Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sloneczko23232

Duże kobitki! 15-20kg do zrzucenia! Razem zawsze razniej!

Polecane posty

Gość Sloneczko23232

Witam! Jestem 24letnia mamusia 3letniego synka! Po ciazy przytylo mi sie prawie 25 kg(mialam cesarke i przez zla operacje lezalam 3 miesiace w lozku)-no i przybylo... Mam jeszcze male problemy z brzuchem...tzn z tym wisielcem wielkiem! Od jutra mam zamiar konkretnie sie wziac za siebie....orbitrek,brzuszki....zdrowsze jedzonko... Do wiosny chce schudnac 10-13 kg i mam taka motywacje,ze mi sie uda! Waze ok.108...pozniej sie zwaze-a mam 180cm.... lepiej wygladalam w 9 miesiacu ciazy!masakra! Szukam zdeterminowanych dziewczyn! ktore chca razem ze mna schudnac !zapraszam Was!

Gość Sloneczko23232
No i to wszystko? dziewczyny-gdzie jestescie?

a czemu od jutra?! od teraz powinnaś się odchudzać, z takim podejściem daleko nie zajedziesz! :P

Gość olinek_okrąglinek
hej babki chetnie sie do was przylacze ;) stworzmy prawdziwa grupe wsparcia;)ja rowniez chce schudnac waze obecnie 94kg mam 182cm wazylam jakis miesiac temu 97kg schudlam 3 kg dopiero ale nie stosuje specjalnych dietek staram sie jesc mniej i zdrowiej choc wychodzi mi to marnie za bardzo lubie slodycze ;)...;D chciałabym narazie zrzucic 15 kg juz bylo by fajnie docelowo chcialabym wazyc 75 zobaczymy czy sie uda;) moze wyslemy sobie zdj swoich sylwetek zeby moc porownac za jakis czas jakie efekty nam sie udalo osiagnac ;) co wy na to ;) pozdrawiam wszystkie zuzia

Gość ratatata_11
\"Sloneczko23232 Po ciazy przytylo mi sie prawie 25 kg(mialam cesarke i przez zla operacje lezalam 3 miesiace w lozku)-no i przybylo...\" yyyy, nie wiedziałam ze od lezenia sie tyje :/

Dziewczyny ja mam obecnie 15 kg do stracenia. Mam 178 cm, ważyłam 86 kg, a teraz ważę 80. Moim celem jest 65 kg, ale jak będę miała 68 to już będę szczęśliwa. Moim najbliższym, krótkoterminowym celem jest 75 kg, potem będę czekać na 70, a potem to co tam się uda zrzucić to będą takie kosmetyczne poprawki :) Jestem niestety niecierpliwa i chciałabym jak najszybciej pozbyć się kilogramów, wiem że zdrowo jest chudnąć ok. 0,5 kg na tydzień, ale na mnie to żółwie tempo działa demotywująco. Dlatego chciałabym tracić ok 1,5 kg na tydzień.

Gość alexdublin
Witam kobitki. Mozna sie przylaczyc? :) ja rowniez mam do zrzucenia sporo. 4 dzien jestem na diecie norweskiej i juz zaczynam miec dosyc :/ ale sie narazie jeszcze trzymam :/

Gość zooozoola
ja tez Waze ponad 100 i TEZ MUSZE SCHUDNAC !! tO JAK ZACZYNAMY??

cześc dziewczyny :) moge siędołaczyć do was? ten topik spadł mmi jak z nieba bo własnie chciałam załozyc o takiej amej nazwie hehe :P kilka słów o mnie: mam 181 cm wzrostu waże ok 84 kg - niestety nie wiem dokłdnie bo nie mam wagi w domu ale do lutego zamiarzam się zaopatrzeć w nią - moim ostatecznym celem jest 65-68 kg - to zalezy od wyglądu bardziej

