Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donia La Donia

Maz zsikal mi sie w pupe a ja szczerze mowiac podniecilam sie jak malo kto

Polecane posty

Gość Donia La Donia

To jest strasznie sexy extra i wogole!

Gość stulejman
autorze topiku. życzę ci i przeklinam obyś naprawdę zaznał moczu z penisa w swojej pupie. obojętnie czyś chłop czy baba.

Gość SamotnikPatryk
banda glopcow

Gość SamotnikPatryk
gorący mocz jest dobry na wszystko

Gość polaczka
ZAZDRASZCZAM :) całe życie o tym marzę, ale jakoś nie wchodzi :(

Nasikanie w pupę wymaga erekcji, a oddawanie moczu w tym stanie jest praktycznie niemożliwe ze względu na działanie prostaty.

Gość gość
bzdura ja czasem rano jak nawet mi stoi to mogę sie odlać. nie w czasie stosunku. ale bywało że po stosunku po 10 min jak mi znów stanoł sikałem się żonie w cipke i część w o***t a potem ją jeszcze po wszystkim zerżnołem w o***t . oczywiście zawsze przed sexem żona robi lewatywe i jest czysta. Mówi mi że czasem lubi być potraktowana jak lachociągara i d*podajka strasznie ją to kręci, oczywiście nie zawsze to robiny. ja mam 38 ona 33 lata dbamy i zdrowie i kondycje. Często ubieea się wyuzdanie i wychodzi na spacer .Mieszkamy od lasu o 50 m. Więc podchodze do niej i proponuje jej sex. podczas sexu opiwram ją o drzewo i rżne w d*psko. potem uciekam. ona wraca do domu po 15 minutach i udaje że wsztsko jeat ok że wraca z pracy i jest zmęczona. idzie się przebrać niby po pracy a ja mówie że widze jak ma mokre uda to słysze że ktoś ją podjechał w d*pcie ale niewie kto to był . więc ja mówie że też chce ją pyknąć a ona że nie. i że nielubi tego. więc za kare związuje jej ręce wkładam korwk analny w d*psko i rżne w cipe. Małżeństwem jesteśmy10 lat i jest nam super

mozna sie odlac podczas duzej erekcji nie jest to latwe, ale mozna oproznic wszystko przynajmniej ja tak moge :) autorce moze chodzilo o to, ze odlal sie nie bedac w pupie, ale np po analu gdy pupka jest otwarta mozna nasikac mysle ze wiele kobiet ma takie ukryte fantazje aby facet na nie nasikal, ale ukrywaja to bo sie wstydza faceci z reszta tak samo maja takie pragnienia moja wspominala pare razy o takich zapedach, niby to w zartach ale zeby sie tego nie wstydzila to mysle ze najpierw ja musialbym zaproponowac zeby ona nasikala na mnie wtedy sie osmieli i pozwoli zrobic to samo

Gość gość
o w mordę jak ludzie mogą być pogięci... nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. przysłowiowo nie wiem czy się smiać czy płakać z tej ludzkiej głupoty

Gość gość
Brawa dla Pani i Pana z lasu... Mistrzostwo świata :D