Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

studenci...

Polecane posty

bailika chora:( i nie ma sily, a jutro kolejny egzamin (z wirusologiii, czyz to nie ironia? )

Gość sesjonka
hmhm sesyjna... a coz to za kierunki takie bezstresowe? moze powinnam sie takimi zaintereowac?:) no u mnie stres + kawa to podstawa;)

Hej hej :) Ja juz po sesji :) Dwa egzaminy, jeden w grudniu, jeden tydzien temu. Przed pierwszym totalny luz..a przed drugim to nie spalam z nerwow cala noc. :P Powodzenia dla wszystkich A wlasnie, mam pytanie - kiedy dostajecie wyniki?

_bailika_ ojjj to trzymaj się cieplutko:) będzie dobrze jutro, tylko uwierz w siebie:D nie daj się pokonać żadnym wirusom, ani tych egzaminacyjnych, ani tych co Cię zaatakowały!!! :)

ja skończyłam na dziś.....i już nie zajrze dzis do tych cholernych ksiązek! juz mam dosc romansowania z nimi...wole pogadać z wami :D

:) Kurcze ja mialam egzamin w grudniu i jeszcze wynikow nie ma :( u mnie pod koniec lutego wszystko bedzie :/ A stresowac sie nie ma co...ja sie stresowalam i nie potrzebnie..nastepnym razem postaram sie bardziej wyluzowac :) Nieprzespana noc dala mi sie we znaki na egzaminie :P Bylam jak zombie i nie pamietam juz nawet co napisalam :)

a no własnie ja podeszłam do tej sesji "bedzie co ma byc" przed matura nadszarpnelam sobie nerwów, i pozniej mialam z tym porblemy, a przeciez zdrowie najwazniejsze...nauka nie zajac, nie ucieknie :P

Hehe..ja wlasnie do matury podeszlam tak...bedzie co ma byc :P zero stresow, imprezy, luz blues :) A teraz nie wiem czemu tak sie stresowalam przed tym drugim...bo przed pierwszym to nic...kompletnie :P poszlam usmiechnieta... :P

o to ja przeciwnie, bardzo się bałam, a sesja...phi :D zobaczyny czy w piatek bedzie "phi" :|

Gość qwak
ja jak zdazylam przerobic wszystko to sie nie stresuje gorzej jak widze 200 str a egzamin jest tuz tuz :O a w ogole to stres dziala na mnie demobilizujaco

Gość sesjonka
bailiko, biedulko dasz rade, wracaj szybko do zdrowka!!! U mnie powolutku do przodu.... dzis zdawalam jeden i do przodu:) zostalo 5:O w tym 2 giganty.... Ale jakos sie trzymam tylko zmeczenie daje mi juz w kosc ale jestem silna;) spac po sesji z tydzien bede;)) juz nie moge sie doczekac narazie zyje adrenalina i kofeina:)

Gość sesjonka
qwak mi tez rece momentami opadaja jak widze ile mam wiedzy przyswoic w calkowicie nierealnym czasie.... ale wszytko mozliwe jest:) uwierz w swoje mozleiwosc..... wogole to jestem za tym ze sejsja nie powinna sie skaldac z wiecej niz 4 egzaminow!!! wszytko wtedy bylo by takie piekne!!! :))

Gość Okrąglinek
Dołączam się do zestresowanych sesjowiczów :P Jestem na pierwszym roku,narazie nie wiem totalnie czego się spodziewac i to mnie przeraża.Sesja zaczyna się 2 lutego,w ciągu dwóch tygodni bede mieć 5 egzaminów(w tym jeden ustny :|) i 2 zaliczenia.oczywiscie nie ucze się na zapas,na każdy przedmiot mam dwa dni nauki :P Tak czy siak to nie przez uczelnie mam zszargane nerwy tylko przez kiepów,którzy nie robią nic tylko pieprza jaki to mój kierunek jest żałosny i że idą tam tylko panienki,które nie wiedza co chcą robić w życiu.Taaa -.-

Gość qwak
no wiem ze wszystko jest mozliwe, ale ja ne potrafie sie uczyc duzo na raz i tak juz staram sie rozkladac material bo nie jestem w stanie przerobic ksiazki 400 stronnicowej w tydzien np, zwlaszcza jak czytam takie pierdoly jak mam czasami :O

Gość sesjonka
qwak a co studiujesz? bo krcze 400 ston ksiazki np 2 w 2 dni bym za radzieckie chiny nie zdolala opanowac, a nie wiem czsy by mi udalo is przeczytac takie tomiska wiedzy:O

Gość qwak
prawo :O

Gość sytemowe veto eliminacji
ta sama co zawsze jakie tymasz metody uczenia??? cos czuje ze sa baaarzos skuteczne,. tyle egzminow, a nawet zwolnienia i 2 kierunki!!!

Gość qwak
no tez sobie wspolczuje jak widze te ksiazki :O

Gość sytemowe veto eliminacji
ojoj prawo, no to rzeczywcie kierunek gdzie ludzie bez mega zdolnosci zapamietywania si enie wybieraja....:O moze bedenie zbyt mila, al ewybiera si ekierunek NA SWOJE MOZLIWOSCI a nie bo elitarny:O

sytemowe veto eliminacji no tak 2 kierunki, nawet za rok jeden będę kończyć:) moje metody uczenia? myślę, że każdy ma indywidualne, ważne tylko znaleźć "sposób na siebie":) ja np umiem się uczyć przy muzyce,siedząc na łóżku otoczona masą notatek i ksiązek, nie potrafię w kompletnej ciszy i uczę się zazwyczaj wieczorami (w ciągu dnia, nie umiem:O ) stąd mam zarwane noce i potem kawa goni kawę, napoje energetyczne, czekolada;)

moje dwie sostry studowaly prawo...i wiem ile trzeba sie uczyc. zycze owodzenia i wytrwalosci

Gość sesjonka
ta sama co zawsze hehe, ja u cze sie tak samo, w dzien nie moge, jedynie wieczorami i tez w komplene cziszy nie da rady...:)) mam tyle notatek ze przez pokoj nie za bardzo sie da przejsc:( no ale posprzatam wszytko po sesji:D

Gość qwak
a kto powiedzial ze nie mam mozliwosci :P po prostu jestem strasznie leniwa i zawsze wszystko przychodzilo mi z latwoscia w szkole a wiadomo ze na studiach nie zawsze wystarczy umiec trzeba tez miec szczescie :P nie jestem przyzwyczajona do porazek szkolnych dlatego trudno mi sie zabrac za nauke jak widze ile tego jest

Gość sesyjna
no dla mnie sa bezstresowe, jak wszystko inne wokol :D grunt to luz. A studiuje socjologie i publishing business.

sesjonka no u mnie notatki są wtedy wszędzie, na łóżku, biurku, podłodze, masakra jakaś:P teraz jest wzgędnie;) już się cieszę, że wraz z końcem tyg będę mogła cały ten bałagan posprzątać:D