Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieszczanka*****

Chcielibyście faceta wsiocha?

Polecane posty

Gość Mieszczanka*****

Nigdy nie zdecydowałabym się na związek z facetem, który mieszka na wsi szczególnie jak ma gospodarstwo rolne. Jak mozna się na coś takiego zgodzić? Nie wiem jakie dziewczyny decyduja się na takie rzeczy. Jak popatrzę na te biedne wymęczone wiejskie kobiety to aż przykro się robi. W ŻYCIU!!!

Gość ja jestem z facetem
ktory mieszka na wsi a wlasciwie jakby przedmiescie, nie ma gospodarstwa ale jest "wiesniakiem" i jakos mi to nie przeszkadza:D jest wspanialy:D

Gość osoba_trzecia
Ciekawe gdzie i kiedy "mieszczanka" miała okazję tak dokładnie poznać życie kobiet na wsi :P

Gość Mieszczanka*****
Mialam faceta ktory mieszkal na wsi i mam bardzo duzo kolezanek ktore tam mieszkaja. Jak do nich przyjezdzam to wszystko ok ale ich matki wygladaja okropnie. Zupelnie inaczej niz moja mama - w miescie.

Gość ja jestem z facetem
hmmm mama mojego wyglada jak wyglada, nie jest zle ale nie jest rewelacyjnie, ale mi to zupelnie nie przeszkadza. wkurza mnie tylko ze wierzy w kazda plote ktora ktos we wsi pusci, ale ogolnie spoko babka i nie obchodzi mnie gdzie mieszka ile maja kasy itd

Gość Mieszczanka*****
A nie boisz sie ze Twoj facet bedzie chcial w przyszlosci zebys z nim mieszkala na wsi? Nie boisz sie pracy na gospodarce? albo przynajmniej w ogrodku?

Gość ja jestem z facetem
on nie ma gospodarstwa ogrodek mam ja u siebie tez. u niego w ogrodku robi mama i babcia ja nie lubie tych rzeczy on tez nie. o nic sie nie boje, mieszka na razie u mnie, u niego nie zamieszkamy bo troszke daleko mielibysmy do pracy

Mieszczanka***** lenistwem od Ciebie bije na odleglosc wstydzilabys sie przyznawac do takich pogladów widac ze nie masz pojęcia jak teraz wygladają prawdziwe duze gospodarstwa rolne. To są firmy produkcyjne a nie jakies ciemnogrody A kobiety mieszkające na wsi wcale nie muszą byc zniszczone jesli tylko potrafią o siebie zadbac, bo do tego nie potrzebna jest kasa a jedynie chęc.moze po prostu mamy Twoich kolezanek nie czują potrzeby dabnia o siebie i nawet jakby w miescie mieszkaly to tak samo by wygladaly

Gość ja jestem z facetem
zgadzam sie z "posta" :)

Gość Mieszczanka*****
Chciałam dodać,że czasem jak jestem na zakupach w biedronce nastawiam mojego wedelka operatorowi wózka paleciaka, robie to przewaznie za regałami z proszkami do prania, dodatkowo ich zapach stymuluje mnie i narkotyzuje do tego stopnia że nawet zapraszam do trójkąta palacza z kotłowni

Gość osoba_trzecia
No na wsiach to chyba nie ma BiedRonek - teraz rozumiem o co ci chodzi :P

Gość neroooooooooo
a ja tam bym chciała faceta ze wsi, jeszcze jakby miał co najmniej 1000 ha to jak najbardziej nie żartuję

Gość Mieszczanka*****
Dla mnie hektary nie maja rzadnego znaczenia. Im wiecej ziemi tym gorzej. Wole inteligentow z miasta :classic_cool:

Gość wtajemniczona ....
LUDZIE to jest smieszne , tylko debile tak mysla jeszcze o wsi, gdzie teraz na wsiach gospodarstwa rolne? na palcach policzyc mozna, na wsiach teraz zyje elita, wszyscy doktorowie, prawnicy itp buduja domy, o drewniany dom trudno same chawiry, kto ma takie wyobrazenie o wsi jest debilem, u mojej rodziny na wsi chyba nie ma ani jednej krowy ! tylko wille, i superfury, co nie lepiej byc "wiesniakiem" z chawirą, ogrodem ze wsi, niz mieszczuchem z blokowiska z klitki z 2 pokojami ?????????

