Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

studenci...

Polecane posty

ja w piątek skończyłam sesje, zaliczyłam wszystko :) Nie mam aż takiego stresu żeby jakoś sobie z nim radzić. Koleżanki biora tabletki pod nazwą "sesja". Ja tam stresuje się jak normalny człowiek, do momentu aż nie wejdę i usiądę, zobaczę pytania, albo gdy zostanie zadane mi pierwsze pytanie. Potem już z górki :P Jak się pouczysz to wiesz że zdasz :P

Gość sesjonka
ojoj, ciezki dzien... ale pozytywny:) ja jeszcze tydzien:O 2 egzaminy jeszcze przede mna... ale najgorsze juz za mna i jest swiatelko w tunelu:):) ale i tak jestem ostatnia studentka na forum z sesja chyba:P

Gość zachód północy
studia to istne katusze:O sesja sesja sesja, never ending:O sesjonka ja tez tkwei w tej prozni, sesja, czlowiek nie moze sie na niczym skupic, nic sie chce... porazaka:( calymi dniami nauka kawa uczelnia posilki, nic poza tym:O no i skad brac czas dla faceta? czy chocby dla siebie? doba jest conajmniej 5 godzin za krotka :O wszytkiemu towarzyszy ten beznadziejny stres... u mnie ostatnio stres minal.. pozostal marazm smutek i zniechecenie nie dziwie sie ze niektorzy juz zadowoleni... ze koniec, ze bez stresu itp... tak jest u wielu osob... nie u mnie... moja sesja to pasmo nieszczesc... pomylka z karta w dziekanacie, mimo sprostowania, na zadnym egzaminie nie zosatalam wyczytana, kazdemu profesorwi tlumacze ze jestem wpisana w innym protokole na innej specjalnosci bo zaszla pomylka (...) cwiczeniowiec zanizyl mi ocene z cwiczen co spowodowalo brak zwolnienia z egzaminu choc na nie zasluzylam tak jak inni z tymi samymi wynikami... srodek sesji--> a ja grypa, 39st goraczki-> nie jestem w stanie sie uczyc -> ide do lekarza zamiast na egzamin... czuje sie lepiej, choc jeszcze nei zupelnie ucze sie do koejnych egz... pozostale egzaminy, stres stres stres... nareszczcie koncowka.. wyniki pozywne , oprocz jednego, tego ktoremu poswiecilam najwiecej czasu najwiecej sily i energii, nie zdalam, trudno, poprawka, oczekiwanie na wyniki.. kolejne stresy... obecnie jestem z perspektywwa 1 poprawki, 1 egz ktorego nei pisalam .... do calej tej historii mozna dolaczyc problemy w zwiazku, takie ktore odbieraly mi jakiekolwiek sily... klotnie glownie o sesje, o nauke...o brak czasu jestem juz tym wszytstkim zmeczona... brak motywacji, niechec.. stres juz nie... wiem ze malo kogo interesuje taka moja historia... i to rozumie... musialam napisac azeby si ewygadac...aby mi bylo lzej w sercu dziekuje za nieme wysluchnie 🌻

Gość robociok
dla mnie gorzej stresujace od egzaminu jest.... OCZEKIWANIE NA WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stdencina w niszy
smutno a tu... walentynki:D stres jak reka odjal:P

Gość kkikku
dla mnei sesja to pikus, 3 egzaminy i po klopocie:O nie wiem nad czym laski tak ubolewacie, zwlaszcza sesjonka.... moze za tepa jestem jak na swoj kierunek:P buahaha ???????????

Gość sesjonka
widze ze ktos tu mnie nie lubi:O i jakie s bezpodstawne oskarzenia mi tu rzuca:D tak, mam sesje, mam duzo nauki, zycie mi sie nieco sypie, i wg ciebie przegrałam życie? :O ehhhh, ludzie, najlepiej dokopac lezacemu...... a j atak lubie pisac na tym topiku:( wiem wiem, uzalam sie nad soba, narzekam wciaz, sama siebie nie poznaje, zycie mi ostatnio dokopuje.... mam nadzeje ze wyjde wkoncu na prosta....

Gość sesjonka
hejkahej🖐️ mam ostatni egzamin we wtorek i czuje juz smak wolnosci:D koncze z uzalnaniem sie nad soba:P:P wkoncu bedzie mozna normalnie funkcjonowac:D najwiekszy plus sesji to to........ ze seszczuplalam:D 3,5 kg mniej:):)hurra hurrra! a nawet nie planowalam zadnego odchudzania:P co ten stres robi z ludzmi:D a szczerze mowiac to juz mi powoli zapasy adrenaliny sie koncza i z kazdym egzaminem stresuje sie coraz mniej:P 3manko dziewczynki!