Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvbghfdgbjhdbf

mężczyźni, czy obwsiłe małe cycki są dla was do zaakceptowania? fotka

Polecane posty

Gość hvbghfdgbjhdbf

..wiem, że już była - ale nie umiem sobie poradzić z tym kompleksem. ćwiczę, balsamuje, nawet tabletki anty łykam z nadzieją że się wypełnią. mój ex mnie zdradzał z kobietą o piękny, jędrnym biuście, to tylko pogrążyło mnie jeszcze bardziej. boję się teraz poznać kogoś nowego, bo z czasem będę musiała mu się pokazać nago :( http://www.voila.pl/476/l3xj5/index.php?get=1&f=1

Gość Lizard
Są zajebiste! :)

Gość dł.w gw.
mojemu mężowi byś się nie podobała...kiedys były tu fotki z podobnymi piersiami do twoich to stwierdził ''o matko jakie wrzody''..

Gość dsadsasda
jeżeli cycki to wszystko co sobą reprezentujesz, a Twój ex zmienił dziewczynę dla biustu to gratuluję.. musisz naprawdę być kimś cholernie "wartościowym":

Gość eltron
małe nie mogą być obwisłe :D:D to największa bzdura jaka tylko może być..

Gość do hvbghfdgbjhdbf
ale pryszcze, nawet jakbys chciała zeby Ci zwisały to nie będą :p

Gość dł.w gw.
mój mąż nie jest ze mną tylko dla mojego biustu...zapewniam....ale owszem uwielbia moje duże piersi..

Gość to niemożliwe żeby małe były
obwisłe. Chyba że jesteś po pięćdziesiątce

brzuch masz piekny...a piersi sa male,wiec naprawde obwisle to nigdy nie beda...ja tam uwazam,ze super wygladasz:)

Gość eltron
jak to niemożliwe zeby były obwisłe?...przeciez piersi autorki już są obwisłe...takie małe piersi według waszej tezy powinny byc sterczące a te z fotki sterczace nie są..

Gość hvbghfdgbjhdbf
oczywiście, że wiszą :( chodzi o to, że są takie niepełne od góry, przyjrzyjcie się. jak dwa puste worki. do tego jestem wysoka (174cm) wyglądam jak facet. a ex mnie zdradził, z kobietą z którą nie mógł porozmawiać na żaden temat...ot, przejadłam mu się, poza tym ciągle podkreślał, jak oloubi duże pełne piersi :(

Gość hvbghfdgbjhdbf
no własnie słowiczka te z Twojego zdjęcia też są małe, ale takie "pełne", twarde, ubite - śliczne, a moje małe i puste :(

Gość te ej
eltron sterczące to mogłyby byc ale nie są obwisłe nigdy nie będą są jakie są lewdo odstające od klatki piersiowej jakbys miala pare kg wiecej to i cycka bys dostala moze ale wygladasz bardzo ładnie nawet z takimi kropkami zamiast biustu

Gość eltron
nie obraź się ale naprawdę masz takie jakieś obwisłe ''puste'' piersi...za pare lat albo po dziecku to będą długie puste woreczki...

łorany, na tym zdjęciu słowiczki to jakiś wychudzony garbus :O chociaż cycki ma całkiem ładne te w pierwszym poście też nie są złe :)

Gość eltron
ta na tym drugim zdjęciu ma o wiele większy biust niz autorka...to nie mozna tego porównywac

Gość hvbghfdgbjhdbf
po dziecku poddam się operacji, ale to dopiero za parę lat, chciałabym kogoś poznać, ale ilekroć mam szansę, uciekam, bo wiem, że nastąpi seks i pewnie się rozczaruje. nie wiem jak to możliwe, że małe wiszą i są takie puste...ehmmm

Gość te ej
hvbghfdgbjhdbf cycki jak cycki ale kafle w łazience to bym zmieniala i to zaraz :p

Gość dł.w gw.
oj pewnie trafisz na amatora małych piersi...tylko nie popadaj w komleksy...

Gość widzisz Misia
mozesz cwiczyc mięsnie klatki piersiowej zeby byly bardziej jędrne 🖐️ witaj

Gość hvbghfdgbjhdbf
ale małe są piękne, tylko mi chodzi o to, że moje wiszą i są takie smętne! mam dopiero 25 lat a cycki jak u murzynki. chciałabym mieć małe ale pełne i sterczące, jak te z linka wyżej :(

Gość widzisz Misia
to i tak nie masz szczegolnie co sie cykac jakbys miala wieksze to problem bylby tez wiekszy :P

Gość hvbghfdgbjhdbf
ćwiczę od 4 mcy, nic, ani drgnęły, chyba jeszcze bardziej zmalały, a tabetki łykam od 5 mcy i też nic.

Gość znawca tematu-profi
jedno jest pewne CYCKI NIE CHUJ !;NIE MUSZA STAC!!!!!!!!

Gość widzisz Misia
to najlepszym lekarstewm bedzie samoakceptacja bo inaczej to nigdy faceta nie znajdziesz oni nie lubią uzalających się kobiet jak bedziesz lubila samą siebie i swoje ciało to nawet z niewielkim biustem bedziesz bardziej sexowna od cycatych dziewczyn

Gość hvbghfdgbjhdbf
:(