ja podziwiam dziewczyny ktore sie decydują na związki z facetami ze wsi ,rolnikami z duzym gospodarstwem wiem ile tam pracy trzeba wlozyc i nie ma co liczyc na urlopy zasuwasz 7dni w tygodniu 365dni w roku dla takich ludzi mam wielki szacunek Mieszczanka***** pewnie nawet nie przyszloby Ci do glowy ze gdyby nie oni to bys rano nie miala mleka do kawy i bułek

a ja mam rodzine na wsi mają 200ha i stado ponad 100krów i jakos nie widzialam tam willi

Gość Mieszczanka*****
No to niech sobie pracują Ja nie musze i nie chce. Moze jestem leniwa ale chce czerpac przyjemnosc z zycia a nie ciagle zapieprzac. wtajemniczona .... --->>> To raczej przedmiescia sa a nie wies. chyba nie widzialas prawdziwej wsi. uwierz ze jest masa takich obskurnych gospodarstw w ktorych nawet lazienek nie ma

Gość poszłabym spać
Największe "wsiochy" mieszkają w mieście.

Gość ja jestem z facetem
ja chyba ciesze sie ze moj nie ma gospodarstwa takiego prawdziwego... jestem wygodnicka i wole prace w biurze:D ale na razie mam 19 lat dopiero wiec moze moje poglady sie z wiekiem zmienia:) tak czy siak na razie wole pracowac 5 dni w tyg i miec jednak te 2 wolne dni:)

Mieszczanka***** w calym tym topicu powiedzialas jedno normalne zdanie : wtajemniczona .... --->>> To raczej przedmiescia sa a nie wies. i tylko tu sie z Tobą zgodze

Gość wtajemniczona....
ale sorry chyba liczy sie charakter, czesto to sa ludzie po prosu biedni, ale czy gorsi, sa lepsi niz niejedna wypindrzona laska co ma wielkie mniemanie o sobie, a jak masz cos do ludzi ze wsi to kto ci karze sie z nimi zadawac, boisz sie mezaliansu ksiezniczko?

wtajemniczona.... Mieszczanka boi sie gl spocic i pobrudzic o przemeczeniu nie ma mowy :P

Gość wtajemniczona....
eee zadne przedmiescia, a kto tak mysli to po prostu nie bywal dalej jak w miescie, no jasne sa jescze jakies wsie, np w bieszczadach ale po co uogolniac

wtajemniczona.... jakich bieszczadach ??????? co ty gadasz skąd Ty jestes ze takie smieszne rzeczy piszesz? ja na pln kraju mam takie wsie i nigdy w bieszczadach nie bylam a jak komus wies sie kojarzy z lepianką to juz porazka

Gość Mieszczanka*****
No bo niby po co się męczyć :P:D na wsi :P:D I wiem że jest tam mnóstwo roboty, doceniam ludzi ktorzy sie na to godzą ale sama nigdy nie poszlabym na gospodarę, bo sie so tego nie nadaje po prostu.

Mieszczanka***** stworzylas topic w ktorego pierwszym poscie przybralas ton ksiezniczki brzydzącej sie wsią i wsztystkim z tym zwiazanym wiec teraz nie probuj sie wybielac jakbys szanowala ludzi ze wsi nie napisalabys "wsioch" bo tak to sie mowi o kazdym palancie ktory nie przedstawia sobą nic - miejsce jego zamieszkania nie jest tu wazne moze byc i ze stolicy a wsiochem zostanie na wieki

Gość wtajemniczona....
ee no przyklad dalam ze sa takie wsie, mieszczanka jaki masz problem , nie to nie, po co tu piszesz i sie zalisz jakby cie ktos zmuszal, masz z tym problem jakis ze az topik zalozylas

Gość mysliciel4
a co sadzisz o Polkach ktore wychodza za Arabow...bo widzialem tutaj duzo dobrych opini na takie zwiazki? polski wsioch to chyba nie taka tragedia ..przeczytaj "Nad Niemnem" ta panna szlachcianka nie miala tego dylematu..wiec zachowuj sie panno jak przystalo na Polke

Gość mysliciel4
chyba lepszy polski wsioch niz piekny arab, dla ktorego bedziesz w jego pieknym i piaszczystym mniej warta niz wielblady jego ojca muhadzedina