Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvbghfdgbjhdbf

mężczyźni, czy obwsiłe małe cycki są dla was do zaakceptowania? fotka

Polecane posty

Gość widzisz Misia
no z taką miną i takim nastawieniem to na bank masz szanse na powodzenie :p

Gość alison11
hvbghfdgbjhdbf ja mam takie same i uwazam ze są piekne, nigdy zaden facet nie narzekał i nigdy sie o to nie martwiłam ze sie komus nie spodobaja. A teraz mam faceta przy którym nawet nie wiem co to kompleksy i martwienie sie ze cos źle wyglada:)

Masz sliczne dlonie i paluszki :) Ja tez takie chce :( Mam takie okropne ze szok a cycki moje tez nie sa za fajne :(

Gość widzisz Misia
;) Ajron witaj, a co nie doszedł mail ? :o kurcze to nie dobrze bo pieknie się prezentowałam na fotce :P

Gość hohoohp
hej, lasko, pamietam cie, kiedys pisalas ze masz szerokie biodra i teraz znowu pierdolisz, masz normalne cycki, male,ale nie sa obwisle i w ogole masz super figure, cholera nie rozumiem czemu ty narzekasz

Gość widzisz Misia
:P Ty na forum sie obnazyc nie kciales ja tez tutaj nie bede a mail poszedł :D:D opiszę Ci go moze w natłoku innych fotek z pierwsiami gdzies go przeoczyłes :P to piekne C75 ze sterczącymi sutkami ;)

Gość widzisz Misia
na piwo to mogę ja isc z Tobą pogadamy o tym mustangu ;)

ihahaha :classic_cool: a tak w ogóle to przypomniał mi się taki głupawy wierszyk Widzisz Misia? Mówisz widzę Ale nie wiesz co to jest! Miś to zwierze futerkowe o wymiarach pięć na pięć :classic_cool:

Gość widzisz Misia
nie obrazisz się jak zgodzę się z Tobą ze jest on glupawy :D:D:D gdzie Edke zgubiles? a moze nie powinnam wspominac bo jak nic sie zjawi i bedzie po zawodach :p

Gość hvbghfdgbjhdbf
wiem, że marudzę, ale nie umiem żyć samą z sobą. łatwo powiedzieć, zaakceptuj się, jak to cholera nie wychodzi :( ex faktycznie odcisnął na mnie piętno...wszystko u mnie było nie takie jak powinno być. ale te cycki są dla mnie nie do zniesienia. nawet na nie jestem w stanie patrzeć jak się przebieram. zastanawiam się, czy jak pójdę do gina, z próśbą o zmianę tab na takie które spowodują że piersi mi nabrzemieją, to czy nie popatrzy na mnie z politowaniem ???

Gość widzisz Misia
hvbghfdgbjhdbf popatrzy i powinien cie skierowac do psychologa skoro nie radzisz sobie z samoakceptacją

Powiem Ci jedno, droga autorko - marudzisz jak młody ułan :) masz fajne ciałko, cyckami też się przejmować na prawdę nie musisz, a tego, że w głowie masz z nimi problem nie załatwisz żadnymi tabsami. Bo uwierz mi, że żadne piguły nie sprawią, że nagle urosną Ci balony jak Dodzie. Zaakceptuj to co masz i będzie git. I jeszcze raz podkreślam - nie masz na co narzekać.

Gość hohoohp
lasko, opamiętaj sie co ty pierdzielisz, masz super figure, o ktorej nie jedna marzy i cycki masz ladne, jak jeszcze do tego masz ladna twarz, to w ogole nie rozumiem o co ci kaman, przerzywasz przez swojego ex, byl po prostu zwyklym kutafonem, a jest duzo facetow ktorym sie bardziej podobaja takie szczuplutkie laski z malym biustem

Gość widzisz Misia
hvbghfdgbjhdbf nie chce byc wredna bo to rola forumowego wredniaka paskudnego :P ale mam wrazenie ze Twoj ex zostawil Cie dlatego ze smęcisz cały czas nie dla tego ze masz mały biust

Gość gbfg1
muszę powiedzieć ze mi się bardzo podobają. a te sraluchy z wielkimi cycami piszą tak bo nie mają takiego brzuszka jak ty

Gość hvbghfdgbjhdbf
przy nim nigdy nie smęciłam, kiedyś nie miałam AŻ takich kompleksów...noszę ładną bieliznę, w ładnej sypiałam, w seksie jestem otwarta i chętna...ale od początku wiedziałam, że on lubie pełne biusty, lubi się nimi bawić itp. dopiero z czasem....popsuło się, przejadłam mu się, a jak zbaczyłam jego kochankę to przepłakałam parę ładnych tygodni :( nawet z nią rozmawiałam, jako 'on". wiem, że zabraniał jej nosić stanika, tam pragnął ją pieścić. a my...nawet podczas seksu, mi go nie ściągał od jakiegoś czasu. najgorzej jest jak leże, prawie pod pachy mi sięgają. nie wiem jak to możliwe, żeby w takim wieku mieć taki feerny biust, ty bardziej że nigdy ani radykalnie nie przytyłam, ani nie schudłam, a stanik noszę z dobrze trzymających obwodem.

Gość Madonna z cycem Van Clompa
Ty chyba autorko masz za mało problemów, że takie głupoty sobie wmawiasz. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Ja Ci to mówię :) bezstronnie i życzliwie.

Gość hohoohp
patrze sie na twoje zdjecie...i na prawde cie nie rozumiem....masz zajebiste cialo i jestes glupia pipka jezeli masz kompleksy

tak przyglądam się tobie i naprawdę uważam że nie jest źle piersi masz w ładne wiem że kompleksy to raczej problem twojego postrzegania siebie ale w każdym razie moje zdanie jest takie że na pewno nie masz problemu nieatrakcyjności biustu to czy są za małe czy za duże to już kwestia indywidualna

Gość jhbhgcfhgkk

Gość dadadadadada
Ty widziałaś kiedyś obwisłe cycki? Chyba nie:(

Gość jhbhgcfhgkk

Gość xxxx83
dla mnie wielkośćpiersi nie ma znaczenia:) ale jak chcesz czuc sie pewniej to operacja plastyczna maks 10 tys zł :) podobno dodaje pewności siebie:)))

hvbghfdgbjhdbf Twoje cycki są jak najbardziej ok ja mam podobne i jestem jeszcze wyzsza od ciebie kiedys tez mi to przeszkadzalo dopoki nie poznalam faceta ktory je po prostu ubustwia mowi ze sa male ale jedrne i stojace (Twoje moim zdaniem nie wisza), najwazniejsze to pozbyc sie kompleksu wiesz ja nie mialabym przeciwko gdyby moj bius był rozmiaru C ale nie jest taki to trudno:) nosze duzy dekolt jak mam ochote i naprawde ciesze sie ze nie mam wilekich obwislych piersi z sutami na pol cycka. Znajdziesz kogos kto Ci bedzie mowil ze masz cudowne piersi ktore idealnie pasuje do jego dloni to zobaczysz o czym mowie. A poza tym jestes bardzo szczupla osoba na pewno masz powodzenie i nie ma powodu zebys sie przejmowala! głowa do gory

Gość biedr0na
MALE JEST PIEKNE !!!!!!!!!!!!!! XD tez mam male a w stanikach to kazda ma duze ale to tylko pozory:)