Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duomama

Jaki wózek kupić dla dwójki dzieci rokpo roku?

Polecane posty

Gość Duomama

Jak w tytule. Spodziewam się drugiego dziecka. Moja córeczka ma teraz rok ale jak się pojawi drugi dzidziuś, będzie miała 1,5 roku. Będzie jeszcze w wieku "wózkowo-spacerowym". Dlatego jeśli możecie mi polecić jakiś fajnie rozwiązany i niedrogi wózek dla dwójeczki to bardzo proszę:-)

Gość Duomama
naprawdę nikt nie ma dzieci rok po roku? Podnoszę:-)

ja mam babideal maxi cosi i wedlug mnie jest fajny a dużo tanszy niż graco. Mysle ze nie oplaca sie kupowac drogiego bo widze po mojej małej ze na wiosne już bedzie chodzila obok wózka i będę korzystala tylko ze spacerówki dla synka.

Gość Duomama
dzięki Mamani:-)) zaraz sobie odszukam ten wózek i obejrzę:-))

Gość Duomama
niestety widzę, że nie jest do kupienia w Polsce:-((

Gość Duomama
mamani a nie będziesz chciała go sprzedać?

ja kupilam od kobietki ktoa sprowadza te wozeczki z niemiec. dalam za niego niecale 500 zl

pewnie w wakacje będę chciala sprzedać a ty kiedy potrzebujesz?

Gość Duomama
termin mam na lipiec:-)) Także myślę, że około lipca.

Gość Duomama
ponieważ jestem tylko czasem na kafe, nie mam stałego nicka, mogę ci podać do siebie maila. Jak będziesz chciała sprzedać wózek, to dasz mi znać. A skąd jesteś?

ewentualnie jak ja sie rozgladalam za wozkami to ktos na allegro oferowal "adaptery do chicco" kupowalas dwa wozki chicco - jeden enjoy a drugi spacerowke (tez ta z enjoy) i za pomoca tych laczników sie je spinalo. jak byl ci potrzebny blizniak to spinalas jak chcialas pojedynczy to rozpinalas. za taki zestaw cos prawie 2 tys wychodzilo ale to juz jest ok inwestycja bo potem sprzedajesz chicco enjoy 3 funkcyjny i jedno dziecko na nożkach a 2 w spacerowce :)

nie adaptery tylko łączniki, ale nie wiem czy to jeszcze istnieje

Gość Duomama
karola1508@gmail.com Mamani to jest mój mail. Jestem z warszawy. Napiszę ci więcej o sobie poza kafe:-)) Jakbyś chciała ten wózeczek odsprzedać to ja jestem baaardzo chętna. Wózek bardzo mi się podoba i cena jest niewygórowana:-)) Ten w linku też jest fajny ale......cena odstrasza:-)) Jeszcze myślałam o tym: http://www.allegro.pl/item525892479_wozek_dla_rodzenstwa_blizniakow_tandem_abc_design.html

Gość Duomama
Mamani, odezwij się do mnie na maila:-)) Chętnie odpiszę. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Muszę uciekać bo się moja pannica obudziła:-D