Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mama 23

Jaka jest roznica wieku miedzy waszymi dziecmi ?

Polecane posty

Gość taka jedna mama 23

Witam :) Mam 23 lata i rocznego synka, razem z mezem chcielibysmy miec drugie dziecko tylko sie zastanawiam czy poradze sobie z dwojka malych dzieci...Ile jest lat roznicy miedzy waszymi dziecmi i jak sobie radzilyscie ???

jestes w tym samym wieku :) ja 2 mies temu skonczylam 23 lata :) mam synka ktory zaraz skonczy 3 lata i corke 5,5 miesiaca :) uwzam ze to dobra roznica teraz nawet troche zaluje ze szybciej sie nie postaralismy bo widze ze syn im jest starszy ma swoj swiat zabawek i coraz mniej chce pobawic sie/pogadac do malej a mi zawsze marzyla sie dwojka dzieci razem bawiacych sie na dywanie :)

Gość taka jedna mama 23
dziekuje za odp :) a Ty rodzilas nat i mialas cc ? bo najbardziej chyba mnie przeraza sam porod...synka rodzialm naturalnie i bardzo bolalo...:(

ja rodzilam 2x naturalnie :) 1 porod tez byl ciezki, bo dugi za to drugi porod express i prawie zero bolu :) wiec glowa do gory ;)

Gość taka jedna mama 23
evi-->> dziekuje :) w tym m-cu kochalismy sie z mezem bez zabezpieczenia, bede bardzo zdziwiona gdyby udalo nam sie za pierwszym razem :) bo syneczek nie byl planowany :)

Gość **************************4556
u nas brakuje 5 dni do 7 lat roznicy.....i po poltorarocznym wychowywaniu dwoch dzieci moge cie zapewnic ze u nas syn stal sie dla corki chocby takim "tatuskiem"a ona jego ksiezniczka,,,,,,niedajboze ona placze to on juz na ratunek leci.....naprawde u nas jest z taka roznica cudownie...

my o corke wogole sie nie staralismy, tzn chcielismy 2 dziecko -oczywiscie, maz mnie namawial, al;e ja zrobilam sie juz wtedy wygodna baba i tak jakos mimo ze b chcialam to odkladalam to ciagle na pozniej... i prosze mamy corke :) teraz widze ze tak mialo byc :) nam sie szybko udalo, moje szwagierki lecza sie latami i zajsc w 2 ciaze nie moga...

między moimi rocznikowo będzie 5 lat i też się trochę boję jak to będzie wyglądało w praktyce - jeszcze 2 tygodnie(ma nadzieję że jednak krócej) i zobaczymy

u mnie roznica jest 6 lat.corcia starsza i lubi sie z bratem bawic:)nie narzekam choc powiem szczerze ze troche sie obawialam takiej duzej roznicy:)

Gość jjm
7 lat i jest fajnie

Gość Anialisa
11 lat różnicy i jest super:) Siostra przepada za małym braciszkiem i pięknie się nim opiekuje:)