Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slub

PYTANIE!!!!!

Polecane posty

mam pytanie do narzeczonych: ile macie lat, że wychodzicie za maż?:) pytam z czystej ciekawosci:) no i ile lat maja Wasi partnerzy:)?

Gość urszulka444
ja 21 a moj przyszly maz 25

Gość ja 23 w dniu slubu
choc rocznikowo 24, a moj N. - 26 skonczone. W dniu slubu od 6,5 roku razem. Moj 1 facet :) ma sie to Szczescie :)

Gość zizuze1986
my may teraz po 22, slub bierzemy dzien przed moimi 24 ur

bardzo serdecznie Wam gratuluje:):) i zycze oczywiscie powodzenia na tej pieknej nowej drodze:)

Gość bleble ble zlosnicaaaaaaaaaaaa
ja 21 prawie narzeczony 22 skonczone planujemy za rok:)

Gość ella P
Boshhhh, co za dzieciaki się chajtają, a potem pojawiają się na kafe durne pytania i durne problemy.....

Gość panianetka
ja mam 19 a on 38, slub w pazdzierniku tego roku.. juz nie moge sie doczekac :-)

Nie ma nic mądrzejszego niż ślub z pierwszym facetem... a potem myśli \"jakby to było z innym\" i siuuuup - zdrada :P

Gość sztopka
ja mialam 21, on 20 wpadki nie bylo. rozwód byl po 5 latach, kiedy ja skonczylam studia, zaczelam sie realizować, . wydoroslałam i chciałam sie cieszyc zyciem. niestyty nie bylo mi dane, gdyz mój mąż uwazał, ze on z pracy na magazynie utrzyma nas, a ja mam rodzic dzieci i gotowac obiady, a przede wszystkim byc jego zoną. teraz mam lat 30, inne priorytety, a przede wszystkim jestem dojrzałą swiadomą kobietą, a nie dziewczynką lat 21, która bawiła sie w dom i sadzila, ze jej milosc przetrwa wszystko. ludzie sie zmieniaja :) za 3 miesiące ponownie biorę ślub :) mam nadzieje, ze nie bedzie "do 3 razy sztuka :)"

Gość Biedna biednaa
Ja 25 mój 30...ślub w maju tego roku :D sztopka--> Życze żeby to drugie podejście było szczęśliwe :)

Gość wrednazmija
Ja 28 on 29 ślub za 1,5 roku

Gość a guzik
ja 26, on 31

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja najwazniejsze ze dojrzala zazwyczaj szybki slub bo dziecko w drodze a pozniej siedza na kafe i sie zalą Bede stara panna:classic_cool:

Gość misia18000
ja 18 on 21

Gość mmmmmmmmmmm
w dniu slubu ja 24 on 28, przed slubem bylimsy ze soba 7,5 roku. Moj pierwszy chlopak i pierwsza milosc i niech tak juz zostanie :)

Gość gugugug
pineapple86- smieszna jestes. Co z tego, ze pierwszy chlopak?? Moj narzeczony jest tez moim pierwszym chlopakiem i co? Mam za niego nie wychodzic mimo ze jestem z nim szczesliwa, tylko dlatego ze to moja pierwsza ( i jedyna ) milosc? Mamy obecnie po 24 lata, w dniu slubu bedziemy miec 26 lat i bedziemy wtedy razem 6 lat.

Gość ja 26 on 26 ślub rok temu
wiek podałam jaki w dniu ślubu był. ja się cieszę, że nie wyszlam za pierwszego chłopaka, choć było blisko... Pewnie już bym była po rozwodzie. Miałam wtedy 22 lata.

ja 29, on 29 :) w dniu ślubu prawie po 30 bbędziemy mieć hihi starrrre dziady co............