Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvbghfdgbjhdbf

mężczyźni, czy obwsiłe małe cycki są dla was do zaakceptowania? fotka

Polecane posty

Gość nie sa zleeeeeeeee

Gość Bliblubla
Masz zajebiste cycki, zajebiste ciało i zajebiście utrzymane dłonie, więc weź nie marudź :P Palanta miałaś, a nie chłopaka..

Gość sajdhfiuszdhbfjh
dziewczyno, Ty chyba nie widziałaś zwisającego biustu. jakbym ja pokazała swoje cyce, to byś skakała z radości, że takie nieszczęście Cię ominęło. przestań pierdzielić, masz super cycusie.

Gość sajdhfiuszdhbfjh
moje cycki wyglądają jak dwa sople, wiszące, obwisłe, skóra wiotka, jak flak...bez biustonosza się chłopakowi nie pokazuję... nienawidzę moich cycek :(

Gość Bo ja ci zaraz swoje małe zwis
z wielkimi sutami i otoczkami jak talerze pokaże. Twoje są super :P

Gość to pakazujcieeee

Gość gvsgsad
oj moze nie masz najpiekniejszych, ale masz inne zalety. ja np mam duzy biust i ładny, ale ogromne dupsko:O

Gość co tam jestttt

Gość skromny
nie chcę nic mówić, ale moja była miała takie piersi, i ciągle o nich marzę, takie kobiece i niewinne. Jak dla mnie spełnienie marzeń, byłem teraz z pewną dziewczyną lat 21 ja 25 miała znacznie większe piersi, niby fajnie ale to nie to co mnie kręci, po zobaczeniu zdjęcia Twoich 5 z wielkim + !! mogę tylko pogratulować i przestań łykać te durnowate tabletki zeszpecisz piersi, brzuch i zdrowie!!!

Gość tez mam takie
nie czytalam wszystkich odpowiedzi od razu pisze.. zeby bylo pozniej jasne w razie gdybym cos nie tak napisala .. . wiec autorko tematu, pytalas jak to mozliwe ze sa male i obwisle? otoz nie wszystkie male piersi musze byc sterczace i okragle wiem to bo ja sama kiedys mialam takie piersi jak Ty(teraz po urodzeniu dziecka sa jeszcze gorsze) nie wiem jaka jest u Ciebie przyczyna, sama sie zastanawialam u siebie nad tym, ja dosyc pozno zaczelam nosic stanik bo wstydzilam sie ze mam juz piersi bo to bylo w podstawowce a moze nosilam pozniej zle dobrane staniki.. moze to genetycznie ? nieprawda jest ze kazdy maly biust musi byc okragly tak samo to ze kazdy duzy moze byc obwisly !! no i jeszcze jedno, jezeli pytasz czy ktos je zaakceptuje ? moj maz jak mnie poznal to mialam takie jak Ty( on raczej jest wybredny jesli chodzi o kobiece cialo a zwlaszcza piersi) ale mimo to pokochal mnie zapragnal miec ze mna dziecko i teraz nadal mnie kocha mimo ze moje piersi sa 10razy gorsze DAM CI RADE KTORA JA SAMA MAM ZAMIAR WLASNIE ZASTOSOWAC UWIERZ W TO ZE JESTES PIEKNA I TWOJE PIERSI A ZNAJDZIESZ KOGOS KTO BEDZIE MYSLAL TAK SAMO !!!!!!!!!!!!! wszystko znajduje sie w naszej podswiadomosci (wlasnie czytam ksiazke na ten temat i uwierz ze nie gadam glupot od niedawna mialam tez problem z tym) w to co wierzymy tak mamy! rozumiesz! jak chcesz zeby ktos Cie pokochal najpierw musisz pokochac sama siebie

Gość toretex
powiem tak: może i zaakceptuje, jeśli pokocha to nie za piersi. jesli masz kompleks wylecz sie z niego bo bedzie Ci przeszkadzal przez cale zycie, zatruwal każdy nowy zwiazek, nawet udany... pojdz do psychologa, ewentualnie uzbieraj na operacje. Pozatym Twoje piersi nie sa takie zle, widzialem wieksze i mniejsze, ladniejsze i brzydsze. a dziewczyny nie dobieralem pod wzgledem piersi tylko czy bylo "to coś";)

Gość skromny
nie no ok. Te co pokazałeś / aś zdjęcia są obwisłe, ale proszę założycielka tego tematu ma ładny mały kobiety biust.

Gość autorka tematu
u mnie to nie może być genetyczne... moja mama, kobieta po 50 ma piękny zbity jędrny duży biust, siostry mają małe ale wszystkie okrągłe i pełne...a u mnie jak sie chwyta to sama skora. nie dam rady ich zaakceptować, jak tylko przychodzi lato cierpię dużo bardziej patrząc na piersi innych kobiet. większość z nich, nawet starsza może się poszczycić ładnym biustem....bez stanika się nie ruszam bo czuję jak mi wiszą i mi ciężko (jakkolwiek paradoksalnie to brzmi)...boję się też, że każdy następny facet będzie mnie zdradzał po jakimś czasie z kobieta o pięknym zbitym twardym sterczącym biuście, tak jak uczyniłł to mój ex :(:(

małe cycki mogą być obwisłe, co zresztą widać na zdjęciach kilka postów wyżej ale akurat piersi autorki nie są obwisłe, tylko nisko osadzone (chodzi o miejsce, gdzie zaczyna się podstawa biustu - zwykle koło połowy odległości między ramieniem a łokciem) i nawet po tabletkach anty one tak będą wyglądać, taka ich uroda.

Gość ty o takich mozesz tylko pomar
zyc

Gość rytaHejłort
Jarek Tobie to nic nie pasuje czy gruba ,czy chuda , z cyckami ,bez cyckow pokaz co Ty masz do zaoferowania a pozniej wyrazaj opinie o ciałach innych forumowiczów

Gość Maatt87
sam jestem zwolennikiem pełnych piersi ale te mi sie bardzo podobają:) co prawda malutkie ale jedrne i super suteczki:) do tego widze ladna figura, plaski brzuszek. fajne masz ciałko. cycki tez zdecydowanie na plus:)

Gość mjnhgvbcfv

Gość jeszcze ktośśśśś

Gość podnoszęeee e

Gość a co tu ta cichooooo

Gość hcfdkhck

Gość profesjonalny onanista
zajebiste masz cycki... w ogóle jesteś fajna... lubie takie wiotkie łasiczki, wracając do piersi... NIE POWINNAŚ MIEĆ KOPLEKSÓW! PS. masz rajstopy z dziurką?

Gość hcfdkhck