Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zandfk4555

Wieczory panieńskie powinny być zakazane!Opowiem wam coś strasznego !!!!!

Polecane posty

Gość zandfk4555

Strasznego w sensie ze mnie to szokuje bo nie jestem przyzwyczajona do takiego rozluznienia sfery seksualnej u mlodych dziewczyn :( zDARZYŁA SIE SYTUACJA ,że ostatnio zostalam zaproszona na wieczor panienski kolezanki .. to co sie tam dzialo mnie z nóg zwalilo..:(:( kolezanki upily sie tak ze ledwo staly na nogach ..lizaly sie ze striptizerami i same sie calowaly oraz rozbieraly pokazujac gole tylki i piersi..ja siedzialam w kącie i bylam zażenowana cala sytuacją ..w dodatku przyszla panna mloda czyli kolezanka moja tez najgorzej sie zachowywala..byla potgem już golusieńka ..czy to wg was normalne czy to ja jestem jakaś zacofana i czy tylko ja to tak to odebralam ?

Gość zandfk4555
poprostu wiem ze mnie wysmiejecie ze jestem sztywna i dziwna ale tak nie jest ..ogólnie jestem towarzyską osobą i naprawde każdy lubi me towarzystwo bo zawsze umiem rozbawić wszystkich itd..ale to przekracza wg mnie jakieś normy :( w dodatku na koniec kolezanki przyniosly wibratory i robilysobie zdjęcia jak je wkladają sobie do ..wiadomo...gdzie..:(stymulowaly zachowania seksualne itd...

Gość EJ AUTORKO AUTORKOO
Jesteś zacofaną katoliczką !!!! Żal mi ,że nie umiesz sie bawić Kolezanka miala prawo sie zabawić bo potem już tylko jeden facet na cale zycie! JA BYŁAM NA KILKU WIECZORACH PANIEŃSKICH I ZAWSZE TAK TO SIE ODBYWA UWIERZ!

Gość piczko
masz racje autorko... jak to się zawsze tak odbywa to z kim Ty się kobieto zadajesz....

Gość wszoku
to ja tez jestem zacofana bo to co tu piszesz mnie zszokowalo

cóż zgrywają święte dziewice przed \"on jest moim pierwszym\" a na wieczorach kurestwo wychodzi w czystej postaci. Nie jesteś dziwna ani zacofana

Gość zandfk4555
Myslalam ze mnie tu potepicie wszystkie ale widze ze są osoby które mnie rozumieją .. ja poprostu mam poczucie ze ten swiat jest tak zepsuty ze juz bardziej byc nie może..ja nawet mysle przez to ze wstyd mi czasem powiedziec ze jestem Polką komuś z zagranucy bo juz teraz wie mczemu tak wyzywaja Polki ze to dziwki i łatwe kobiety są ..naprawde jak widze co sie dzieje chociazby na tych wieczorach panienskich to sie nie dziwie tym opiniom.i czuje sie nawet jak z kosmosu czasem wsrod tych rozwiązłych panienek :(które usiwadamiaja mi ze to ze mną cos jest nie tak :(

Gość szwagier kolaska
tak jest jestes zacopfana kolezanka powinna zwolac cale miasto i powinni ja wszyscy wypierrdolic bo do konca zycia bedzie tylko z jednym jak to napisala jakas glupia,tepa,qurwa

Gość zandfk4555
z góry przepraszam za błędy w pisowni ale dosc szybko pisze ! Ja nie czuje sie lepsza od nich itd. ale mam takie poczucie ,że trzebamieć jakąś klase będąc kobietą ..ale niestety zauważam ze faceci lubią takie łatwe i rozwiązłe dziewczyny bardziej niż te które poza wpojone normy moralne "nie wychodzą ":( i to mnie smuci.. smuci mnie tez to ze coraz więcej mlosych dziewczyn ma takie wzorce..i czasem mysle ze będąc facetem musiałabym być skazana na bycie samemu bo nie mogłabym znalezc porządnej i fajnej dziewczyny ..w każdym razie cięzko by mi było..

Gość damn.
matko, do kogo Ty chodzisz na te wieczory panieńskie? :D ja byłam na kilku, i uwierz, nic z wyżej wymienionych rzeczy nie miało miejsca :D

Gość co to za bzdury
nie prowokuj, nie prowokuj malenka... nigdzie sie takie wieczory panienskie nie odbywaja... a jesli tak to chyba tylko u kurewek, a takie wyczuwa sie na kilometr:O fakt, sama na wieczorze panienskim nigdy nie bylam:P ale wiem, ze wsrod moich znajomych na pewno nic takiego by sie nie wydarzylo:P

Gość ja rozumiem autorkę
doskonale:) tez na kilku bylam i tez takie sytuacje sie dzialy najgorzej jak są striptizerzy to sie ich rozbiera i takie tam..u mojej kuzynki na wieczorku dziewczyny mialy sztucznego penisa takiego wielkiego ze szok i go wszystkie lizaly i udawaly ze robią loda :)powaznie:)

Gość zandfk4555
Nie prowokuję :( Poprostu opisuje sytuację która miała miejsce :( Akurat pochodze z małej wioski i może stąd zachowania mych kolezanek z miasta tak mnie bulwersują . Ja z nimi na codzień pracuję więc naprawde uwierzcie sama sobie towarzystwa nie wybieram. Niestety takiej jak ja nie ma wsród nich jak to mówią DZIWACZKI drugiej!

