Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

studenci...

Polecane posty

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie mogę ogarnąć tego!! muszę popchnąć jutro ten egzam, muszę....ale ja nie umiem uczyć się na pamięć...wkuwać algorytmy? cyferki i symbole? 😭 nie jestem kujonem:P:classic_cool: ale ściągać też nie umiem 😭 tym bardziej u dziekana:o

cieszę się ogromnie;) ale zdajesz sobie sprawę czym to grozi?:P może sz stać się pożywką dla newsów radiowych cafe:P jak ja;):P: nie prosiłam się a mam:P haha

"....różniczka zupełna różniczki zupełnej danej funkcji....." yy co mówiłaś?? aaa że niby nie prosisz o nic a dają..no to powiem Ci że chyba tak ze wszystkim jest hehe, teraz np ja postanowiłam być sama póki co...a tu na horyzoncie pojawia się kolega, który rozstał się z dziewczyną i dzisiaj upewniał się że ma mój numer..koles mieszka o rzut beretem ode mnie..... no ale jak ja go chciałam poderwać, to wtedy oj nie...mam dziewczyne...więc teraz niech spada:P

pierwszy dzien sesji a ja mam dopeiro zaliczone 3 przedmioty (zaliczenia) a do tego dochodza 3 egzaminy i jeszcze tylko 5 zaliczen :o

Monciak brrrrrrrr czego Ty się uczysz?:P chociaż każda dziedzina ma swoje uroki;):O a ja żeby było zabawniej wysiadając z autobusu wpadłam na byłego...;) tak na dobry początek dnia chyba:P hahahaha

ta sama...ja się nie uczę...ja wbijam to do głowy... patrz na to :" n liniowo niezależnych ortogonalnych kierunków poszukiwań w postaci wersorów w przestrzeni zmiennych decyzyjnych..."

ta sama, ja właśnie też na zrozumienie się uczę, nie umiem na pamięć..ale czasami trzeba...no i wtedy schody są:o juz kombinuję jak mogę...muszę to ogarnąć co do czego, i może jakoś pójdzie.... Ellinka no to przybij ziomalko🖐️

Montmorlonit 🖐️ pewnych rzeczy trzeba sie nauczyc na pamiec nawet na polibudzie :o

Gość sesjonka
opj, u u mnie sa zeczy ktorych nie sposob zrozumiec:O pozostaje tylko wykuc osobiscie wole uczyc sie na zrozumienia, jest to o wile przyjemniejsze i bardziej skuteczne

Gość sesjonka
uwielbiem "inteligentne" egzaminy:) latwiejsze:D o co najwazniejsze mniej uczenia sie:)

oo ile nowych oson 🖐️ :) jejku, jak ja zazdroszcze tym ktorzy niebawem koncza sesje i beda mogli odetchnac.. u mnie jeszcze dluga droga, ehhh:O jutro egzamin, a ja percepcje mam nieco obnizaona i gorsze zapamietywanie, istny kataklizm, no ale nei dam sie!!! bede walczyc ostatkami sil !!! a co:D

Gość Aa87
nervosol,duuuzo nervosolu:D

Gość stop sesjowej przemocy
ja juz nie mam sily... jestem wykonczona cala ta sesja, nie spie, nie jem, za to wkuwam, piek hektolitry kawy, latam an uczelnie po wpisy, walcze ze stresem zmeczeniem i breakiem motywacji.....😠 oj cos mis ei wydaje ze niektorzy tu zabarwiaja, oj zabarwiaja, studia i sesje z 2egzminami uwazam za przedszkole :classic_cool: !!!! jestemna 3 roku, i nigdy nie mialam mniej niz 5 egzaminow... a teraz mam 7!!!! kierunek scisly wiec egzaminy naprawde ciezkie, a nei typu co pani sadzi o sytuacji na wschodzie europy:O i zwolnienai za udzial w dyskusji an cwiczeniach... bez przesady to sa stdia a nei spotkanie filozofow!!!!jak to miala moja byla kolezanka ze stancji..byla na "elitarnym kierunku" stosunki miedzynarodowe--> moze sie ciezko dostac nic poza tym!!!! :O

stop sesjowej przemocy wiesz po czesci uwazam ze masz racje.... ale nie mozna porownywac kierunkow do siebie, kazdy jest inny, ma inna specyfike... ja tez jestem na scislym kierunku i u nas zwolnienei z egzaminu za udzial w dyskusji?? NieWobrazalne!!!

ja mam calkowita racje:P no wiem, moze troche oceniam sytuacje przez pryzmatv sesji i wyczerpania baterii:O ale czasami jets niesprawidliwosc i trezba sie z nai pogodzic PS ja chocia zlatwiej prace dostane:P co robic po filolofii poslkiej lub filozofii? meczyc sie z gimnzajalistami:O bailika 🌻

Stop sesjowej przemocy to ja ide do przedszkola :P Ja mialam 2 egzaminy...ale za 2 lata to spedze na uniwerku, okolo 4 miesiecy...od rana do poznego wieczora plus weekendy, wiec na razie daja nam luz :) Chociaz dwa lata temu to tez nie mialam mniej jak 5 egzaminow :P

naga klacz, ojojoj jak mi cie szkoda !! to powiedz mi co maja mowic ludzie majacy po 5-8 egzminow????? w kazdym semestrez ja siedze na uczelni 8-9 godzin, nie przezskadza mi to bo zajecia sa ciekawe, mnostwo labow... nie musze siedziec i wysluchiwac farmazonow co ten filozof ma na mysli a jaka moralnosc wyznawal autor tamtego wiersza.....:O zaaaal:P i jestem zadowolona z wyboru studiow i o sesje moze tez bym sie sprzeczala, tyle tylko ze mam nieclae 3 tyg na zaliczenia 7 egz, a ty 2!!!! i where is justice????:O 😠

prawda boli???? :P :D lajtowe studia masz i tyle ot co!!!!! :P

widze ze nikt z forumowiczek/ow nie chce stawic mi czola..... a szkoda...

ide sie uczyc:P prosze mi tu po skonczeniu stidiow nie biadolic na forum ze pracy nie ma , bo niuby skad bedzie dlal 50000tys studentow po politologii filologii i historii itp, w gimnazajach miejsc ne styknie!!!NIe wykluczam ze najzdolniejsci i naprawde zaangazowani w te tematy studenci dadza sobie rade napwno!!! i 3mam za nich kciuki!!! ci ktorzy sobie robia 5 letnie wakacje z drobnymi przerwami (chyba z nudow) :P ze studiow... good luck jestem podla i sarkastyczna.... przynajmniej szczera... jako nieliczna na tym forum

Gość podziwiam cie
jako student chemii przyznaje kolezance wyzej 100% racji !!!! jestes boska!!! fakt troche pojechalas co niektorym :P :D kto to slyszal 2 egzaminy w sesji!!!!! ja mam 6 kolezanko , i jednocze sie z toba w niedoli

Gość o loooosie makabra i tyle
stop sejowej przemocy, chyba ktos sie niezle znecal w dziecinstwie, jakas trauma ci zostala czy co??? ehehe jestes jakas rowno zjebacona poszlas se na takie studia to sie morduj, a ni dokuczaj innym psychopatko, po sesji rozpocznij leczenie