Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiepewna17

jak sprawdzic czy jest sie dziewica?

Polecane posty

Gość shygirl
Czy jak sie czeka z przebiciem blony dziewiczej to pozniej jest trudno ja przebic?

Gość o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaa aa
26-letnia kobieta, do tego matka, twierdzi że błona dziewicza jest przy szyjce macicy :O:O:O:O:O czas umierać :O

Gość TaaAnkaa
Cześć jestem Ania i nie uprawiałam jeszcze sexu ale chciałabym. Mój chłopak chciał ze mną to zrobić rok temu jak miałam 15 lat ale nie chciałam bo się bałam wiec zamiast pierwszego stosunku włożył mi do pochwy palce...najpierw jednego a po 2 dniach dwa... teaz jak wkładam sobie sama 2 palce to nic mnie nie boli... jestem dziewicą czy nie?? bardzo prosze o odp. ;)

Gość yy...
DLA AUTORKI : dziewczyno ! kurde co ty myślisz ,że jak w łożysz sobie do cipy palca to już po sprawie.. nie ma tak dobrze ! KOBIETA nie jest wiatropylna.. Dziewica jesteś i to jest pewne.. CZY KOBIETA ZACHODZI W CIĄŻE POPRZEZ WŁOŻENIE SOBIE DO CIPY PALCA !? wiesz ile ludzi ma teraz z cb pewnie polewke... Czy nie uważasz ,że lepiej porozmawiać z kimś kto się na tym zna niż pytać ludzi na stronie internetowej ?! Nie wstydzisz się pytać o takie rzeczy ? Nie skomentuje już tego jakie beznadziejne rzeczy ty tu piszesz... Dziękuje za przeczytanie. Pozdrawiam ! ;]