Witajcie zoozoola i Pępuch. A macie jakis pomysl na konkretna diete czy po prostu MŻ ? :) Ja ma 168 cm wzrostu waze 91 kg. Udalo mi sie juz zbic od poczatku miesiaca 5 kg ale i tak dluga droga przede mna. Do czerwca musi byc 60 pare kg :)

alexdublin - no ja raczej MZ + ruch bo ustalone diety typu kopenhaska, norweska itd nie sa dla mnie hehe jak ja mam napisane że w danym dniu nie moge zjeść np jabłka to ja włąsnie na to jabłko mam ochote hehe także wole jeśc to co lubie ale w zmniejszonej ilosci :) rezygnuje ze słodzenia herbaty i kawy, słodkich napoi, białego pieczywa, bardzo ograniczam ilośc ziemniaków, makaronu i ryżu, całkowicie reszygnuje ze słodyczy, ciastek, ciast, czipsów, słonych przekąsek itd czyli standardowe MŻ hehe :) a wy co planujecie? jakas konkretna dieta czy tez MZ?

Ja chwilowo trzymam sie tej norweskiej. O dziwo nawet mi to idzie jak na nalogowego obzarciucha :) trwa ona 2 tygodnie co potem zobaczymy.

To nawet nie chodzi o pusty brzuch, ale o to że waga tak wolno schodzi, a dziennie nei przekraczam 1000kalorii. Tzn jak widać w stopce są skoki wai do góry - to były dni kiedy jadłam więcej. Ale jakoś nie mam motywacji ani czasu by ćwiczyć...

No niestety gdybys sie ruszala waga szybciej by szla w dol. A tak musisz sie uzbroic w wieksza cierpliwosc. Ja przynajmniej 3-4 razy tygodniowo chodze na silownie.

aha i zapomniałam dodac że będe liczyc kcal i nie będe przekraczac 1200 kcal dziennie diete zaczełam juz dzisiaj także to jest pierwszy dzień i było puki co - śniadanie - 290 kcal - 2 śniadanie - 100 kcal - obiad - 250 kcal czyli narazie puki co było 640 kcal jeszcze jakas kolacja przede mna i tyle.. dzisiaj tylko tyle kcal bo jestem chora i nie mam apetytu zabardzo heh

ja to zacznam ćwiczyć po chorobie bo teraz na to sił nie mam :P dziewczyny może stworzymy tabelke :P ja zaczne: NICK...................CM...............BYŁO...........JEST.............CEL Pępuch...............181.................84..............84...............68 dopisujcie sie :)

ok to tez sie dopisze :) NICK...................CM...............BYŁO...........J EST.............CEL Pępuch...............181.................84............. .84...............68 Alexdublin............168.................96...............91..............60

alexdublin - a kiedy chciałabys osiągnac cel? masz jakies ograniczenia czasowe? ja to chciałabym do maja miec max 70 kg a do wakcji dojśc do mojejwymarzonej wagi i ogólnie chce byc o połowe szczuplejsza hehe..

NICK...................CM...............BYŁO...........J EST.............CEL Pępuch...............181.................84..............84...............68 Alexdublin............168.................96..............91...............60 Ananana w UK.......172.................75..............72...............60

witajcie:) ja mam do zrzutu jeszcze z 10 kg tyle ze ja jem co chce (oczywiście poza słodyczami i chlebem białym i ziemniakami), ale cwicze codziennie i mam nadzieje ze tym sposobem tez schudne jedynie wolniej i zdrowo;) ja daje sobie czas do czerwca aby miec 67 kg:) mam 179cm!:P

berta_kasia witaj! jak masz zamiar sie z nami odchudzac to dopisz się do tabelki :)

NICK...................CM...............BYŁO...........J EST.............CEL Pępuch...............181.................84............. .84...............68 Alexdublin............168.................96............ ..91...............60 Ananana w UK.......172.................75..............72............. ..60 berta_kasia..........179................91..............76................67

po kolacji stasn moich kcal wynosi ok 900 kcal :) zaraz sobie jakąś stopke ustawie :P

NICK...................CM...............BYŁO...........J EST.............CEL Pępuch...............181.................84............. .84...... ..........68 Alexdublin......... ..168.................96............ ..91.................60 Ananana w UK.......172.................75...............72.............. ..60 berta_kasia.........179.................91...............76.................67 Kayus.................178.................86...............80.................65