepiuej się nie wypowiadaj na mój temat bo kto jak kto ale ty masz do tego najmniejsze prawo. No tak ale zapomniałem ty przecież jesteś taka mądra, kulturalna, tolerancyjna i piękna, Mądra jak Rutowicz, Kulturalna jak Lepper, tolerancyjna jak Giertych i piękna jak Kaczyński:P Stul wię ryja z łaski swojej.

"Zastanawia mnie zawsze pęd kobiet do facetów którzy oceniają płeć piękną przez pryzmat szuka/nie szuka pieska a sami po prostu szukają kogoś kogo da się porozstawiać po kątach" myślałam, że tak sobie rozkręcasz temacik, więc na serio nie potraktowałam tego pytania. Miał to być przytyk do mojej skromnej osoby? :D Hmm, mogę "lecieć, pędzić" do kogo chcę i co chcę ;) Akurat Gnoma znam z korespondencji prywatnej, nie powiedziałabym, żeby chciał kogokolwiek rozstawiać po kątach, może nieuważnie rozszyfrowałaś jego wypowiedzi na kafe :/ Tak jak moje buziaczki - ciepły gest "cześć". Dodam, że nie jestem meblem - zatem rozstawianie mnie nie dotyczy. Sama też nie mam zapędów do rozstawiania - ani nóg ani mebli, ani żadnej rzeczy :P która moją jest. słaba jestem, wolę razem przenosić gabaryty :D Jeszcze raz całuski dla Gnoma, bo fajnie się niektóre z tego powodu złoszczą :D Justyś - dla Ciebie kij w oko :D

Gość GNOM.
Nieznajoma ale fajnie sie wkurzają:P to kiedy pijemy:P

Gość znajoma nieznajoma
Dawaj flachę, z rana najszybciej wchodzi na pusty żołąd :P

Gość GNOM.
Z jakiego rana i jaki pusty :P ale flacha sama w sobie to niezły pomysł:P jak nowe mnieszkanie:P

Gość znajoma nieznajoma
Na co Ci nowe? :P Tera nie kupuj, jeszcze stanieją trochę :P

Gość GNOM.
choolera potrzebuję nie mam się gdzie ze sprzętem podziać :P

Gość znajoma nieznajoma
kurde, no co Ty gadasz??? Wyprowadzić się chcesz?? Nie rob tego, mówi Ci to stara rozwódka :P lepiej ponaprawiać, zawsze są problemy...

Gość GNOM.
kurcze no ale już części od kompów zaczynam trzymać w lodówce:P

Gość znajoma nieznajoma
weź no je wyrzuć :P segregacja, mój drogi, Ci potrzebna - zaoszczędzisz na mieszkaniu :P

Gość GNOM.
segregacja segregacją ale to wszystko dobre :P przyda się :P

Gość znajoma nieznajoma
też tak mówię - o książkach, których nie czytam i nie przeczytam, o zeszytach, pamiatkach w huj i trochę :P Ale ja dzisiaj WSZYSTKO, co niepotrzebne mi na dziś, wyrzucam! Koniec z dobrocią dla smieci! :D TRza szanować swoją wolną przestrzeń :D A jak dobre - to allegro.pl. :) Gdy nikt nie kupi - to też znak: że niepotrzebne :D

Gość znajoma nieznajoma
spadam - 3m siem :P Posprzątam dziś, ale najpierw se pogram -HEROES :D

Gość GNOM.
fajnie masz przyjemnego grania :D też się trzym