Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leylla

JAK SPRAWDZIĆ FACETA??

Polecane posty

Gość leylla

Spotykam się z facetem od przeszlo roku, oboje mamy po 25 lat, układa się nam bardzo dobrze, oboje się kochamy, ale ostatnio odkryłam że ma profil na sympatia.pl ?? Co to może oznaczac i co robić dalej z naszym zwiazkiem , czy to jest powod do rozstania ??Prosze o powazne rady

Gość dobra rada...
zrób sobie też profil i zacznij pisać do niego... zobaczysz czy się przyzna do Ciebie... a moze konto jest stare i go nie usunął... nie wiem ale skoro Ci nie powiedział ja bym nie miała wyrzutów by napisać

Gość leylla
mam pewne obawy ze może oprocz mnie spotyka się z innymi dziewczynami poznanymi na sympatia >>? może sie mna nudzi nie wiem co myslec...........

Gość leylla
a może rada jakiegos faceta ??

Gość leylla
w sumie to chcialam z nim porozmawiac, powiedziec ze wiem o tym ze ma profil na sympatia ale nie wiem jak zaczac te rozmowe !@@ ehhhh

nic nie mów, jak Cię oszukuje to chyba lepiej wiedzieć prawda? jak mu powiesz, że znalazłaś, to pewnie wymyśli jakąś bajeczkę... A tak? załóż sobie lewe konto, wklej jakieś fajne zdjęcia obcej kobiety i do niego zagadaj. No chyba, że wolisz żyć w nieświadomości...

Gość leylla
tez tak myslalam , o tym zeby zagadac z lewego konta i umowic sie z nim a wtedy bylby zdemaskowany tzn, nie wiem czy wymyslilby jakas bajeczke gdybym mu powiedziala ze znalazlam jego profil, bo moge mu udowodnic ze tak jest

Udowodnisz mu, że ma konto a nie, że Cię oszukuje i zdradza. Co Ci szkodzi napisać z innego konta? jak Cię spławi to będziesz miała przynajmniej pewność. Jak napisze i zacznie rozmowę to będziesz miała jeszcze większa pewność. Nic Cię to nie kosztuje a facet się nigdy nie dowie. Wybór należy do Ciebie albo chcesz wiedzieć albo żyć w nieświadomości - bo prawda jest taka, że on bajeczkę pewnie wymyśli i to niezłą...

Gość leylla
złoo a może lepiej rzucic dziada i miec swiety spokoj i szukac nowej milosci ??

Gość facet nie zaklada
sobie konta na portalu randkowym tylko po to zeby sobie bylo jeśli sie tam loguje to znaczy , ze szuka wrazeń poszukaj na innych portalach, bo ja po roku znalazlam mojego faceta na kilku gdyby nie przypadek nigdy pewnie bym sie nie dowiedziala , że prowadzi sobie drugie życie a taki cholera byl slodki jeśli facet jest w związku a zaklada profil na portalu randowym i kogoś szuka to dla mnie jest nie do zaakceptowania, zwyczajnie nieuczciwe wobec drugiej osoby ja sie w detektywa nie bawilam, podziekowalam za znajomość i pa nie bede z kimś kto mnie oszukuje , jest ze mną a na boku wyrywa laski na necie

Ja myślę, że faceci zakładają takie konta tylko, żeby się w jakiś sposób dowartościować. Ja bym nie wynosił pochopnych wniosków.

Gość leylla
owszem zgadzam sie ,widocznie szuka kogos innego ... ja mu nie odpowiadam w 100 % a czy chce sie dowartosciowac czy ja wiem sadzilam ze ja go wynosze na wyżyny...

Wydaje mi się, że za dużo myślisz o tym. Pogadaj z nim po prostu. Co jeżeli mylisz się co do niego?

Tak, jest to powód do rozstania, rzuć go natychmiast :o Mnie niedawno rzuciła dziewczyna, bo miałem fikcyjne konto na naszej klasie :(

Gość leylla
jakis czas temu zapytalam czy ma konto na sympatia. pl ( jeszcze nie wiedzialam ze je ma ) powiedzial ze mial kiedys jakies trzy lata temu ale wiem ze zaktualizowal profil na sympatii. bo zmienil prace pracuje w innym miescie niz mieszka