Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZMECZONAMAMA NIKOLI

Od kiedy dziecko moze miec kolke ?

Polecane posty

Gość ZMECZONAMAMA NIKOLI

Moja coreczka skonczyla 1,5 miesiaca i jest karmiona mlekiem modyfikowanym . Od paru nocek nie chce mi usypiac po wieczornym karmieniu tylko dziwnie sie napreza i placze, jakby bolal ja brzuszek ... Probuje masowac brzuszek, nosze ja, bujam w wozku i nie pomaga, usypia dopiero po 2 w nocy a ja chodze jak cien.... Zastanawiam sie czy to czasami nie sa objawy kolki .... lub mleka ? Moze macie jakies rady bo ja juz nie wiem co robic ?

zazwyczaj pojawia się od około 3 tygodnia i jeśli twoje dziecko się pręży to całkiem możliwe że to kolki

może i kolka. Kup taką herbatke plantex to jest w saszetkach. Mojemu dziecku to pomagało. Możne jeszcze kropelki esputikon chyba sie nazywają. Debridad też lekarka na kolki moze zapisac.

Gość ZMECZONAMAMA NIKOLI
Daje jej codziennie do picia herbatke koperkowa Hippa ale to chyba nie pomaga, a te kropelki sa na recepty czy mozna isd do apteki i zapytac farmaceutki ? Nie ukrywam ze nasza pani pediatra w przychodni to wredna baba i nie usmiecha mi sie do niej chodzic ....

Gość ZMECZONAMAMA NIKOLI
Infacol niestety nie dla nas, poczytalam teraz na necie - fakt opinie sa dobre i pozytywne ale ten lek moze byc stosowany u dzieci od 2 miesiaca zycia, takze mala jest jeszcze za mala ... ;(((( Moze jeszcze jakies sposoby ??

no a esputikon zobacz, mnie sie wydaje ze ja podawalam okolo miesiaca. Ta herbatka plantex jest od 2 tygodnia i jest tez w miare skuteczna