Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pain au chocolat

jestes za czy przeciw ?

Polecane posty

ale wy jestescie madre.. sprobojcie postawic sie na miejscu takiego homoseksualisty,, ciekawe co byscie czuły wiedzac ze spoleczenstwo nie wliczajac ich ustalili sobie jakies normy i prawa a oni nie moga sie nawet na ten temat odezwac.. jak juz sie odezwa to ci wielcy normalni hetero ich krytykuja z gory na dol

Gość malaaaaaaaa
dokladnie i ich dzieciom pani na wachowaniu do zycia w rodzinie bedzie mwoila ze zwiazek pomiedzy dwoma panami jest fajny i normalny- musicie sprubowac???

pain au chocolat - każdy wychowuje dzieci jak chce. Po drugie nie narzucałabym im swojego zdania (tak jak religii), kiedy ono spytałoby mnie o homoseksualizm, odpowiedziałabym co JA o tym myślę. Z tym kolorem to podałam przykład, że upodobania są różne.

oszczedna nikt nie mowi ze geje czy lesbijki sa do odstrzału, jestes wlasnie typem osoby ktora nie potrafi zrozumiec wypowiedzi niektorych..... niech sobie zyja, nikt ich nie ma zamiaru przestawiac na inna orientacje, ale niech nie wciskaja kitu ze to jest normalne...tyle...

Gość ggoooownnoooo
Proszę bardzo, napisz mi, że seks analny jest naturalny ależ ja tak nie twierdzę;) tylko że wielu ludzi hetero go uprawia-i pewnie biedacy nie wiedzą że są chorzy psychicznie:D

Gość czy bycie leworęcznym
jest normalne? A rudym? tez kilka procent. Kiedys takich palono na stosie.

malaaaaaaaa, teraz napisze to wprost - nie zrozumialas. Stwierdzilas wczesniej ze masz kolege homo i nie mowisz mu, ze jest chory. Dlaczego? gdyz, jak mysle, niezaleznie od Twojego zdania w tym temacie (chory, nie chory), byloby to nietaktem. Ochłoń :D

czarnoskorzy tez sa nienormalni? bo przeciez my jestesmy biali? wysmiewani zółtki tez sa nienormalni? nie! nienormalni to te osoby ktore wysmiewaja sie i wytykaja palcami takie osoby.. !!

21:51 [zgłoś do usunięcia] malaaaaaaaa dokladnie i ich dzieciom pani na wachowaniu do zycia w rodzinie bedzie mwoila ze zwiazek pomiedzy dwoma panami jest fajny i normalny- musicie sprubowac??? tego sie obawiam..jezeli dowiedzialabbym sie ze w szkole mojemu dziecku roba taka wode z mozgu to bym zabrala te dzieci z tej szkoly

Nie oceniaj mnie, bo mnie nie znasz - to raz. Odnosze wrazenie, ze Ty nie zrozumialas mojej wypowiedzi - chodzi o to, ze skoro norma ma byc wiekszosc, to znaczy, ze powinnas miec taki sams tosunek do osob wybitnych pod wzgledem wysokosci IQ, jak do osob homoseksualnych - to dwa.

To, że seks analny nie jest zdrowy nie znaczy, że ludzie uprawiający go są chorzy psychicznie. A palacze? Też są chorzy psychicznie? Przecież to też nie jest 'naturalne'.

Jeśli mowa o wychowaniu do życia w rodzinie... Wystarczy, że rodzice napiszą karteczkę, że nie wyrażają zgody na uczestniczenie dziecka i po sprawie.

No, wlasnie, bardzo trafny przyklad z osobami leworecznymi. Jest ich mniej niz praworecznych, wiec mamy ich "leczyc"? Srpawnosc manualna, podobnie jak orientacja seksulana, ustala sie w trakcie zycia plodowego, tzeby bylo smieszniej ;)

czarnoskorzy tez sa nienormalni? bo przeciez my jestesmy biali? wysmiewani zółtki tez sa nienormalni? nie! nienormalni to te osoby ktore wysmiewaja sie i wytykaja palcami takie osoby.. !! Nie widze tu tych 5%, zreszta mysle, ze zbyt swobodnie operujesz słowem "norma", mylac go z rasizmem. Chce wierzyc, ze nieswiadomie :P

Gość ggoooownnoooo
cicho,motorniczy twierdzi ze są chorzy to są:D a on jest przecież światowym autorytetem do spraw odbytu-:classic_cool:

Gość ggoooownnoooo
hmmm...najwięcej jest chyba Chińczyków- więc biali i czarni są niestety nienormalni:P

według naszych norm społecznych związek pomiędzy dwoma osobami tej samej płci nie jest normalny . Jednak nie ma co udawać że takie związki nie istnieją , istnieją i istniały i pewnie będą dalej istniały i tylko od naszej wzajemnej tolerancji będzie zależało jak będziemy to postrzegali i jak będziemy traktowali osoby będące w takich związkach .

"czarnoskorzy tez sa nienormalni? bo przeciez my jestesmy biali? wysmiewani zółtki tez sa nienormalni? nie! nienormalni to te osoby ktore wysmiewaja sie i wytykaja palcami takie osoby.. !!" Odp:Orientacja seksualna i społeczne uznawanie homoseksualizmu za normalne nie ma nic wspólnego z rasizmem! "Srpawnosc manualna, podobnie jak orientacja seksulana, ustala sie w trakcie zycia plodowego, tzeby bylo smieszniej " Odp:Niestety wiele chorób genetycznych również.

Nie wydaje ci sie, ze to troche za malo, zeby wyrokowac "jestes takim typem osoby, ktora nie potrafi zrozumiec wypowiedzi niektorych"? Ja moge napisac, ze Ty za to jestes typem osoby, ktora nie potrafi logicznie myslec, bo wyciaga wnioski nie dosc, ze bez oparcia w przeslankach, to jeszcze zbyt uogolnione :O To, ze nie zgadzamy sie w swoich pogladach nt. rozumienia pojecia "norma", nie znaczy, ze musisz mnie obrazac.

jesli chodzi o anal....gdyby geje mieli do dyspozycji inne dziury uzywali by innych dziur...to ze w dziure nie znaczy ze jest sie chorym..oni poprostu ze tak powiem nie maja innego wyjscia...lesbijki majac sztucznego penisa nie wkladaja go w dupe.....

Gość malaaaaaa
wykolejony ok, moze i masz racje! Ale dalej nie odpowiedziales mi na mkoje pytanie???

rasizm jest dla mnie nienormalny tak samo jak brak tolerancji w naszym spoleczenstwie i chamstwo jakie sie tu szerzy

Gość malaaaaa
czarny, zolty czy czerwony nie jest inny i nie jest chory!!! Chry jest ten kto go nie akceptuje. Ale co wy porownujecie murzyna z homoseksualisa....nie rozumiem tego!!! Moze ja jestem inna....zaraz ktos napisze ze jestem chora bo tego nie rozumiem :p

Gość ggoooownnoooo
Lady Love ależ nasze społeczeństwo jest bardzo tolerancyjne:D toleruje alkoholików,damskich bokserów,toleruje bicie dzieci-a nawet zajadle o prawo do ich bicia walczy i każda wypowiedź na ten temat traktuje jak zamach na swoją wolność:D