Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia idealistka

zycie bez łez, ktos ma tak jeszcze??

Polecane posty

Gość glupia idealistka

mam tego stanu dosc;( chciałabym popłakać... łzy oczyszczaja a ja ich kompletnie nie mam. nawet dołujace piosenki nie ruszaja... 4 miesiace bez żadnej łezki. nic mnie nie wzrusza, nic nie cieszy, czy smuci?? nie i nie smuci i tu problem... nie wiem czy isc do psychologa czy co?? bo to nienormalne. kiedys bylam inna, wszystko mnie wzruszalo, a dzis nawet smierc... obok w bloku powiesil sie mlody chlopak kiedys balabym sie wejsc do tej klatki zalewalabym sie lzami ze taki mlody, a dzis nic zero... nie wiem co mi jest ktos ma tak jeszcze

Gość glupia idealistka
a jak sie wyleczylas... bo ja juz nie daje rady... mam juz dosc normalnie qwa kiedys jak mialam dola to wylam nocami myslalam o smieci a teraz nic zero heh wszystko mi wisi...

po prostu swego czasu sie buntowalam i mialam wyjebane na wszystko i nie plakalam bo po chuja, na wszystko zlewalam. Przeszlo mi samo z siebie jakos po prostu :P

Gość glupia idealistka
heh ale ja nie buntuje sie... mam juz soje latka i okres buntu mam za soba dawno... wiec nie wiem ocb. jestem powazna kobieta pracujaca studiujaca i majaca jakies priorytety wiec to chyba cos z psycha;p do tego dochodza problemy z facetami,... oni mnie kochaja a ja ich nie... traktuje ich jak kumpli a oni we mnie widza kobiete zycia;/