Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba jestem i co

jakie to uczucie schudnac 10 kg.albo 20kg.

Polecane posty

Gość gruba jestem i co

zastanawiam sie jak bede sie czula gdy schudne 10 kg. o 20 kg. nie smie marzyc:-(

Gość gruba jestem i co
noo wierze;-P ALE DOKLADNIEJ;-)

Ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony czułam się lepiej, lżej, radośniej. Ale po jakimś czasie to uczucie ustępowało permanentnemu niezadowoleniu z siebie - przecież zawsze można więcej niż tylko 10, 20, 30... A poza tym grubasem jest się w głowie i boję się, że do końca życia. Miewam takie dni, że czuję się znacznie grubsza, niż powiedzmy półtora roku temu...

Gość wqefwqfwe
jak sie odchudzacie';?

Gość gruba jestem i co
ja jestem na diecie bez weglowodanowej, juz 3 dzien jestem juz w ketozie , i nadal jem same bialko, na sniadanko dwa jajka sadzone z serem, miam :-)

Gość elanira
ja jeszcze prawie nic nie schudłam tylko brzuch odstający mi znikł i oponka a już czuję radykalną zmianę, lepiej mi się śpi i wogóle a co dopiero 10, 20 kg - to życie jest już inne :-)

Gość gruba jestem i co
SUPER :-) ja juz sobie spodnie nr.42 kupilam , by miec mobilizacje:-) A MARZE != KILO SCHUDNAC; AZ MI SIE JUZ FRYTKI PO NOCY SNIA:-)

DLa mnie to fantastyczne uczucie. Pewnie to zalezy od tego dlaczego sie przytyło. Ja w sumie po dwoch ciazach mam 30+ kg niz przed wiec.... juz jest duuuuuuuuuuzzooooooooo mniej i z kazdym kg mniej mam coraz weselszy nastroj!!!

kobis ;) schodze z tej samej wagi co ty po porodzie :D moje uczycie jak na razie? lzej, przyjemniej, milo jak ludzie Ci powiedza \'wow\'... fajnie spojrzec w lustro i powiedziec sobie \'warto bylo\'

schudłam w 2,5 miesiąca 7 kg... nawet nie wiem kiedy! Jestem z siebie dumna jak cholera!

Gość sparks
Mile uczucie, ale trzeba wiedziec, ze samo schudniecie nic nie zmienia. Swiat nadal jest taki sam jak byl, problemy sie same nie rozwiazuja, a my wcale nie jestesmy tak szczesliwe jak myslalysmy, ze bedziemy...

Gość tak_od_tak_i_juz_O_
napewno jet sie pewneijszym siebie i jet mniej problemow, ja nie mam jakiejs nadwagi super gigant ale mam 61kg przy 167cm i mam 20lat wiec slabo ;p ;d wiem ze jakby bylo 10 kg mniej inaczej bym sobie czas zajmowala... wiecej bym wychodzila ze znajomymi a nie uzala ie nad soba w kolko... odchudzam sie BO CHCE SIE ZMIENIC - CHCE BYC PEWNA SIEBIE... wiem ze zycie mam jedno daletgo chce je przezyc najpiekniej jak tylko potrafie !!!!!!!!!!! ;)

Gość cccccccccccc
Dziewczyny piszcie jak tego dokonałyście,ja mam 10kg ponad do zrzucenia.:-( Jakie diety ??????????

Gość MŻ i RD
Kiedyś schudłam 13 kg - super uczucie, wszystkie style, ubrania, kostiumy kąpielowe stały przede mną otworem ;) Szorty, mini, biodróweczki... Byłam przeszczęśliwa... dopóki nie zatrzymał mi się okres a wymarzony facet nie powiedział, że jestem dla niego za chuda, hehe. Teraz ważę 5 kg więcej niż kiedyś i z żalem wspominam dawną figurę.

Z A J E B I S T E U C Z U C I E!!!! warto troszkę popracować żeby poczuć się lepiej:):):)

Gość gruba jestem i co
mam juz kilo mniej od 21.01.09 tak ciesze sie tym kilogramem jak z 10kg.:-))) Z CALEGO SERCA PRAGNE OPISAC I DOSWIADCZYC STRATY 10kg. motywuje mnie w tym moj wyglad wiem ze jak schudne zmienie sie na twarzy ,czyli wyladnieje , mam zdjecia z przed 5 lat jak mialm 20 kg. mniej bylam piekna*_* a teraz pysk dostalam jak paczek :-) :-) mam 84kg. // 168cm. // 34 lata :-)