Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eloili

Powróżę.

Polecane posty

Gość Eloili

Witam. Chętnię powróżę 5ciu chętnym osobom, które chcą się dowiedzieć czegoś o swojej przyszłości. Wróżę przede wszystkim z kart. Prosze podać imię i dokladną datę urodzenia. A następnie zadać pytanie.

Gość ewa..............
28091982\ kiedy uda mi sie zamienic mieszkanie znalezc prace? 16051986 on - co do mnie czuje?

Gość ja poproszę
Jakiś czas temu poznałam chłopaka, bardzo iskrzyło między nami, to jeszcze nie było nic poważnego, lecz lubiłam przebywać w jego towarzystwie, dobrze nam się rozmawiało. Niestety kontakt się urwał... Trochę z mojej winy... Moje pytania :) Czy odnowimy naszą znajomość? Czy On o mnie jeszcze myśli czasami? Czy mu się jeszcze podobam? Marcin 09.01.1986, Kaśka 06.03.1980

Gość Eloili
A także z psich rzygowin i mlecznego kożucha..

Gość beaaatkaaa
ur.27.08.1980 kiedy spotkam swoja milosc czy zdam egzamin, ktory pisalam w grudniu?

Gość Brawissimo
Agnieszka 14.08.1977 godz. 9.15 Generalnie interesuje mnie temat uczuć, związków w moim życiu.

Gość loikoooo
ok to prosze o wrozbe imie kasia numerologiczna jedynka co z facetem ?????? widzisz u mnie ze kiedykolwiek bede miec dziecko/dzieci????????

Gość ona 28
Marzena 10.07.1980 posze powiec mi czy bede szczesliwa w malzenstwie ,dzieki wielkie

Gość wie_wie
03.04.78 anka i 17.05.59 czarek, co nas czeka?

Gość blondyneczka uk
12.05.1989 Ewa czy milosc,z ktora teraz jestem to juz na zawsze? co z praca?? czy bede w zyciu szczesliwa?

Gość kuzynka Grzesia
czy z mojej rodziny ten mezczyzna straci prace??ur.30.06.974

Gość Zwariowannaaa 2777
10.02.1986 Aneta. Czy mój byłychłopak wróci do mnie? Jesli tak kiedy to sie stanie? I tak dla sprawdzenia wiarygodnosci to jak ma na imie?

Chciałabym się dowiedzieć co karty mówią o mojej przyszłości w 2009 roku?? Dziękuje za poświęcony czas. Marysia.5.03.1987

Anna 16.02,1986 Czy męzczyzna z którym jestem jest mi przeznaczony?

Gość Eloili
ewa - Z kart wynika, że narazie nic z tego. Chcesz to zmienić, ale brak Ci na tyle samozaparcia, żeby zmienić swoją sytuację. Musisz wziać los we własne ręce i zadbać o własne sprawy, wtedy otoczenie stanie się przychylne Twojemu celowi i go osiągniesz.

Gość czy to jakies jaja ktos sobie
z nas robi ??? wrozko jesli chcesz naprawde nam powrozyc to zaczern nick

Gość ewa..............
tyle ze ja robie wszystko co w mojej mocy ale rezultatow brak:( juz nawet nie mam pomyslu co robic bo wszystko co moglam zrobilam:(

Gość Eloili
Kasiu - on nie zaangażował się tak bardzo jak Ty w tę znajomość. Karty mówią, że choć Wasza znajomość rozwijała się w dobrym kierunku, to on zachowywał dystans, prawdopodobnie przez nieudany związek. Narazie daj sobie z nim spokój, on zajmuje się własnym życiem, które próbuje sobie poukładać od jakiegoś czasu.

Gość ewa..............
a co z tym chlopakiem? 16 05 1986

Gość ewa..............
kurcze cos mi zle sie napisalo wyszlo jako nr tel oczywiscie to jego data ur 16-05-1986

Gość Magdaaaa25555
Ja mam pytanie co mnie czeka w przyszlosc? na studiach i z moim ukochanym facetem? dziekuje Magda ur. 22.06.1984

Gość ja poproszę
dzięki 🌼 Może powinnam tak zrobić...

Gość Eloili
Marta - niestety rozstaniecie się, bo zabraknie w Waszym związku zaufania i zrozumienia. Jednak zaraz o rozstaniu na Twojej drodze stanie dwóch mężczyzn i jednym z nich będzie wspaniały człowiek, z którym spędzisz życie. To ten z 'błyskiem w oku':)

Gość ona 28
wrozko odpowiec prosze na moje pytanie,czy bede szczesliwa w malzenstwie?? Marzena 10.07.1980

Gość Kiwunia
Czy Paweł kiedykolwiek coś do mnie czuł? Czy jeszcze o mnie myśli tak jak ja o nim? Kasia 04.06.88

Gość Eloili
beata - egzanim zdasz, jednak stac Cię było na więcej, gdybyś się bardziej przyłożyła, jest to wynik tuż nad ilością punktów wystarczająch do zdania egzaminu.

Gość beaaatkaaa
no a co z miloscia nic nie odpowiedzialas :(