Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inek

mamuśki moje drogie

Polecane posty

wyglada fajnie, ale ma laczone raczki, nie bedziesz miala na czym wieszac toreb z zakupami;)

Gość w angli wszystkie wyglądają
no wozek fajny tylko tak sie zastanawiam jak po śniegu i tych nieodsnieżonych chodnikach bedziesz nim jezdzic? Widzialam dzis babke z identycznymi kolami wozka i tak sie biedna męczyla zeby wyjechac z zaspy na chodniku na ktorym utknęla ze musiala prosic obcego faceta o pomoc.

Gość inek
dlatego planuje poczekać z nim jescze z miesiąc ;) ale martwią mnie właśnie te małe koła sprzodu, czy nie będzie cięzko z nimi przez nierówny teren, i czy telepało nie będzie przez nie.... ale w sumie tylne dość duże :)jak myślicie??

mi sie wydaje ze jesli kola sa inne niz te z tylu to jest gorsza mozliwosc manewrowania wozkiem. To zalezy od mamy kazda ma swoj typ. Ja np zmienilam az 7 wozkow zanim trafilam na taki ktory naprawde fajnie mi sie prowadzilo. Wczesniej przyznam ulegalam modzie niz tym czy wygodny itd. Efekt taki ze wozkow mialam kupe a dziecko nosilam na rekach . Pozniej kupilam spacerowke taką najzwyklejsza z normalnym kolami z blokadą , kola byly mniejsze ale gumowe nie plastiki czy pianka i lekki waga 8 kg fajnie i szybko skladal sie do auta czy autobusu, nie zabieral duzo miejsca. A kosztowal 250 zl.

Wszystko mi się podoba.Ale jest ALE.Te koła! A konkretnie te małe. Czy one nie są za małe? W każdym razie to chyba wózek nie na nasze polskie chodniki :)

Gość inek
o mi tez na gumowych się marzy, a jaki to??

Gość inek
no własnie te małe kółka z przodu też spędzają mi sen z powiek :( a tak mi się podoba.....

Gość inek
najgorsze ze nie ma go w żadnym sklepie, i na żywo nie można go obejrzeć itp :[

Gość wandulka
ja dziecka nigdy nie miałam, ale jakbym miała wyboerac wózek, to patrzyłabym na takie rzeczy : -żeby się dał łatwo złożyć, najlepiej jedną ręką -żeby miał duże koła z oponami Obojetne, jak wygląda

inek postaram sie poszukac na allegro takiej spacerowki jak ja mialam.

Gość inek
spacerówka z pompowanymi kołami jest trudno znaleźć (zeby miała obrotowe koła-bo to podstawa)no i nie była za duża

http://www.allegro.pl/item532090194_www_e_graco_pl_spree_okrycie_folia_zimowa_promo.html http://www.allegro.pl/item526642872_wozek_spacerowy_wielofunkc_yjny_gratis_od_ss.html http://www.allegro.pl/item527484995_taniewozki_net_x_lander_x3_spacer_4xkolor_promocja.html sa na allegro różne modele i różne ceny musisz poszukac ja znalazlam takie 3 przykladowe wozki ale jest ich wiecej. Ja mialam podobny do xlandera ale nie firmowy i kupowalam go juz 4 lata temu tez na allegro za 250z zl wlasnie

Gość inek
no tak, tylko mi zależy na obrotowych kołach własnie... no i mały samochód mamy więc składac się tez musi do nie wielkich rozmiarów....:/

ja osobiscie kupilabym teraz ten z gracco tylko kola nie pompowane ale za to gumowe wozek lekki szybko sie sklada jedną reką, posiada pasy, kosz na zakupy itd. No genialny jest i cena fajna. Poza tym na gwarancji jakby cos sie stalo a i co najwazniejsze gdyby np poszlo kolko to kupisz takie kolko w kazdym sklepie za tanioche a do tych innych wynalazkow trzeba zamawiac i mc czekac az wyslą ci kolo czy inne. Ja przez durną usterke kolka musialam kupic drugi wozek bo mimo ze jeden ktory sie rozsypal byl na gwarancji to musialam czekac ponad mc zanim wyslą mi nowe kolo a przez ten mc to dziecko jak mialam wozic ? Tak samo jak pęknie raczka czy inne. Do tych gracco dokupisz wszedzie a do tych innych juz niebardzo.

Gość inek
a nie wiesz jak ten graco się składa??

no to ten gracco wlasnie jest maly on tak tylko wygląda na fotkach ale mozesz isc sobie do bylejakiego sklepu z wozkami i zobaczyc go, napewno bedzie stal na wystawie.

sklada sie tak jak zwykla spacerowka tylko musisz sciągnąc ten plastikowy podnożek i jedną reką go skladasz

Gość inek
dzięki:) poczytam na temat graco :)

hej,ja mam taki,,kola identyczne sa ,jestem bardzo zadowolona ,tez kupowalam przez neta i nie widzialam na zywo,obawialam sie ale sprawdzil sie.Uzywam go pol roku,na kola nie narzekam wrecz przeciwnie,obracaja sie super i wozek moge jednym paluszkiem prowadzic,po wertepach tez jezdze jak trzeba i jest ok,po sniegu tez,tylko ze u mnie nie ma tyle sniegu jak w polsce,mieszkam w niemczech,;) moj wozek ma gondole,potem gondole mozna zdjac i jest osobna czesc spacerowka juz gotowa,ktora sie naklada,do tego tez mam fotelik samochodowy,ktory mozna doczepic,spacerowke umiescic mozna w dwoch kierunkach jazdy i ma trzy pozycje lezaca,polsiedzaca i siedzaca.Ze zdjecia wyglada ten wozek b podobnie ale czy to samo to nie gwarantuje,ja jestem b zadowolona jak na razie.pozdr

hej kobietki!a dla dziecka w jakim wieku to ma byc wózek?czy dla niemowlęcia?