Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamana_zasmucona

Czy faceci zawsze tacy są? niech ktoś mi powie co ja teraz mam zrobić

Polecane posty

Gość Młoda dziewczyno...
Młoda jesteś i podejrzewam, że wiele wpisów interpertujesz inaczej niż zamierzali autorzy. Ja straciłam cnotę w wieku 23 lat, właśnie w obecnym mężem. Bezpośrednio przed związkiem z nim byłam ponada 2 lata z chłopakiem o 3 lata starszym (gówniarz). Kochał mnie do szaleństwa:D:P,ale mojego kwiatuszka nie dostał:D. Ale nawet gdyby, to między mną a mężem nie byłoby przez to inaczej. Zapewne jesteś porządną, wartościową dziewczyną.To się chwali...

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona mam 43 lata,cnote straciłam ,majac 17 lat.Zrobiłam to z kims kogo kochałam i nie uwazałam i nadal nie uwazam,ze zrobiłam to zbyt wczesnie.Cnota to tylko błona.Aby pozostac naparwde cnotliwa musiałabys w ogole nie całowac sie ,nie uprawiac petingu.Wtedy mozna było by mozna nazwac Cie kobieta cnotliwa,a tak to masz tylko nietknieta błone dziewicza.

Gość 40latek
Załamana Jest w stanie poczekać na Ciebie. Ale daj mu rozładować napiecie.OK Pokażesz mądrość.Uwierz mi.

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona :-) a na co ten facet niby czeka :-)a na co Ty czekasz.;-) Chcesz przebic błone dziewczicza w jakims ustalonym czasie ;-) Wspołczuje Ci dziewczyno.taka młoda,niby z facetem jest rok,a brak jakiejkoliwek spontanicznosci... Tylko jak bedziesz zamiarzała utracic ta cnotke to lepiej zabezp[iecz sie dobrze,bo czytajac Twoje wypowiedzi moge wywnioskowac,ze po 1 razie mozesz zostac mamusia:-)

Gość Młoda dziewczyno...
40 latek... Czuję,że nadajesz na tych samych falach co mój szacowny małżonek:) Tyle,że miał skok w bok (kiedy już byliśmy razem) z panienką poznaną przez internet:P. Ale ja ostra babka jestem. Postawiłam mu ultimatum, wybrał mnie i koniec z panienką.Taka jest wersja oficjalna....:D Jesteśmy razem od 6 lat i wiem,że to jest to:)

Gość tluste mleko
40-latku z dobrym statusem i wygladem. no widzisz - mialam racje, jestes jakims wyjatkiem. Co niektorzy mezczyzni, choc maja to czego potrzebuja, mysla ze tak naprawde potrzeba im wiecej i szukaja wrazen w ramionach roznych kobiet. prawdopodobnie by utwierdzic sie w przekonaniu ze ich wyglad i status je wciaz przyciaga.

Gość nmbchjwbed
40latek:-) a z czym ma ten facet czekac.Przeciez dziewczyna ma 19 lat a nie 15 :-)

nmbchjwbed powiem Ci moja droga że nie uprawiałam petingu (ani z nim ani z nikim innym) i nie widziałam go nago (ani żadnego innego faceta) i nie spiesze się wcale z tymi sprawami. Więc to nie jest tak, że mam tylko błone i uważam się za dziewice.

Gość 40latek
Do tłuste mleko ale żeby zostać tym wyjątkiem trzeba niestety zrobić rozpoznanie (a rozpoznawałem ostro jak zwiadowca). dla żony niestety tym wyjatkiem nie byłem.Ale mimo,że byliśmy rówiesnikami nie czułem jej a ona mnie tak jak obecna partnerka.

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona jezeli to co napisałas jest prawda,ze nie widziałas go nago i nie uprawiasz petingu z nim,to juz wiadomo:-) masz faceta impotenta :-)

Gość 40latek
nmbch............. aż ona podejmie decyzję Bo on to by chyba już skosztował ,nie.......mniam

Gość 40latek
Tam mi wyszło Chciałem napisać mniemam

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona zal mi Ciebie dziewczyno,nie uprawiasz petingu,nie widzisz na zywo faceta nagiego.W twoim wieku:-) ludzie ,Ty duzo tracisz z zycia>Moj syn w tym roku bedzie miał 19 lat,ma dziewczyne zw swoim wieku i wiem,ze Oni juz wspołzyja od dłuzeszgo czadu.I jestem z tego zadowolona,bo wiem,ze moj syn i Jego dziewczyna maja głowe na karku,ze sie kochaja,ze nie zmajstruja dzidzi,bo wiedza jak sie zabezpieczac(moje i dziewczyny mamy pogawedki)i wiem,ze sa szczesliwi,niesfrustrowani i nei maja kłopotow intymnych.

to, że mam 19 lat i nie uprawiam seksu to znaczy, że tylko trace tak? a jakbym nie czekała ani na niego, ani na żadnego tylko jako kobieta "ciesząca się z życia" dawała du*y na prawo i lewo to co pogratulowałabyś mi tak?

