Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyczerpana mama..

juz brak mi sił!!!!!!!!!

Polecane posty

mam identycznie jak autorka. mieniam pieluche, na noc gesta kaszka, ostatnia drzemka w dzien konczy sie o 15, w nocy daje tez wode, no wszystko ju wyprobowane a on dalej sie budzi. Pomalu odpadam z zsil. Maz juz kilka razy przylapal mnie jak w nocy placze z bezsilnosci i wyczerpania

Gość mam chicco v5
moze za bardzo karmicie na noc dzieci i w nocy ich brzuszki bola.

jasne, nie kijem to palka. Albo za malo, albo za duzo albo za cieplo, albo za zimno tylko czemu ZAWSZE zle????

Gość jjjjjjjjjjjtttttttttt
pociesz się nie jestes sama, ja już też padam z wyczerpania, marze aby przespac choć jedną noc i się wyspać. Tak jak już wyżej pisałam, okd kilku dni w nocy odkładam marudzącą Alicję do łóżeczka trochę to trwa zanim zaśnie ale to chyba jedyna metoda, też nie przespałam ani ejdnej nocy, mąz wogóle nie wstaje do małej tylko ja i chodzę na rzęsach, mogłabym dużo o tym pisać. Trzeba to poprostu przeczekać nic innego nie wchodzi w archubę. Miałam nawet od pediatry syrop KETOTIFEN po którym miała ładnie spać i oczywiscie nie spała...

wiele dzieciaczkow ma leki nocne...... podaje jeden z wielu linkow znajdujacych sie w necie. Moj synek ma tak, jak Wasze niektore dzieciaczki czyli nocki nieprzespane. Nalezy sie pocieszyc, ze kiedys z tego wyrosna :) http://pl.wikipedia.org/wiki/L%C4%99ki_nocne

nie jestem wprawdzie mama ale kiedys czytalam, ze jak matka jest zdenerwowana, ma duzp zmartwien to lepiej zeby nie karmila piersia bo hormony stresu wydzialane przez matke przenikaja do mleka i dziecko sie denerwuje i placze, chociaz nie ma obiektywnych przyczyn. wiem tez od mamy, ze musiala przestac brata karmic w trzecim miesiacu bo ciagle plakal. ja jako noworodek bylam spokojna i przewaznie spalam a moj brat ciagle plakal. potem mama przczytala artykul i powiedziala, ze jak rodzil sie brat to miala duzo stresow przez rodzine. podobno po przejciu na mleko z proszku problemy ustaly. moze warto sie przyjrzec czy nie ma za duzo stresu. nawet jak sie nie karmi piersia to dzieci chyba wyczuwaja napiecie matki.

Gość Wyczerpana mama..
wszystkie sposoby zawodzą,on juz chyba taki ma sen:(:(:(