Gość rytaHejłort
jestes najnormalniejsza z towarzystwa opisanej imprezy wspolczuję Ci ze musialas sie znalesc w takiej sytuacji dla mnie to tez chore

Gość damn.
to dlaczego nie wyszłaś? mimo wszystko tam siedzialas... ja bym sobie odpuscila taka impreze:D

Gość zandfk4555
Piszę o tym bo mi zwyczajnie smutno..Smutno ,że dawniej jak jamiałam 15 lat to wstyd mi było nawet wypowiadać słowo sex..Rodzice inaczej nas wychowywali..a teraz?teraz obserwuje jak 13 letnie dziewczynki już sie chwalą która więcej miała stosunków:( Dla mnie ten świat jest chory ..zepsuty do potęgi:( To co teraz sie wyprawia na tych wieczorach dawniej było nie do pomyslenia..Przecież jak ja zobaczyłam jak koleżanka cały stanik zdjęła i zostala tylko a majtkach pozując do fotek poczułam sie jakbym była w centrum sesji do jakiegoś ckm-u..a nie na wieczorze panienskim ..//

Gość zandfk4555
mało tego nie miala majtek juz potem prawie wcale na sobie :(:( skąd wiesz ze nie wyszłam ? wyszłam wczesniej niż one.i dlatego własnie teraz jestem wysmiewana w pracy ... poprostu niesmacze to bylo i nie moglam na to patrzec dłuzej..

Gość odezwały sie oburzone
dziewice orleańskie :D a wy to co?! panna młoda zakłądam że byłą w miare ogarnięta ale inne laski? niech sie liżą do woli, niechaj latają z gołymi cyckami po śniegu, to jest ku*wa wieczór panieński a nie ślub w kościele! :D

Gość kalina z torunia
hmmmmmmmmmm ..........doskonale rozumiem co autorka pisze i znam to z autopsji! Bylam w podobnej sytuacji na wieczorku panienskim przyjaciolki. Wokól pijane i pólnagie kumpele walały sie po sobie robiac zdjecia swoich golych pup. a wiecie co bylo najbardziej żenujące?? jak wziely banana do ust i robily fotki jak one to umieją robic lody facetom i mówie tu poważnie.........

"ja zobaczyłam jak koleżanka cały stanik zdjęła i zostala tylko a majtkach pozując do fotek poczułam sie jakbym była w centrum sesji do jakiegoś ckm-u" boże jak ty zostałaś skrzywdzona :( dlaczego zostałaś do końca w tym przybytku szatana?! a tak po prawdzie to: nie znasz swojej koleżanki, nie wiesz jaka jest? chwalisz się czy żalisz? mamy cie poglaskac po glowce bo zobaczylas kawalek cycka??

Gość zandfk4555
Otóż nie wiedziałam jaka jest bo dopiero na tym wieczorze wszystko wyszło !!!!!!!!!!!

popieram post wyżej A TU ROZWIĄZANIE PROBLEMU AUTORKI: "Smutno ,że dawniej jak jamiałam 15 lat to wstyd mi było nawet wypowiadać słowo sex..Rodzice inaczej nas wychowywali." to że twoi rodzice wychowali cie w sposób gdzie sex i cielesność jest czymś wstydliwym i złym, to już nie nasza wina :) problem leży w tobie a nie w innych

Gość JJJJJJAK CIIEEEEEE
dokladnie !! AUTORKO MASZ PROBLEM ZE SOBĄ ! A WYŻYWASZ SIĘ NA INNYCH NORMALNYCH DZIEWCZYNACH SWIADOMYCH SWEJ CIELESNOŚCI !

Gość hahahahaha.....
NORMALNYCH DZIEWCZYNACH? normalne jest to ze ktos sobie robi foty z wibratorami w cipie? no sluchaj, gratuluje normalnosci :D

Gość zandfk4555
To ty sądzisz ,że mam problem Ja go nie widze. Mam wspanialego kochajacego faceta ,który kocha mnie ponad zyciei jestem go pewna jak niczego na swiecie chociaz pewnym podobno byc nie mozna.. Więc jestem szczesliwa w moim zwiazku. a jedyne co mnie boli to to ze dziewczyny sie nie szanują a potem wymahaja zeby faceci ich szanowali i nie zdradzali!

Gość zandfk4555
"a potem wymagaja by faceci ich szanowali i nie zdradzali" mialo byc.

Gość damn.
hahahahahahahhahaha :D umarłam ze śmiechu :D

Gość zandfk4555
zaczely sie wyzwiska ! no trudno to świadczy o braku klasy !