Gość nmbchjwbed
Cos mi sie wydaje,ze to cale pisanie załamanej to pic na wode.Nie znam ludzi tak obojenych,nie majacych w ogole w sopbie spontanicznosci,temperamentu.

Gość tluste mleko
zalamana - a czy ten mezczyzna nie probowal nigdy Cie zaciagnac do lozka? ale nie w zlym tego slowa znaczeniu. tak po prostu. Czy Ty nie pozwalasz mu sie dotykac, calowac? jak wlasciwie wygladaja wasze spotkania. Dlaczego nie chcesz z nim wspolzyc? czy czujesz ze bylabys zawstydzona po wszytskim? boisz sie samego stosunku? o co tak narawde chodzi? :P

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona a kto tutaj mowi o dawaniu dupy na lewo i prawo.Kobietko dojrzewajac kazdy powinien przechodzic rozne etapy,od trzymania sie za rączke,do całowania,do petingu,do seksu,a po Twoich wypowiedziach to Ty stanelas na etapie 13 latki tzn.trzymania sie za raczke.

to że nie znasz takich ludzi to nie znaczy, że ich nie ma, nie czytałaś nigdy innych temetów na forum? Mało jest kobiet które są starsze odemnie i też wolą poczekać? To kiedy Twoim zdaniem dziewczyna powinna zacząć uprawiać seks?

Gość Młoda dziewczyno...
Gdyby nie obecność kilku sympatycznych forumowiczów;), to porzuciłabym ten topik. Bo trzeba przynać, że jest mega odjechany w kosmos:D W każdym razie zaraz kończę, bo czas zmienić wątek:D Wszystkiego dobrego!!!

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona ale nie cxhodzi mi teraz o seks w czystej postaci tzn.rucho posuwisto zwrotne w cipci. Chodzi mi o to,ze Ty w ogole nei miałas do czynienia z meczyzna.NIe yuprwaiałas petingu,a to ejst bardzo dziwne w Twoim wieku.

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona przyznaj sie;-) krecisz z tym wszystkim .Mam racje?

Boje się tego, że jak oddam się facetowi to on mnie zostawi, tak jak było to w przypadku mojej mamy, ona też pewnie była taka otwarta na te sprawy jak nmbchjwbed, a teraz ja nie znam mojego ojca:( I to nie był facet z którym, straciła dziewictwo ani pierwszy lepszy tylko taki którego kochała i znali się też ponad rok, ale i tak ją zostawił jak przyszło co do czego. Nie zawsze jest tak, że prezerwatywa zabezpieczy w 100% !

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona nie wierze w to co piszesz o sowjej mamie,ale jezeli to prawda,to niestety masz problemy i powinnas udac sie do psychologa i seksuologa,najlepiej wraz ze swoim facetem ktory ma prawie 40 lat.Oboje macie cos nie tak ze sonbba i powinniscie sie leczyc.Ale naprawd enie wierze w to wszysko co piszesz.

Gość nmbchjwbed
a co do prezerwatyw,to one moga chronic przed chorobami,a przed ciaza czesto zawodza.

Dlatego ja chciałabym poczekać z pierwszym razem na kogoś kto w razie czego mnie nie zostawi. Bo za pierwszym razem też moge zajść w ciąże i wtedy co będe kożystać z życia tak? Z dzieckem?

Gość Młoda dziewczyno...
Kochana, i po 20 latach małżeństwa nie będzisz mieć pewności,że Cię nie zostawi.Lub Ty jego... Spójrz też inaczej. Ty masz 19 on powiedzmy 42. Za 10 lat, Ty będzisz nadal młodą laską, on po 50. I to może Ty go zostawisz:(.

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona :-) grasz,udajesz czy naparwde jestes taka dziwna. Piszesz o seksie,ze chcfesz poczekac ,a Ty w ogole jak piszesz nie uprawiasz petingu.No to co z Toba:-) kiedy chces zpo raz pierwszy dac sobie wylizac cipcie,calowac i piescic piersi :-)czyzby to tez wymagało az takiego oddania:-)