Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

studenci...

Polecane posty

Gość ja sobie zawsze powtarzam ze
jakos to bedzie:)Co prawda studiowalem juz i prawo i politologie ale teraz wlasnie jestem na finiszu elektorniki/automatyki i informatyki-a tak nawiasem pisza POLITECHNIKA SLASKA TO TO CZEGO SZUKALEM CALE ZYCIE:)))

Gość tiririririririr

Gość jak sobie radze
Odkladam na warunki i spie spokojnie:)))))

Gość Jezu ufam Tobie
Tylko alkohol trzyma mnie przy życiu, bracia :classic_cool:🖐️

Levviatan hehe;) jak dobrze pójdzie będę mieć w tym roku tylko 1 egz, z reszty jestem zwolniona:P ja sobie zawsze powtarzam ze :D ja też studiuję m. in. politologię:):):)

\"jak dajecie sobie radę ze stresem podczas sesji?\" \"jak dobrze pójdzie będę mieć w tym roku tylko 1 egz, z reszty jestem zwolniona:P\" i ty sie stresujesz? czym?

Gość mezatka paula
ja sie nie stresowalam, egz na uczelni ti bulka z maslem w porownaniu z egz na prawko,

Gość sesjonka
oj mam ten sa problem, NIE RADZE sobie ze stresem:P w głowie mam tylko ze to trzeba doxerwowac, tamto dozytać, pojsc powpis, uczyc tego, uczyc tamtego i qrdde wymiekam juz!!!! zeby sie wszytkiego nauczyc potrzebuje miesiaca czasu, a tu na jeden exam 1 dzien an nauke:O góra 2:O poracha PS. jak sobie radzicie z 'nie spaniem'??

Gość sesjonka
fakt, prawko to stres masakryczny, ale sesja jest gorsza bo to nie jeden egzamin a cale stadko:O

Gość mezatka paula
ale za to za oblanie nie placisz, nie czekasz prawie 2 miesiace na poprawke no i siedzisz sobie wygodnie i piszesz lub odpowiadasz dla mnie egz na uczelni byly malo stresujace, nie mialo znaczenia czy latwiejsze byly czy trudniejsze, no z wyjatkiem biochemii, z tego to sie stresowalam, ale i tak w porownaniu do prawka to byl pikus :P

Gość sesjonka
ja czasami tylko 3h spie:O u mnie czekolada+kawa+herbata (napojae energy odpadaja- to co nam naopowaidali o nich na studiach to zgroza:O najgorsze ze potwierdzone naukowo ) matko za duzo tych egzamow:( masakra, jak ja przezyje to sesje to ide od razu spac :)

Gość sesjonka
mi udalo sie zdac z apierwszym razem prawko, moze dlatego mam inne podejscie:P PS od biochemii gorsza enzymologia:P

Gość sesjonka
ta sama co zawsze------> ile masz jeszcze egzaminow, i co studiujesz? ;>

sesjonka studiuję politologię, mam na niej w tym sem przewidziane 4 egz, już 2 za mną:) a o tych dwóch kolejnych nie chcę nawet myślec:P poza tym studiuję filologię obcą i tam mam 2 egz, jeden za mną,a drugi nadchodzi brrrr:O

Gość koles22
a prosto jak jestes laska to robisz loda komu trzeba,a jak facetem to tez mozesz zrobic loda :P

Gość sesjonka
autorko, gratulacje!! O kurcze, ja 1 kierunek i ledwo daje rade:( ja mam 1 za soba i 6 prze de mna:O !!!!! nie wiem jak ja zdolam wszytko sie obkuc, malo czasu......

Gość a ja odwaliłam bo
ja póki co nie studiuję, ale mam za to za sobą egzamin na prawko, a nawet dwa (zdałam za 2). Jestem w klasie maturalnej i matura próbna to był pikus, podobno jest zresztą z majową, tak słyszałam