Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhujikjk

do kobiet który piersi urosły, nabrzmiały, bądź wypełniły się po tab. anty.

Polecane posty

Gość hhujikjk

po ilu opakowaniach zauważyłyście różnice? ja biorę 4 mercilonu, i ani drgnęły...czy jest jeszcze jakoś szansa, że na mnie one tak podziałają???

Gość hhujikjk
super :D ale powiedz kiedy zauważyłaś różnice? od razu, po pierwszym opakowaniu, później? mnie nawet nie chodzi o wzrost, byleby trochę się wypełniły, nawet kosztem nabrzmienia, bo tak smętnie wiszą :O, chociaż są małe.

Gość pszczółka1234
mi tez jakos tak po 5-6 opakowaniu urosły i stały sie strasznie wrazliwe na dotyk, musiałam zakupic staniki bez koronek, szwów w srodku i z gładkiego materiału

Gość viva09
Do kant dupy :) a jakie dokładnie tabletki brałaś?

Gość hhujikjk
jacie! to jeszcze jest nadzieja:) !

Gość viva09
oj nie wiedziałam, że zmodyfikują moją odpowiedź:P

Gość po jeanine
była różnica już w trakcie pierwszego opakowania

Gość mnie pomogła kochanka

Gość jjkdsjdhvf

Gość maluttka88
ja wrocialam dzisiaj do swoich tableteczek CILEST i mam nadzieje ze po przerwie i po urodzeniu dzidzi cos sie zmieni i teraz biuscik mi podskoczy chociaz o rozmiar :P:P:P poniewaz poprzednim razem to ani drgnol :(:(:( Tez czasem doszukuje sie tego po jakich antytabletkach rosna a pojakich nie :P:P:P zwlaszcza ze rok czasu synka cycem karmilam i schudlam od tego czasu,liczac ze przed ciaza wazylam 52 kg a teraz waze 43 kg :( biustu jak na moja wage to malego az takiego nie mam bo nosze obecnie miseczke B jak wazylam te prawie 10 kg wiecej to mialam miseczke D wiec nawet jesli zamiast moj rosnac przytyje cala ja to wcale sie nie obraze :P:P:P ach jak brakuje mi tych 10 kg ;););) POLECAM SONDE O TYM TEMACIE NA STRONCE: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133752 i tam mniej wiecej mozna kierowac sie tym po jakich rosna a po jakich nie :P:):P:) POZDRAWIAM CIEPLUTKO

ja koncze dopiero trzecie opakowanie Cilestu i widze roznice ;) piersi sa takie pelniejsze, jedrniejsze nom i wieksze ;)

Gość kjfndkfksd

jednak przy tabletkach(nie kazda z nas musi tak reagowac ale ja akurat tak mam :P) ze w ciogu nie calych tych 2 tyg przytylam sobie 2 kg z groszem prawie trzy :) ale bardzo mi sie to podoba bo widze po ciuszkach ze brakowalo nie ma to tamto mi tych 10 kg :P tyko mam nadzieje ze jak dobije do 50 to wiekszej wagi nie przekrocze :P:P:P:P pozdrowionka

Po około dwóch opakowaniach Yasmin piersi mi się trochę powiększyły, były nabrzmiałe, bardziej podniesione i obolałe, ale biorę te tabsy już pół roku i wszystko wróciło do normy. Także w moim przypadku efekt powiększenia piersi okazał się chwilowy.