minia_candinia 0 Napisano Styczeń 23, 2009 witam. od 2 lat biore cilest. ostatnio zrobilam sobie taka 2 miesieczna przerwe i teraz biore pierwsze opakowanie po tej przerwie. wlasnie zazylam 9 pigulke i wystapilo u mnie krwawienie. bardzo sie zmartwilam bo nigdy mi sie to nie przydarzylo. jak myslicie mam sie czym denerwowac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minia_candinia 0 Napisano Styczeń 23, 2009 blagam was o pomoc\\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maluttka88 Napisano Styczeń 23, 2009 tez wrocilam do cilestu po przerwie :) z tego co czytalam i sie dowiadywalam to czasem tak bywa za pierwszym zastosowaniem czy to wogule 1 czy po przerwie i ze do 3 miesiecy powinno sie ustatkowac wiec sie nie mart bo nie mam czym i to jest jak najbardziej normalne poszukaj topikow na temat cilestu to sama zobaczysz ze nie jestes jedyna :) POZDROWIONKA TRZYMAJ SIE CIEPLO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malina malinowska 0 Napisano Styczeń 23, 2009 nie masz się czym przejmować , to się może zdarzyć po przerwie w braniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maluttka88 Napisano Styczeń 23, 2009 DO MINI_KANDYNI mam do ciebie jeszcze jedno pytanko dotyczoce cilestu :) czy tobie powiekszyly sie piersi o 1-2 rozmiary??? tyle sie naczytalam o tym ja go tez bralam 2 lata i roznicy nie zauwazylam zadnej-tz. zadnych skutkow ubocznych,nawet na trafilam na sonde gdzie cilest zajmuje 2 miejsce jakoby mial skutek w powiekszeniu biustu(link http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133752) a u ciebie jak to bylo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi też nie urosły Napisano Styczeń 23, 2009 Biorę Cilest od 10 lat i piersi nic mi się nie powiększyły, innych skutków ubocznych też nie zauważyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minia_candinia 0 Napisano Styczeń 25, 2009 dziekuje wam za odpowiedzi. mnie rowniez piersi sie nie powiekszyly. na cale szczescie hihi pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda_math 0 Napisano Styczeń 25, 2009 Witam, mam pytanie. Tabletki antykocepcyjne biore od ponad 1,5 roku(cilest). Prze ponad 4 dni brałam leki na przeziebienie, coldrex, rutinoscorbin, cirrus. Penwnie przekroczylam dzienna dawke ktora nie wplywa na tabletki anty, no ale trudno. Tabletki na przeziebienie odtswilam 2 dni temu, biore tylko cirrus dlaej. Wczoraj wzielam przedostania tabletke anty i widziaj rano wystapily skape krwawienia, dzisiaj wezme ostania tabletke i nie wiem co dalej. Czy mam zrobic przerwe miedzy kolejnym opakowaniem, czy nie? A może skrócic przerwe. Chodzi o to, ze chce miec pewność, że od nastepnego opakowanie nie bede musiala sie obawiać o zabezpiecznie. Dziekuje za odpowiedz Pozdrwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach