Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasolkaaaa

nie dalam facetowi nadziei teraz on ma inna...

Polecane posty

Gość fasolkaaaa

pocalowalismy sie tylko tyle miedzy nami bylo on jak sie zapytal czy sie spotkamy ja powiedzialam ze nie wiem a jak doszlo po czasie do spotkania to zobaczylam go z inna i obwiniam sie o to ze moglo cos byc a ja to spieprzylam:O

Gość slusznie sie obwiniasz

Gość nastepnym razem
bedziesz madrzejsza

"i obwiniam sie o to ze moglo cos byc a ja to spieprzylam" i słusznie sie obwiniasz - schrzaniłaś to na całej linii. Zdziwiłabym sie, gdyby on czekał na jedną wielką niewiadomą. Facet jest ok., nie Ty, to inna - to dobre podejście, przynajmniej nie jest typem desperata. Być może całkiem konkretny facet przeszedł Ci koło nosa :P

jak powiedziałaś, że nie wiesz, to kto miał wiedzieć, on.....chyba myślałaś, że jest Duchem św i zna Twoje myśli.

Gość fasolkaaaa
ale nawet nie nalegal na kontakt nie prosil o tel nic nie dziwi was to?

Gość uszkooooo
nie zgadzam sie z wami kiedys mialam podoban syt z obcokrajowcem nawegal na kontakt mimo iz ja bylam w Polsce a on nie wiec jak mu zalezy toznajdzie sposob tamtemunie zalezalo skoro odmowil facet jak mu zalezy potrafi chodzic za dziewczyna wiem cos o tym:P:)

Gość agatka5555
Nie martw sie,nie byl Ciebie wart skoro tak mu bylo spieszno do "czegos",jesli bylbo wporzadku i madry facet to zapytal by nie raz a 25 razy,gdyby mu zalezalo,a tak to naprawde: nie masz czego zalowac.Bedzie lepszy :)

Gość agatka5555
spieszylo mu sie do wiadomo czego dlatego nie poczekal,nie dopytal,nie porozmawial,zapomniaj o nim i juz

Gość uszkooooo
agatka z gadzam sie

\"wiec jak mu zalezy toznajdzie sposob\" \"jesli bylbo wporzadku i madry facet to zapytal by nie raz a 25 razy,gdyby mu zalezalo\" swietna ideologia... by zostać starą panną, albo wyłapac totalnego desperata, który błaga o wzgledy... gdyby mu zalezało? :D:D:D:D na czym mu miało zalezec? na lasce, ktorej nie zna? :D zalezalo mu na tyle, ze sie spytal o spotkanie... autorka go olała, wiec sie odwzajemnił

"spieszylo mu sie do wiadomo czego dlatego nie poczekal,nie dopytal,nie porozmawial" no i jak wiele stracił :D:D ma juz od dawna inną laske, a autorka jest samotna i majty z żalu moczy, bo jej kolejny fagas koło nosa przeszedł :D