Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

*********śłub w listopadzie******** a ja..........l

Polecane posty

już nie mogę się doczekac :) odliczam dni, ale strasznie wolno upływa ten czas, jak na złość. Jaki czas przed ślubem zaczęliście robic jakieś zakupy, kiedy rozglądałyście się za suknią, kiedy garnitur dla Pana Młodego?? Na razie mamy salę, kamerzystę, fotografa, orkiestrę, kucharkę kosciól i kupilismy alkohol. A ja bym chciała juz powoli kupować wszystko :)

ja mam ślub na początku czerwca a dopiero 2 tyg temu zajęłam się sukienką :P więc myśle, że spokojnie możesz zacząć kwiecień, maj i zdążysz ;)

My mamy ślub we wrzesniu narazie tak jak ty mamy sale, kosciol, kamerzyste, fotografa i zespoł narazie niczym juz sobei glowy nei zawracam suknie przeglądam teraz pod koniec lutego idziemy do jakis salonów narazie nei mam na to ochoty, boje trochę się tych przygotowan:P No i mnie ciągle dreczą sny ze jest dzien mojego slubu a ja nic nei mam ani fryzjera nie umówilam ani wizazystki sukni nie ma kwiatów nei ma:P albo ze tesciowa mi mówi ze moja swiadkowa białą sukienke sobie kupila a ja szaleje z wscieklosci :P hehehe niewiem dlaczego tak sie dzieje ale kurde te sny mnie męczą :P