Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni608

170 cm wzrostu i wyslokie szpilki

Polecane posty

Gość moni608

mam 170 cm wzrostu i chce sobie kupic szpilki na 10 cm obcasie ale tak sie zastanawiam czy wtedy nie bede troche za wysoka??? co o tym sadzicie?? bo nigdy nie chodzilam na tak wysokim obcasie

Gość ja mam 174cm i min to 8cm
obcas, czuje sie wtenczas mega seksownie, gietko i powalnie (ale jestem b. szczuplutka).

Gość taki tez
tez mam 170 cm wzrostu i chodze w szpilkach najczesciej 10 cm.Uwazam,ze fajnie wygladam.

Gość moni608
w szpilkach chodzilam ale takich na 6-7 cm,tylko chodzi mi o to czy bede fajnie wygladac w takich wysokich;p

ja mam 173 i też śmigam w szpilkach ,ale nie 10 cm, ale mam takich dwie pary,ale nie zbyt często je zakladam.

Gość dzinek
cholernie wysokie moim zdaniem do 8 cm zeby stopa miala w miare dobre oparcie do tanczenia np tez mam 170 i lubie byc taka wysoka jak faceci jak zaloze szpilki

Wyglądac na pewno bedziesz fajnie, lepsze proporcje, szczuplejsza, itp. W tłumie będziesz się może trochę rzucac w oczy, ale co tam ;)

Gość Mokra kura
Ja dziś miałam 12 cm i dziwnie się czułam, strasznie wysoko, i jakoś głupio mi było, czy to nie za wysoki obcas za bardzo prowokujący. Najczęściej nosze niskie koturny lub obcasik jakieś 7 - 9 cm i zwyczajnie się czuję a w tych 12 cm dziwnie bardzo się czułam w dodatku w rażącym kolorze

Gość gość
hahahhahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bez komentarza :D

Gość Mokra kura
co bez komentarza?

Gość gość
Ja mam 172 cm i moje najnizsze szpilki to 13 cm a najwyzsze 16 cm ostatnio kupilam sobie tez koturny 16 cm :) i czuje sie swietnie taka pewna siebie !

Gość Mokra kura
O kurczę 16 cm jak dajesz radę w tym chodzić :) Mi w 12 cm ciężko i dziwnie

Gość gość
Daje jakos rade przyzwyczaic sie musialam oczywiscie jak sie nigdzie nie spiesze bo jak chce szybko cos zalatwic to plaskie:)))

Gość Mokra kura
:)

Gość gość
nie jestes wysoka to nie przesadzaj

Gość gość
dziewczyny ale błagam was dajcie na luz jestem wysokim chłopakiem bo mam te 192 ale jak widzę dziewczynę wysoką i do tego w szpilach a już jak nie daj boże jest chuda jak szczapa to wierzcie mi odwracam wzrok aby jej nie speszyć bo nie mogę się powstrzymać od śmiechu :D nie róbcie z siebie szczudeł błagam !!! macie lustra w domu przyjrzyjcie się sobie krytycznym wzrokiem chuda długa +szpile = tragedia !!!! nie oszpecajcie się na siłe plissss :)

Gość Mokra kura
hmm to ile dla ciebie dziewczyna w szpilkach może mieć max wzrostu ?

Gość Mokra kura
Dziwne, że będąc takim wysokim aż tak bardzo ci przeszkadza jak dziewczyna w szpilkach ma ponad 170 cm mój ma 184 cm a przy nim czuję się malutka :)