Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość victoria-

kto chce mieć dzidziusia, ale...

Polecane posty

Gość victoria-

kto chce mieć dzidziusia, ale partner nie chce????

Gość victoria-
ja mam 23 mój partner 24 lata, i twierdzi, ze nie chce, ale ja juz od roku czuje ze chce byc mama....

Gość moj partner
tez by chcial, juz zaczyna cos na ten temat mowic ale ja jestem za mloda

Gość hmm2
i na huj ci to dziecko?

Gość moj partner
haha ja mam 19 lat i nie wyobrazam sobie w tym wieku planowac ciazy, mimo ze mam"prace" tzn staz, ale to jest za malo. wole byc niezalezna jak bede miala rodzic:) a te 17 planujace to... bez komentarza

nie mogę opdpowiedziec, na co mi potrzebne... bo to nie jest towar... poprostu czuje instynkt... tyle. Chciałabym powiekszyc swoja rodzinke, a nic ku temu mój partner nie robi, jak myslicie, dlaczego, tak może byc?

nie mam 17 lat, a po drugie mieszkam z partnerem na osobnym, bez rodziców, i swietnie dajemy sobie rade, i gdyby było dziecko naprawde jesli chodzi o same pieniadze dalibysmy spokojnie rade...w wychowaniu tez....ale on poprostu nie chce... Niektórzy nie chca miec dziecka, bo nie maja warunków, albo nie sa przygotowani psychicznie, my mamy warunki, ale on nie chce....!

Gość moj partner
tak, najlepiej byc "dojrzala" 17-tka na garnuszku meza bez skonczonej szkoly, bez jakiejkolwiek pracy i planowac rodzine ktorej nie beda mogly utrzymac:D w glowie mi sie to nie miesci... ja mimo 19 lat jestem odpowiedzialna i dojrzala(nie moja opinia tylko rodzicow) a za nic w swiecie sie tak nie czuje:O mimo ze pracuje czuje sie jak dzieciak ktory dopiero wyrosl z pieluch:D

Gość wlasciwa ona
ja tu dolacze :-( smutne to, moj men sie boi kryzysu, no i tego, ze bedzie wiecej na glowie... :-O mamy juz jednego syna, ale ja chce wieksza rodzine! chyba juz nie zdolam go przekonac

No własnie o to chodzi, że on nie chce nic osiagnac, chodzi do tej pracy, i nic, tkwi w niej i nie ma zadnych ambicji. Zarabia nieżle, ale tak naprawde nie chce isc dalej... i nic robic ze swoim zyciem... Chyba nie dorosł...

Gość ejbisi
24 lata to jeszcze nie tak wiele jak na faceta. Pamietaj ze mezczyzni wolniej dorastaja psychicznie, musisz jeszcze poczekac ze 2 lata. Chyba ze on mowi ze z cala pewnoscia NIGDY nie chce miec dziecka?

do ejbisi- no właśnie, o to chodzi czy wogóle chce czy nie. Miesiąc temu twierdził, że chce dzidziusia, jeszcze w tym roku. Potem zapytałam go (wszystkie rozmowy wynikaja z mojej inicjatywy), czy to co mówił to na poważnie, stwierdził, że nie.... i bardzo sie cieszy ze nie jestem w ciazy./bo on chce miec dopiero za 2 lata, teraz niedawno oswiadczyl nie nie chce, za 2, ale nie potrafil powiedziec kiedy... Takze w sumie niewiem co ja mam myslec... To ja tak duzo wymagam?