Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowakobieta

Zemsta na nim

Polecane posty

Gość anonimowakobieta
a i dziękuję, idealistko :P Dobre sposoby i nawet niedawno zaczęłam tak robić to kurcze działa, jakoś chłopak sie zaczyna odzywać a ja narazie na to leje... Ale jakos ta zemsta mi troche jakby przeszła xD Poza tym on powiedział mi że to ze mną traktuje tylko jako zabawę i miłą przygodę :/ bardzo nie fajnie..

nie ma piekła ale za grzechy trzeba zapłacić Michael Newton - Przeznaczenie dusz. Tom 1 Dusze, które stykały się ze złem, zabiera się do specjalnych ośrod¬ków, przez niektórych pacjentów zwanych „oddziałami intensyw¬nej opieki". Jak mi opowiadano, w ośrodkach tych energia dusz zosta¬je przemodelowana, by ponownie stać się całością. W zależności od na¬tury swych wykroczeń, dusza taka może być stosunkowo szybko wysła¬na z powrotem na Ziemię. Często się zdarza, że pełni ona wówczas rolę ofiary czyichś podłych uczynków. Gdy jednak naganne działania powta¬rzały się i były szczególnie okrutne, oznacza to istnienie wzorca złego za¬chowania. Dusze takie mogą spędzić dłuższy czas w odosobnieniu, wio¬dąc spokojny duchowy żywot, nawet przez ponad tysiąc ziemskich lat. W świecie dusz istnieje naczelna zasada, że za wszelkie krzywdy, inten-cjonalne lub nie, musi nastąpić zadośćuczynienie w przyszłym życiu. Nie jest to uważane za karę czy pokutę, lecz raczej za okazję do karmicznego rozwoju. Dla dusz nie ma piekła, chyba że na Ziemi.