Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiepewna17

jak sprawdzic czy jest sie dziewica?

Polecane posty

Gość niiepewna17

otoz slyszlam ze dziewice maja trudnosci z tampnami? ja moge go wsunac i jeszcze czuje 'luzy' kiedy go wkladam ..nie wiem co odpowiedziec chlopakowi kiedy mnie zapyta ..powiem ze jestem a tu ryms nie ma blony ..pomysli sobie ze jakas zabwka sobie rozerwalam:O

Gość niiepewna17
no bo nie zakisilam nigdy :O to nie prowo i jak juz cos jestem dziewczyna ;)

Gość do- a co studjujesz
Bimbałek- "kisić ogóra" szybko się uczysz ;p

Gość niiepewna17
nie powinnam bylo tu sie o cokolwiek pytac :O samo prostactwo..

Gość do- a co studjujesz
Bimbałek, miałam na myśli samo określenie... A na nauczyciela do "tych" spraw jeszcze przyjdzie czas. Nie spieszy mi się do stracenia dziewictwa.

Gość qtasss
ja cię chętnie sprawdzę ;P

Gość do ludzie ale
jesli masz duze luzy to pewnie nie masz blony

Gość niiepewna17
qtas dzieki nie skorzystam

Gość ps.zielona
:) uśmiałam sie, kto ci to powiedział ? jeśli wzięłaś na pierwszy raz największy rozmiar jaki robi producent to chyba nawet tak, cóż nie przetarty szlak. Poczytaj lepiej instrukce jak głęboko go włożyć "ja moge go wsunac i jeszcze czuje 'luzy' kiedy go wkladam .." z tego co piszesz to chyba nie czytałaś jej. Tampon na pewno cię bołony nie pozbawi. Pozdro Idź do ginekologa to ci powie czy jesteś czy nie

do- a co studjujesz Bimbałek, miałam na myśli samo określenie... A na nauczyciela do "tych" spraw jeszcze przyjdzie czas. Nie spieszy mi się do stracenia dziewictwa To okreslenie stosowałem juz 20 lat temu, wiec niczego sie na Kafeterii nie nauczę :D

Gość niiepewna17
wiem aj k sie je aplikuje i wchodzi do konca chodzi o to ze moge sobie palec wsadzic obok tampona :O nie wiem ppo czym jestem taka rozepchana :O

Gość niiepewna17
a dziewice czesto mowia ze je boli jak wkladaja sobie jeden palec...ja natomiast tego nie odczuwam.. slyszalam ze moze byc tak ze dziewczyna nie miala nigdy blony ?

Gość do- a co studjujesz
A nie chcesz sobie poczytać w google?

Gość niiepewna17
czytalam ale pytam mysle ze doswiadczone kobiety na tym forume

niiepewna17 a dziewice czesto mowia ze je boli jak wkladaja sobie jeden palec...ja natomiast tego nie odczuwam.. slyszalam ze moze byc tak ze dziewczyna nie miala nigdy blony ? No właśnie. Jak uprawiałem seks ze świerzynkami to po godzinie miałem poobcieraną głowkę, takie były ciasne. Aty masz p. jak.... wyżej napisałem. Co bedzie jak bedziesz długo uprawiać seks i mieć 30 lat? Bedziesz zwalac na facetów, że to oni mają małego?

Gość niiepewna17
no ale to nie moja wina ze jestem szeroka :O

są różne rodzaje błony dziewiczej ,jeśli masz taką o kształcie pierscienia i jest ona wąska to łatwo włożyć tampon , ale jesli chcesz się upewnić pogadaj z ginekologiem , wszystko ci wyjasni :)

Gość niiepewna17
koncowka e bo sie na was wkurzylam a wiem ze 'forume' boli bo czytuje czesco kafe i nie nie jestem stulejarzem z f23 :)

a spałaś z jakimkolwiek chłopakiem?bo z tego co czytam to nie.Więc nie masz się o co martwic.Tampony są tak zaprojektowane,że nie sa w stanie przebić błony.Natomista wytłumaczę Ci coś:błona dziewicza znajduje się przy ujściu do szyjki macicy wiec to jest dosyć wysoko jak na naszą budowę ciała.Piszesz,że masz "luzy" no cóż kazdy z nas ma inna budowę ciała,ale zapweniam Cię że poczujesz przy pierwszym razie.palec to połowa z członka meżczyzny wiec nie dziwne ze ci się wydaje ze jest głeboko,zapewniam ze jeszcze nie jest:)pozdrawiam i zycze wytrwalości w byciu dziewica-mało dzisiaj takich dziewczyn!!!!

Gość ps.zielona
ty sobie książke z anatomii poczytaj i nie słuchaj jakiś głupot. co ma piernik do wiatraka tzn. błona do tych palców albo do jednego. Nie skumałaś jeszcze że każdy człowiek jest inaczej zbudowany, jak nie miałaś faceta a wchodzi 1 albo 2 palce to znaczy że jesteś inaczej zbudowana - teraz kum ? jak wkładałaś tam sobie gromnice to po niej jesteś rozepchana:)

Gość jaki znowu stary
wsadz sobie ogorka ze szklarni jesli wejdzie nie masz błony

jaki znowu stary jeśli chcesz wiedzieć to błona dziewicza jest bardzo elastyczna dla tego tak tródno ja przebic przy pierwszymn stosunku,wielkosc wkladanego przedmiotu nie znaczy ze nie masz błony dziewiczej:p naucz sie biologii

a z tym ginekologiem to dobry pomysl zebys poszla.Zawsze warto zrobic sobie pierwsza wizyte przed pierwszym stosunkiem.I nie spiesz sie wybierz sobie dobrego ginekologa ktoremu bedziesz mogla zaufac.Ja mam bardzo rozsadna pania i jest swietna.mozna z nia pogadac o wszystki:)

jeśli ktoś pisze, że błona dziewicza przy ujściu do szyjki macicy, to już nawet poyebana dziewica z Radia Maryja, pęka ze śmiechu.

błona dziewicza jest przy wejsciu do pochwy :o a nie przy szyjce macicy :D a jeden palec to jeszcze nie swiadczy o szerokiej pochwie :O

Bardzo prosto, wystarczy że przypomnisz sobie czy miałaś w ogóle jakiegoś kutasa i po sprawie. pozdrawiam Banan Kopara

Gość niiepewna17
nie mialam

to chyba juz wiesz ze dalej jesteś dziewicą Pomyśl następnym razem zanim założysz taki kretyński temat. pozdrawiam Banan Kopara