Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ZROBIĆ Z TYM FANTEM

MOJA DZIEWCZYNA CHCE SLUBU I DZIECKA

Polecane posty

Mam 30 lat, a dziewczyna 29. Ciągle zrzędzi o slubie i dzieciach :-) Co z wami jest? po co wam ślub, bo co wam zmiany pieluch i nowe obowiązki? POmyslcie trochę!!!!!!!!

sorry miała być ta minka :-(

myslisz, że na starość dziecka przeniesie się do rodzica by go opiekować? naprawdę jesteś tak ograniczona?

Gość les jours tristes
Princeska, myślisz, że dzieci są po to, żeby opiekować się rodzicami? Błąd:O

Gość nie widze problemu
dla wiekszosci kobiet jest normalnym, naturalnym i oczywistym ze wchodzac w zwiazek licza na slub i dzieci jesli ty tego nie chcesz to jej to powiedz bo dziewczyna nawet nie wie ze marnuje z toba czas

aha, to mam rozumiec, ze ona chce slubu i dzieciaka by się dziecko nami opiekowało, buhahah

mówiłem jej, że żadnego slubu nie będzie i to od początku!

Gość andrzej samson
a kogo będziesz fotografował z wibratorami?

Gość nie widze problemu
to cie zostawi wczesniej czy pozniej zawsze tak jest 🖐️

no bo taka jest naturalna kolej rzeczy; że najpierw sam jesteś dzieckiem, potem rośniesz, a potem stajesz się dorosły, a potem sam masz dzieci tak to jest u ludzi;) człowiek ma potrzebę rozwoju, zmian i przechodzenia przez kolejne etapy w swoim życiu

to niech zostawia z takiego błahego powodu. Pewnie mnie nie kocha jak nie potrafi uszanować moich poglądów...

Gość nie widze problemu
piszesz do kobiet "POMYSLCIE TROCHE" otoz my myslimy i dlatego nie chcemy niedojrzalych facetow..niezdolnych do zalozenia rodziny. Dla przecietnej kobiety jestes wybrakowany i bezwartosciowy. A TY MYSLISZ??????????????????

Gość nie widze problemu
"to niech zostawia z takiego błahego powodu. Pewnie mnie nie kocha jak nie potrafi uszanować moich poglądów..." :O za bystry to ty nie jestes :O :O :O

Gość ostatnie zdanie
świadczy o tym, że cały ten topik to nędzna prowokacja nie wierzę , aby facet mógł byś aż tak głupi ;)

Gość 4444444444444444444
to wredna egoistka z postawą: czas pokaże ja bardzo chcę to i on będzie musiał zacząć chcieć!! Drogie panie to jest jak sex analny wielu facetów chce i ma nadzieje a wy się nie zgadzacie

Gość a dlaczego nie chcesz wziac
z nią ślubu?

Gość
Najlepiej rozstańcie się, jeśli nie chcesz mieć rodziny, twój wybór.

Gość nie widze problemu
Słowiczka 🖐️

co zrobić-----------------> to nie jest "błahy powód"... wiesz, można uszanować czyjś pogląd np. co do tego, że przenigdy nie zgodzi się na kabinę prysznicową w łazience... że nie zgada się na posiadanie telewizora.... na przeróżne; ale raczej to jest nie do zrobienia - zrezygnować z takiej mega ważnej, ludzkiej, naturalnej potrzeby - jak bycie matką, w ramach "szanowania czyichś poglądów"; to nie poglądy raczej, tylko niedojrzałość i wygodnictwo po prostu; za parę lat pewnie też będziesz tego chciał; ale Twoja dziewczyna chce już wkrótce i się jej nie dziwię, bo z wiekiem nie będzie jej łatwiej...

a ja widziałem ludzi bez dzieci i bez ślubu

Gość nie widze problemu
:O kolezs czy ty jestes uposledzony ? :O :D

to niech ona uszanuje moje podglądy. Mowiłem jej o niej wiele razy a ona mówiła, ze się zgadza. Jesteście chore!!!!!

*o nich

Gość nareszcie wolna
no typowy facet, egoista i tyle!!! ON nie chce i koniec, to ona też nie bedzie miała!!! A muszę ci powiedzieć drogi kolego, że nie wiem,czy słyszałeś, ale istnieje coś takiego,jak potrzeba macierzyństwa...kobieta w wieku 29 lat pragnie być matką, brak dziecka wręcz fizycznie potrafi boleć!!! wiem, co mówię ,bo sama mam dzieci...życzę ci, abyś dojrzał do tej decyzji i uszczęśliwił siebie i kobietę, którą kochasz...jeśli kochasz...

Gość nie widze problemu
poniewaz jestes niespotykanie glupi to wyjatkowo ci to wytlumacze tu nie chodzi o szanowanie czy nieszanowanie pogladow ona wie jakie jest twoje stanowisko w tej sprawie ale cie NIESTETY KOCHA daj jej troche czasu na strawienie tego...moze zajmie jej to rok moze dwa ale wreszcie odejdzie..kobieta jak kocha to szybko nie odchodzi ale gwarantuje ze w twoim wypadku to zrobi rozumiesz cos czy dalej nic? :D