Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anakonana

Brzuch,Brzuch i jeszcze raz Brzuch!!!

Polecane posty

Gość anakonana

Nie mogę sie go pozbyć!!! chodze na siłownie, nie jem za dużo a mimo to wyglądam jak w ciaży.Rano kiedy sie budze jest normalny w miare płaski ale kiedy tylko cokolwiek zjem od razu robi się balon.Już nie mam pomysłu co robić...

Gość pani xyz
mam dokladnie tak samo. Rano jestem plaska i szczupla, jak tylko cos zjem odrazu dostaję coś w rodzaju wzdęcia. Jem już majeranek na lepsza pracę jelit ale czy to pomaga ?? Czasami mam wrażenie że to wina wątroby, wysadza mnie w okolicy żolądka a wątroba z nim sąsiaduje. Dziwna przypadlość :(

no to jak sie dolacze do was. to samo wygladam jak w 4 miesiacu ciazy ju zmam dosc.ostatnio koles do mnie mowi a ktory to miesiac? kur...myslalam ze padne. sama nie wiem co pomaga na ten brzuch,mowicie ze siemnie lniane a da sie to pic,jesc?

ja mysle ze trzeba systematycznie robic brzuszki ale nie tydzien lub dwa bo efekt bedzie dopiero moze po roku systematycznego robienia.ale tak ciezko sie zmobilizowac. tez prosze o rady. moze wspolnie cos zdzialamy..:)

Gość pani xyz
latem spotkałam po dłuższej przerwie kolegę ze szkoły. Podczas rozmowy mierzył mnie wzrokiem i w końcu powiedział " o widzę, że Ty też w ciąży, moja żona też" przytaknęłam :) udalam że tak jestem brzuch jak w 4 m-cu

Gość wwwwwwwwwwwwwaaaaaaaarrr
ale jakunikammąki :( (pieczywo białe, ciasta, i wieli innych pyszności) to mnie tak nie wysadza, jakies to dziwne ale tak mam, sprawdzone na 100% ze to od mąki:) wystarczyze zjem jedną kromke białego pieczywai czuje się jak balon:(

Gość anakonana
zapomniałam dodac ze jestem w 4 miesiacu...

ja juz nie wiem jak sie z tym uporac...jakk narazie to biore tabletki lindaxa i brzuch mam mniejsz ale to dlatego ze nie chce mi sie jesc. schudlam w tydzien 4 kilo

Gość niebieskookaaaaa
mozesz cos wiecej powiedziec o tych tabletkach?

Gość nerwiczka
anakona--idz utop tepa strzalo

Dokładnie mąka białe pieczywo a przed wszystkim cukier!!!!ma takie działanie żę powoduję wzdęcia no i ziemniaki..A sięmię naprawde działa ....POLECAM!!!

Gość gshjjztktkgt
ale w ziarenkach, czy mielone, to siemie

Gość niebieskookaaaaa
a gdzie te siemie mozna kupic?

wiecej znajdziesz w google jak wbijesz slowo lindaxa tabletki sa na odchudzanie ale tylko na recepte,na mnie dzialaja bo nie chce mi sie nic jeszc jem bo przeciez trzeba ale nie za duzo male ilosc jak male dziecko a jak czuje ze mi sie chce jesc to jakis bana lub jogurt z ryzem i mam dosc.,wiecej nie wcisne..poczytaj na necie o tych tabletkach lub o zelixa.

siemie kupisz a aptece lub zielarskim sklepie.nie wiem czy w normalnych maja..ale zapytac mozna.:))

Gość niebieskookaaaaa
kami111 jak stosujesz te siemie? przybliz cos bardziej...

Gość niebieskookaaaaa
up

Gość niebieskookaaaaaaaaa
no zobaczymy dzis kupilam semie lniane w aptece.. kupilam zmielone i w ziarenkach :) zamierzam pic 2 razy dziennie po 1 szklance, a te w ziarenkach poprostu sobie gryzc jesc... sprobowalam i jest dobre!

w siemieniu chodzi o błonnik.znajdziecie go też w warzywach i owocach. miałam ten sam problem, dlatego nie jem produktów mącznych, fast foodów, nie piję napojów gazowanych, nie uzywam soli( zatrzymuje wodę). ktos tam wcześniej pisał o brzuszkach- efekty, przy systematycznych ćwiczeniach, będzie widac po 1-2 miesiącach. Nie wiem, skąd wytrzasnęłaś ten rok. I dbajcie o prostą postawę. w ten sposób automatycznie brzuch się spłaszcza.

Gość anetnaaa
dolacze do Was drogie dziewczynki :) kurcze tez mam problem duzego brzucha.....po jedzeniu rosnie jak nie wiem co, ale to nie wszystko...mam tez duzo walkow tluszczu :( od nowego roku robie systematycznie brzuszki ale na razie efektow nie widze :( teraz jestem chora i od wczora prawie nic nie jadlam i troszke zmniejszylo sie to moje brzusisko :P a tak w ogole to mam 164 cm wzrostu i waze 58 kg

Gość anetnaaa
aaa no i oczywiscie zakupie siemie lniane :P przez dlugi czas biore chrom w tabletkach ale jakos nie widze efektow, no moze na poczatku mi mama powedziala ze widac efekty ale teraz nic :(

Gość anetnaaa
chrchrom uzupelnia diete w skladniki wspomagajace odchudzanie, zmniejsza apetyt

chrom prowadzi do wzrostu aktywności insuliny, dlatego nie masz takich ciągot do żarcia. ale to cie nie odchudzi. to jest tylko suplement. schudnąć możesz wyłącznie ćwicząc aeroby i utrzymując deficyt kaloryczny.

Gość anetnaaa
oczywiscie :) wyzej napisalam ze zmniejszza apetyt :P tak jak pisalam cwicze :P i dodatkowo zazywam chrom. Nie przyszlo by mi nawet do glowy zazywac chrom tylko i czekac na efekty :P

sluchajcie, najfajniejsze na dobra prace jelit i na trawienie bez wzdec jest cykoria taki napoj z blonnikiem http://www.zdrowazywnosc.estaszow.pl/admin/images/cykoria%20instant%20(Custom).JPG albo tez kawa inka ma bardzo duzo blonnika. tez mam problem z brzuchem, ale od keidy pije cykorie jest o wiele wiele lepeij. staram sie pieczywo ograniczac białe do tego. naprawde polecam. smakuje jak kawa, mozna z mleczkiem pic

Gość nerwiczka
kiedys bylam zwolenniczka chudych szczap.....teraz jak patrze nate szczapy to mi sie podnosi. teraz mam 159 i waze 53 kg. Mam wie ej cialka i to mi sie podoba, rpzynajmniej pupa ejst pikna i ksztaltna:D a brzuszkiem mozna sie zajac