Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojaojamojjjjja

moja figurrra?foto

Polecane posty

Gość dziewice gatunek wymierajacy
wez spadaj laska, czekasz az ci sie sypna komplementy... tak, fajna z ciebie dupa!!! zadowolona??

Gość Życzliwa jestem -
Nie wiem czy to Twoje zdjecia czy nie, ale obiektywnie jako kobieta napisze, ze figura ok, cialko tam gdzie trzeba, wieszakiem nie jestes, ale nie masz fald na brzuchu np. Pewnie chcesz sie odchudzac tak jak ja non stop, ale jak sie dobrze czujesz z ta figura to nic nie rob, dobrze sie prezentujesz i jak masz faceta i jemu to pasuje to ok ;-)

Gość mojaojamojjjjja
no brzuch to ja cwicze;D hula hop codzienie ale moze nie tyle chce schudnac ale jakos wysmuklić sylwetke czytalam ze ten callatenics (chyba tak sie pisze) wysmukla

Gość racy_red
Masz zle dobrany stanik i biust Ci wisi na brzuchu chyba cellulitis schudnij jeszcze 7kg to bedzie w miare niesamowite ze przy takiej nadwadze masz jeszcze wciecie w talii tego chcialas?

Gość Życzliwa jestem -
strojem mozesz duzo zmienic, nie ma sensu sie katowac i dazyc do idealu... no chyba, ze masz takie hobby i lubisz wyzwania tego typu ;-) ja jakos sie akceptuje, chociaz moim slabym punktem jest brzuch wlasnie, dlatego od razu na to spojrzalam ;-) Sa triki ktore wysmuklaja sylwetke, sama je stosuje, choc jestem osoba wysoka, ale z tendencjami do tycia, mowiac wprost mam wszystko to co trzeba ale na brzuchu i na pleckach mi sie odklada i to mnie drazni :( Dlatego ogolnie duzo ruchu, a Callenetics? Nie mam pojecia czy wysmukla, ale ogolnie na pewno dobrze wplywa na forme, a to chyba najwazniejsze ;)

Gość Życzliwa jestem -
Racy Red, ona ma duzy bist i nic nie wisi, a wciecie - no to chyba ten hula hop ;)

Gość Życzliwa jestem -
polecam http://callanetics.com/ Welcome to the only official, authorized website for Callan Pinckney’s Callanetics Exercise Method, owned and operated by Callanetics Management Company, Inc. (CMC) For over 25 years, the practice of The Callanetics Exercise Method has improved the lives of countless people worldwide. Now, get ready as Callan Pinckney, founder, and CMC, Inc., brings you the next generation of The Callanetics Exercise Method!

Gość mojaojamojjjjja
hmm ja w sumie to niziutka jestem :D mam 160 cm :P więc Życzliwa - jak jesteś wysoka to masz szczęście...a na te fałdki na brzuchu to ja polecam hula hopa....wiem że można zakryć strojem niedoskonałości ale nie chce iść tak na łatwizne

Gość ale paskuda
dupa jak miednica cyce jak donice bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość masz super kobiece ciałko
nie musisz już chudnąć jest ok, a pasztetów nie słuchaj bo jak zwykle zazdroszczą

Gość Masarzysta
grube ramiona, brzuch flakowaty, cycki wielkie wisza, ogolnie jak dla mnie bleeee. zalecilbym 10 -15kg schudnać i intensywne treningi.

Gość Masarzysta
kobieta owszem powinna być kobieca ale chodzaca przechowalnia cellulitu to nie jest sexy, najgorzej na zdjeciu wypadaja te tłuste ramiona jeszcze z tym olbrzymim biustem wygląda to aseksualnie. mówie to jako facet i znawca kobiet. Kobieta ze wzrostem 160 powinna wazyc góra 50 kg a ty wazysz chyba z 70.

Gość 1455588
fuj blondynka. Sory, ale dla mnie nawet jakbys miala figure najskeksowniejszej dziewczyny w polsce to bys odpadla za wlosy.

Gość Rzeszowianka jam to
o jej ale ci popisali niektórzy:D Figura jak najbardziej typowo kobieca:P

Gość mądry facet29
włosy zniszczone, tlenione, brawo za głupotę. A figura?nie zwrócilbym na nia uwagi, nie kobieca tylko babska, takiej starszej baby koło 40-tki

Gość ale o so chodzi.....
szeroka dupa bleeee.....

Gość Jessy28
dupsko wielkie, cycki wielkie, kawał laszalota

Gość suuuuper laseczka

Nie słuchaj tych zazdrośnic. ;) Faceci napewno na ciebie lecą. Możesz schudnąć, ale tylko dla własnej satysfakcji. P.S. Ile ważysz? Bo ja jestem tego samego wzrostu ;)

Gość przydałoby sie troche
ćwiczeń.

Gość Znawca kobiet26
nie nasmiewajcie się z dziewczyny . To tak jakbyście naśmiewali sie z niepełnowsprawnego. bo takie cycki to kalectwo.

Gość Znawca kobiet26
a reszta?no jest przy sobie , dla mnie troche za bardzo. Duza jest ogólnie

Gość żarófka
normalna figura, kobieca, głeboki pępek, tłuszczyk na brzuchu - też tak mam

Gość Masarzysta
no wlasnie, to jest smutne, mało jest kobiet o figurze hally berry, same obtłuszczone kuloki.

Gość Masarzysta
i to nie jest normalne to jest nadwaga

Gość dfdsds
ludzie odjealow am,normalna zwdrow akobieta pzrestancie sie czepiac ja pierdole.spoko wygaldasz laska!

nie rozumie- kto mądry zamieszcza swoje zdjęcia w necie prosząc o ocene:/ brak słów.